Majka-kraljica

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
nije mi jasno  :) ne razumem sa cim moze da se odusevi ribolovac i da bude prezadovoljan ako nista ne upeca ? reka ko reka svaka je lepa na svoj nacin .

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
sasats je napisao(la):
nije mi jasno  :) ne razumem

Postoji jedna rec koja ti to objasnjava. Magija! Mozes da verujes, a ne moras. Ali je tako, Drina je magicna. Mora da ima nesto, nisu bas svi iz ovog topica tolike budale, a? Reka kao reka, svaka je lepa na svoj nacin ali opet jedna se izdvaja. I dalje ti nije jasno? Nema  dovoljno mesa? Kazem ti, magija.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Moguce da je neka baba, a mozda i nije. Ko sa strane procita ovaj topic reci ce "Boze ovde svi ludi samo sasats pametan, svaka mu cast".

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
nemoj svuda da pijes kafu , to je kazu naj rizicnije  :nowink: sreca da samo mi citamo inace bi bilo bas tako kako kazes  :D

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
359
Drina ej divlja voda nije revir gdje se ubacuje riba iz ribnjaka svaki lipljen se bori do zadnjeg atoma snage nema falsiranja nema greški.Ko ne zna ne može ga privesti!
Treba znati na Drini mušičariti,ja ne forsiram daljinu i stajanje do brade u vodi.Ispod kukova mi je obično praksa.
Ali brza i jaka voda,kontrola strune i mušice.Nije lako ni suvom a ni nimfom,zato je uvjek interesantno.
Jebo ti vodu gdje dođem posle godinu i ksuru a ribe stoje kao da sam ih tu ostavio.Stanem im na glavu i ubacujem dok jedan ne zagrize!
Koja ja tu draž?
Na Drini je pušenje zagrantovano ako niste dobro potkovani sa entomologijom ili vam pribor nije dobro usklađen.
ko ne prepozna šta lipljne jede može samo upalu mišića da dobije.

Mnogi bježe od ove vode jer se boje neuspjeha a šta bi mladičari na to rekli koliko izlazaka bez ulova!?!
A da li bi neko mjenjao sve škobalje za jednu mladicu-čisto sumnjam!

Da sam htjeo meso lovio bih bjelu ribu i to pod nogama kući i opet na Drini!

Ali od HE Perućac pa nizvodno nekih 45Km ima nešto u toj vodi.Ko se jednom skvasi stalno se vraća!
Naravno nije moranje,ja najviše volim kad nikog nema  :yeswink:

neba

Hero member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
124
ivke037 je napisao(la):
Pecao sam na manjim rekama i hvatao vise desetina riba dnevno. Drazi mi je jedan upecan lipljan na Drini nego 30 na maloj reci. NEPROCENLJIVO

vec rekao,al ajde da potpisem,lepo je otici i na lim i na gradac i ove godine cu posetiti iste na po par dana,sve ostalo je rezervisano za Drinu

sutra je nadam se gotov CTS Drina edition  :D eto kolko mi je Drina bitna uzimam stap koji cu realno koristiti samo tamo

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
svaka cast nebo  :tbumb: stap samo za drinu  :)  ti si ekstra hipnotisan za ovu vodu  :yeswink: koliko provedes dana po sezoni na drini? :)

neba

Hero member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
124
oko 15 dana ,ove minimum duplo toliko  :D

neca011

Full member
Učlanjen(a)
12.11.2013.
Broj reagovanja
5
Sale to je normalno za svakog ribolovca-fanatika sa viskom kesa u dzepu. Tako sam ja imao komplet samo za Jocu iako nisam izlazio ni 5x godisnje. Ali to je jace od mene. Da imam vise para imao bih I komplet za kokosova ostrva  :hammer:

neba

Hero member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
124
A ne ,ne ja se drzim ogranicenja nikad vise od 3 stapa nisam imao u isto vreme
i uzimam samo stapove koje planiram da koristim,sve sto mi postane visak i sto ne koristim ili koristim kao sto ti kazes 5x godisnje vrlo brzo do odmah prosledim dalje
i kod mene nema izgovora,ja svaki slobodan trenutak bezim na vodu,ne volim da kolekcionarim samo ono sto se koristi  :D

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Normalno Nebo, ja sam ih nekada drzao gomilu i nije bilo sanse da pecam sa svakim. Kad bi covek mogao da ima jedan stap za svako pecanje, imao bih taj jedan i jedan u rezervi :D

Upravo planiram jedan koji ce mi pokriti sva moja buduca musicarenja. Naravno blank, jednostopalne H&H stand-off karike, jeftin halter i kratku full wells plutu. Ivke me spasao da nadjem savrsen blank :hammer:

neba

Hero member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
124
eh i ja sam radio kratku full wells plutu  :D samo sam stavio skup halter  :D
pa jednostopalne Hopkins su teske kao 2 recoila ,pa kako sad to otezavas stap tako  :hammer:
pa snake + jos jedna navezana stopica su lakse dosta od te jedne,ne ide taj poso'  :hammer:

Vrh Dno