Majka-kraljica

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
oholi je napisao(la):
Nemas se zasta izvinjavati :)
Naravno da je lakse. Al te ribe nisu glupe. Ne znaju da ce biti pustene pa kidisu na muve da bi nama ucinile...a i ovakve gluposti sam cuo. Samo je zakon verovatnoce bolji na revirima.

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

Slazem se u potpunosti to stoji  :yeswink: :yeswink:

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
neba je napisao(la):
oko 250 izlazaka svake godine ,sem prosle nisam bio toliko cest na vodi  ;) a po 40 na musicarenju,i prosle i pretprosle

T si kralj onda  ;) zadnjih 17 god imam po 50 i kusur izlazaka ali samo na musicu , nemam nameru da nikog omalozavam kao i znanje nekog, svako peca za sebe i zna za sebe njegova stvar ali ti si malo potcenio neke kolege koje su mnogo iskusnije , veruj ne stice se na drini samo znanje to je iskustvo vise , znanje se stice na svakoj reci  :yeswink:

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
Dexa89FLY je napisao(la):
I neprocenljivi pogledi ljudi koji ne znaju sto izgledas tako kako izgledas sa svom opremom na sebi ..  :D  :D  :D

Boli te uvo tvoja stvar , ovde su ljudi totalno neupuceni u fly fish  :D

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
Dexa89FLY je napisao(la):
Hehe meni je reka na 5 minuta hoda,kada ne radim idem 2 puta na dan ,kada mi vreme i uslovi dozvoljavaju stalno sam na vodi, 150+ izlazaka za sezonu .. Luksuz je kada imas reku u dvoristu,e sad nadam se boljem stanju na vodi u narednim godinama..  :)

Dexa koja reka ti je blizu?

neba

Hero member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
124
Ja sam tvrdio samo jedno  ,a to je da je na manjoj reci laksi ribolov ,jer preduslov je naci ribu ,kada znas gde je riba sve je dosta lakse
Kao sto kaze i oholi,lep je ribolov na revirima,al cisto sumnjam da je na divljim vodama riba selektivna kao na revirima
Jedino sto je kolicina ribe neuporedivo veca,pa samim tim vece su sanse od nasih ostalih osiromasenih reka
morao malo da pecnem vas sto bacate hejt na Drinu ,a generalno najvise je kude ljudi koji nisu bili na njoj
Generalno nisam ljubitelj malih reka i stvarno bi voleo da imamo dosta reka velicine Lima
Poseti Drinu...Jedinstvena je i ako se cesto desi da ostanes bez ulova,makar unapredis bacanje  :hammer:

Dexa89FLY

Full member
Učlanjen(a)
24.04.2014.
Broj reagovanja
5
Na Radovanskoj ima revir od 1km na kome je rezim uhvati i pusti,na jednom delu je ribolov totalno zabranjen,ali krivolov je tamo ucinio svoje,ima ribe nije da nema,ali jednostavno ne u toj meri koliko bi trebalo da je bude ..

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
neba je napisao(la):
Ja sam tvrdio samo jedno  ,a to je da je na manjoj reci laksi ribolov ,jer preduslov je naci ribu ,kada znas gde je riba sve je dosta lakse
Kao sto kaze i oholi,lep je ribolov na revirima,al cisto sumnjam da je na divljim vodama riba selektivna kao na revirima
Jedino sto je kolicina ribe neuporedivo veca,pa samim tim vece su sanse od nasih ostalih osiromasenih reka
morao malo da pecnem vas sto bacate hejt na Drinu ,a generalno najvise je kude ljudi koji nisu bili na njoj
Generalno nisam ljubitelj malih reka i stvarno bi voleo da imamo dosta reka velicine Lima
Poseti Drinu...Jedinstvena je i ako se cesto desi da ostanes bez ulova,makar unapredis bacanje  :hammer:

I obavezno gaženje do sisa inače nije ono pravo.  ;)

neba

Hero member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
124
naravno,to je tek poseban dozivljaj  :D

neba

Hero member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
124
efekat je slican ovom  :D

[youtube] https://www.youtube.com/watch?v=cHUUDHufeN8 [/youtube]

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
neba je napisao(la):

NI u jednom postu nisam bacio hejt na ni jednu reku to je skroz glupo zato bi iko od nas mrzeo neku reku , a na drini mi je zelja od decackih dana da odem , a verovatnoi kad bih otisao prvi put izgubio bih se kao bubamara u hektar deteline  :tbumb: :hammer:

Vrh Dno