Majka-kraljica

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Ja rekoh sigle foot a ne snake. A otezavam stap celih 2g u odnosu na jednostopalne deblje Recoil. Osim toga ove su mi se znacajno bolje pokazale za strunu, drasticno bolje. I sve dok se proizvode nemam nameru da uzimam druge. Ti radi kako si ti zamislio, ja radim onako kako me iskustvo naucilo i onako kako mi se pokazalo bez premca najbolje. Ti idi na ustedu od 2g ja cu na funkcionalnost pa se vidimo na vodi :hammer: Osim toga ja uzimam pravi muski blank kome ta 2g ne znaci ama bas nista.

Tebe stap kosta 300+e, mene 150. Videcemo vredi li tA 2g i performanse 150+e razlike u ceni :hammer:

ivke037

Hero member
Učlanjen(a)
11.06.2009.
Broj reagovanja
325
simpson H je napisao(la):
Ja rekoh sigle foot a ne snake. A otezavam stap celih 2g u odnosu na jednostopalne deblje Recoil. Osim toga ove su mi se znacajno bolje pokazale za strunu, drasticno bolje. I sve dok se proizvode nemam nameru da uzimam druge. Ti radi kako si ti zamislio, ja radim onako kako me iskustvo naucilo i onako kako mi se pokazalo bez premca najbolje. Ti idi na ustedu od 2g ja cu na funkcionalnost pa se vidimo na vodi :hammer: Osim toga ja uzimam pravi muski blank kome ta 2g ne znaci ama bas nista.
Bojane, sta stavljas od opreme, koje vodjice? Kasno sam se ukljucio ? Sorry

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Ivke, napisao sam, stavljam Seymo stand off, moje standardne koje prosto obozavam. Pluta i onako mora da se preradjuje a halter me zanima koliko i tebe :D

neba

Hero member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
124
simpson H je napisao(la):
Ja rekoh sigle foot a ne snake. A otezavam stap celih 2g u odnosu na jednostopalne deblje Recoil.    .
Tebe stap kosta 300+e, mene 150. Videcemo vredi li tA 2g i performanse 150+e razlike u ceni :hammer:

ja i jesam razumeo da stavljas single,samo me zanimalo da ti tu ne smeta otezanje,a nemerljiva kolicina epoxy-a i konca za jos jednu stopicu smeta
naravno svako stavlja ono sto koristi,isto kao sto cu na novom Revu staviti TORZITE  :D
ubedljivo najbolji halter koji mozes staviti u klasi do 30e je pacific bay u special izdanju za 13e
ja sam resio i stavio recoil halter kada sam i sve ostalo uzeo u toj klasi i stap izadje 350+  :hammer:
al za stap po svojoj meri koji kosta preko oko 750 $ isto koliko i sage iz samogradnje nije puno pogotovo sto uz ovu opremu stap klase 6 i tezine 79g smatram za pun pogodak  :D

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
neba je napisao(la):
ja i jesam razumeo da stavljas single,samo me zanimalo da ti tu ne smeta otezanje,a nemerljiva kolicina epoxy-a i konca za jos jednu stopicu smeta
naravno svako stavlja ono sto koristi,isto kao sto cu na novom Revu staviti TORZITE  :D
ubedljivo najbolji halter koji mozes staviti u klasi do 30e je pacific bay u special izdanju za 13e
ja sam resio i stavio recoil halter kada sam i sve ostalo uzeo u toj klasi i stap izadje 350+  :hammer:
al za stap po svojoj meri koji kosta preko oko 750 $ isto koliko i sage iz samogradnje nije puno pogotovo sto uz ovu opremu stap klase 6 i tezine 79g smatram za pun pogodak  :D

Nebice, kada budes prodao stap i izvukao koliko si dao za njega onda mozemo o vrednosti. Dakle stap te kosta 350+ i samo se ti nadaj da je preko njegova cena 750+, stavi na ebay pa proveri.

