Majka-kraljica

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
baki, ne moras zbog mene da mrzis reku , sve su to nase reke  ;)

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
ramplinstinski je napisao(la):
Zasto mora da se gazi do sisa ?
ja sam razumeo da je to neki ritual...koji moj si bio na drini ako nisi gazio do sisa...ako ne gresim?

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
sasats je napisao(la):
ja sam razumeo da je to neki ritual...koji moj si bio na drini ako nisi gazio do sisa...ako ne gresim?

Nisi razumeo ,hteo je da kaže da su sve to sise što pecaju na Drini  :hammer: :hammer:
zavadi pa se smej  :whistle:

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
sicco je napisao(la):
Drina je zakon  :whistle:

Ne mora da se izbaci cela struna, ne mora da se ima puna kutija muva, moze da se baca i sa obale ali kao i uvek potrebno je biti na pravom mestu u pravom trenutku.

SICCO objasnio . :bye:

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Niko nije rekao da mora. Ne mora se ništa ni upecati, pa će opet biti lep dan na vodi.

sicco

Junior member
Učlanjen(a)
19.05.2009.
Broj reagovanja
126
Ni ime joj nije pomenuto u naslovu topica a vec cetiri strane postova.
Znaci ima tu nesto magicno!

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.635
Zna se o cemu maric palamudi :)
Mrtvica, pliva, tara od kolasina nizvodno.... pogotovu od mojkovca, lim, cijevna..... dal da nabrojim jos koju reku koja se meni licno vise dopada???
Rzav, visocica.... jednostavno ja volim te manje vode. Pogotovu kad nema ljudi. Drina je lepa ne sporim ali rad elwktrane mi uvek nabije neku tenziju.
Ps: nebo stvar je slucaja a ne znanja dal ces naleteti na mesto gde krece rojenje i gde se riba grupise. A opet prevelika je reka da po 10-20min ispitujes mesto pa ides dalje ako ne radi riba....
U svakom slucaju lepa jeste al dalwko je od kraljice...

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
sicco je napisao(la):
Ni ime joj nije pomenuto u naslovu topica a vec cetiri strane postova.
Znaci ima tu nesto magicno!
ima sico  :) kao i na zlatiboru sto ima . naprzio se narod i postalo je pitanje prestiza otici , planina ko i svaka druga a 100 lepsih ima . isto kao sto je i vrnjacka banja dogadjaj za mnoge a tamo nista nema  :doh: ...tako je i maricu drina kraljica jer mu tako rekli  :-*

nemoj da mi se naljute ljudi pored drine jer se malo salim . i ja volim drinu kao i svaku nasu reku  :tbumb:

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Voleo bih da mi neko napise makar jos jednu reku koja samo slicna Drini i po kolicini ribe i po protoku vode i po velicini. O lepoti ne vredi raspravljati jer su u kusi razliciti.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
znaci sto veca reka to bolja za musicarenje ? npr...dunav  :D

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
sasats je napisao(la):
znaci sto veca reka to bolja za musicarenje ? npr...dunav  :D
  Pa i Dunav je prelep ako hoces posteno. Pogotovo dole kod Golupca.

Ovde se radi o salmonidnoj vodi te velicine u kojoj ima ogromnih mladica, pastrmki i lipaca, jedinstvena u Evropi. Da se nalazi u nekoj jebenoj Francuskoj ceo svet bi o njoj pricao. Naravno i manje reke imaju svojih drazi ali njih ima pun kurac svuda (sem u Madjarskoj :D) Kakvo ludilo bi od nje napravili Ameri, mogu samo da zamislim. Jedina zamerka ide na racun brane i rezima vodostaja. "lokalcima" to ne smeta toliko kao nama dodjosima jer desi se da prevalis veliki put, udjes u vodu i odmah iz nje izadjes. Ali opet da nema te brane ne bi bilo ni te ribe. Uci u Drinu i razmahati se, stvarno je samo po sebi ogromno zadovoljstvo za jednog musicara. Bilo je dosta stranaca koje sam sreo na Drini i svi bez izuzetka su bili impresionirani i pored jako skromnih ulova. Oni nisu optereceni kolicinom ulova ni blizu koliko mi . Da citaju ovo sto pise sasats ne bi mogli da se nacude, ne toliko na njegove otvorene price o kolicini mesa i rangiranju reka po tome, vec na to da uopste postoji neko ko sumnja u takvu reku. Drina je dar od Boga!

ivke037

Hero member
Učlanjen(a)
11.06.2009.
Broj reagovanja
325
Pecao sam na manjim rekama i hvatao vise desetina riba dnevno. Drazi mi je jedan upecan lipljan na Drini nego 30 na maloj reci. NEPROCENLJIVO

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
cekaj bre ... drina je najlepsa reka u evropi i stranci su odusevljeni sa njom bez obzira sto su bezali od velike vode i nista nisu upecali ?  jel me zezas ili si ozbiljan?  :D
a dunav je stvarno fantasticna reka to se slazem  :)

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Niko nije bezao od velike vode, nije to bre crtani film. I da, bili su odusevljeni rekom i ribolovom sa nikakvim ili sasvim skromnim ulovom. PREZADOVOLJNI samo da se upisu a i ako se to ne desi opet su fascinirani i puni utisaka. U to svi BEZ IZUZETKA. Nesto ti nije jasno?

Vrh Dno