Majka-kraljica

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Komšijina trava je uvek zelenija,  da ne upotrebim neko drugo poređenje...

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.635
Gegula ne pricamo o klenovima... nego o lipljenima u koje se svi kunu. Klena po onim rukavcima ne sumnjam da ima. Video sam i sam. Nego mi ide na zivac kad neko tvrdi da je nesto najbolje. Drini kod tebe i klenovima ama bas nista ne fali... i lepse mi je to gde ima.akcije nego kao upecao sam dva lipca na drini. Hahahahahahhah jebo ribolov gde treba jednu ili nijednu ribu da upecam. Postujem ima to svoje cari al glupo je zvrditi da je to najbolje....
Gradac je prosle godine realno bio losiji sa fondom krupnih riba i mnogima nije vljao.... meni licno jeste jer sam se napecao gradackih pravih riba a i lipaca ;)

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.635
Baki-Pa je napisao(la):
Komšijina trava je uvek zelenija,  da ne upotrebim neko drugo poređenje...
Baki nije zelenija.... samo sam pecao na vise salmonidnih voda od vecine koji tvrde kojesta.....

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
ako se pune dzakovi , to bez mene ne moze da prodje  :D racunajte i na mene sa jednim dzakcetom  ::) kad nema lipljena da napunimo sa klenovima  8)

pero , naravno da je teska fantazija da cu ja iz ove situacije na put do norveske da pecam na ovoj reci . onaj video sam postovao na komentare o drini ....nema slicne odavde do sibira , magicna reka , bolje jedan lipljen na drini nego 30 bilo gde drugde , stranci svrsavaju kada vide drinu jer je najbolja na svetu ... :D
ja se slazem da je lepa reka , slazem se da je sigurno lepo pecati na njoj , slazem se da je nasa i da treba da budemo srecni sto je imamo , makar i praznu ...ali preteraste ga bre u hvaljenju ...isto kao sto jedan moj kolega hvali stojadina trulog , nema sanse da ima bolji auto nego njegov kec  :)

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
210
In this episode of FLY TV, Niklaus Bauer and Daniel Bergman goes grayling dry fly fishing in the Swedish mountains of Ammarnäs. It's in the middle of the summer and the may flies and sedges starts to hatch like crazy when the sun sets behind the mountains...

Ovo koliko vidim a i piše tako je Švedska, to beše zemlja u kojoj su ubili premijera na ulici dok je vozio bajs, ili čini mi se masovno ubistvo 70+ mladih ljudi od strane jednog kretena!!!
Drina je moja, naša, i nema takve na svetu...slobodno kome se ne sviđa nek ide u Švedsku da peca, da se 90% riba koje se uhvate vrate u vodu i Drina i sve druge reke u Srbiji bi bile punije od ove reklame za pecanje u Švedskoj!!!! Ovo je čist marketing, ovo možeš da odradiš gde god hoćeš na zemljinoj kugli..

A ovo baš i ne može...
http://rtv.rs/sr_lat/ekonomija/aktuelno/pecarosi-traze-ukidanje-privrednog-ribolova-na-savi-dunavu-i-tisi_676275.html
https://vimeo.com/84958524

neba

Hero member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
124
Oholi je malo gotovan ,ne voli da se pomuci  :hammer:

Majka kraljica  :D moj 10 ti izlazak na musicarenje ,i prvi na Drini je bio dovoljan da me ocara

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
ma znam da je prica o lipcima...citam i ja sta se pise pa ne verujem,...ali dobro nije svima nama ulov na prvom mestu..meni licno jeste i zbog toga idem u ribolov...ja te potpuno razuimem sta pises mada da preteruju sa drinom to jeste...lepa je stoji ali nisam bas siguran da ima toliko ribe koliko se pise...a ti na leto da dodjes ponovo u drinski raj obisli smo pola jednog sela,ostala su jos 4... :doh:

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
nebo, vidi se da si bio mlad musicar na ovoj fotografiji  :D zagazio si samo do muda , ozbiljni musicari pecaju strogo do sisa  :D

sumadinac

Hero member
Učlanjen(a)
30.01.2006.
Broj reagovanja
143
Nema nista dok ne udjes do sisa, onda ne znas da li kombonezon žmari ili pusta  :hammer:

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.635
Daaaa u svedskoj ubili premijera na bicikli.... kod nas premijera...kralja....opet kralja... tenkovi na studente....
Poredjenje jako objektivno

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.635
Zaboravih redove za ulje i ostalo.....

neba

Hero member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
124
Sumadinac je napisao(la):
Nema nista dok ne udjes do sisa, onda ne znas da li kombonezon žmari ili pusta  :hammer:

Nema sta vracam se ja sa vode,cekaju u stanu Maric i Vrana i neverice gledaju kako mi je pun dzep vode na kombinezonu  :hammer:

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
nemojte ljudi jaja u hladnu vodu  :nowink: ja pecam max. u dubini do jaja . dublje se gazi samo kada se prelazi reka ili sa mesta na mesto . prvo sto nije zdravo a nije uopste zadovoljstvo pecati u dubokoj vodi ...ili je mozda bas fazon gaziti duboko ? posto nema ulova , uvece se prepricava ko je dublje zagazio i dalje zabacio  :D...npr. " zagazim ti ja u drinu ...voda mi preliva u dzep na kombinezonu ... stojim na pola reke a bacam 30m do druge obale drzeci visak kanapa u zubima . nista nisam upecao ali sam se super proveo jer je drina majka kraljica  :tbumb::D

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
gde je bre maric? ceo dan mu animiram temu a on ni jedan post da ne napise ?  :doh:

Vrh Dno