Prvo da kazem da ja Drinu vezujem samo za lov lipljena. Drugi musicarskih riba ima u zanemarljivo malim kolicinama.
Ako hoces i zelis da naucis i napredujes onda trazis izazove. Za mene je to reka Drina. A ako zelis da na njoj musicaris i hvatas onda moras i da vezbas, ucis i napredujes. Ako si "musicar mesar" kome je najbitnija kolicina ulovljene ribe a najmanje napredak u FC tj. u kompletnom musicarenju onda za tog nije Drina. Da bi na Drini hvatao lipljena moras da ovladas svim musicarskim tehnikama ( musicarskim zabacajima,vezivanjem musica, entomologijom...). Reka je duboka ne mozes ribi da pridjes i dobacis. Dok za musicarenje na Zapadnoj i Juznoj Moravi koju mozes da pregazis gde hoces, fly casting je bitan ali nije od presudnog znacaja. Mozes da uhvatis ribu i spijunirajuci gde drugi hvataju, kad se taj neko pomeri stanes mu na mesto i hvatas. Moze na Drini Ivan, Sale, Batica, Sena (ima ih jos da mi ne zamere sto sam ih izostavio) da se pomeraju i da te postavljaju na njihovo mesto da bi uhvatio , dzabe ako ne znas i nemozes da dobacis.