Moj stap ce biti u klasi 5, bice tezak oko 90g i koristice se za pecanje od pastrmke, preko lipljana do bucova. Kostace me 150e. Estetika me zanima koliko i ova lapavica napolju a performanse ce mu biti 10+. Nazvacu ga Murinjo (specijalni), sa njim cu pecati na svim rekama i svim tehnikama, od male suve do strimera. Znam da si solidno tvrdoglav i zato te necu ubedjivati sta treba a sta ne. Mozda i tebi jednog dana dodje iz dupeta u glavu.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
neba je napisao(la):
samo me zanimalo da ti tu ne smeta otezanje,a nemerljiva kolicina epoxy-a i konca za jos jednu stopicu smeta

Naravno da smeta ali najmanje zbog tezine.

A sto kad se vec lozis na opremu stapa nisi sebi stavio Struble halter koji je RR medju halterima ?

neba

Hero member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
124
Simspone
ovaj stap necu prodavati jer ne mogu se izvuci pare pogotovo ne kod nas
niti jednog jedinog stapa nema na ebayu,mozda to i govori nesto o istom,cim ga neko ne prodaje ,a iz kontakta sa covekom koji uvozi iste za USA broj prodatih ni malo nije zanemarljiv, kao ni po Evropi

evo ti link sa cenama
http://www.hardcoreelement.com.au/page5.htm

Struble bi mozda imao bolju prodju da je zaista najbolji,a nema pa cak ni ako su mu halteri u proseku jefitiniji za 20 $ od Recoilovih
uostalom dovoljno je pogledati da je svaki Recoil anodizovan dok je kod Strubl-a polirani aluminijum

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Nebice dragi nesto si se ti zbunio jer ja cenu haltera pominjao nisam. Skupji je i tvoj stap od mog a videcemo kasnije sta i kako se pozicioniraju. I da, anodizacija aluminijuma je jeftin proces, daleko jeftiniji od poliranja, tako da anodizaciju Struble koristi za svoje najeftinije modele. :D

Dalje, los ti bre proracun, stap na ovom linku jedva dobacuje 625 USD sto je jos daleko od te tvoje zamisljene cene od 750+$  To je bre ispod osrednje cenovno pozicioniranog Sage Accel :hammer:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
530
Alo bre Kraljica-majka je tema ne vasi holteri I halteri :) Kad uradite stapove izadjite na crtu na Adi ja cu doci da me castite picem :)

neba

Hero member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
124
ja sam rekao cenu samo kao pandan,kako kod rod bildera svi i dalje smatraju Rec za vrh ,pored struble-a koji je jeftiniji

zdrava konstruktivna rasprava uvek dobro dodje  :D  :D moramo malo bulazniti u ova zimska vremena

nego gde ti vide tu cenu Simpsone,ja nadjoh samo ovo:

" Priced from AU$875 (prices include aluminium rod tube, cloth rod bag and postage within Australia) "

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
neba je napisao(la):
ja sam rekao cenu samo kao pandan,kako kod rod bildera svi i dalje smatraju Rec za vrh ,pored struble-a koji je jeftiniji

zdrava konstruktivna rasprava uvek dobro dodje  :D  :D moramo malo bulazniti u ova zimska vremena

nego gde ti vide tu cenu Simpsone,ja nadjoh samo ovo:

" Priced from AU$875 (prices include aluminium rod tube, cloth rod bag and postage within Australia) "

Prevedi tu cenu u usd i dobices je.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
maric je napisao(la):
Alo bre Kraljica-majka je tema ne vasi holteri I halteri :) Kad uradite stapove izadjite na crtu na Adi ja cu doci da me castite picem :)

Alo bre ti, da si smislio bilo koji drugi a ne ovako debilan naslov, verovatno bi i diskusija bila primerenija. Ovako ostaje da nam pricas koliko puta si video Drinu i eventualno stipnuo za bulju neku ribu :hammer:

Vrh Dno