Majka-kraljica

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Nisu svi manekenke pa da se stalno slikaju i kače fotke i klipove po netu.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
I to bosonogi ili u sorcu  :p :p pa Baki koliko smo riba uhvatili prosli put zajedno na Gradcu i slikali i nismo okacili fotke. To smo prerasli :)

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Jbg to je sad trend,  moraćemo da nabavimo onaj štap za mobilne.  :D

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.682
Ricma, evo kreni na pecanje ja cu ti biti fotograf.

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
cemu sluzi musicarski forum ako ne da se pokaze neka musica i ulov? ako je samo za palamudjevinu onda sam ja nesto pogresio  :D

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
maric je napisao(la):
I to bosonogi ili u sorcu  :p :p pa Baki koliko smo riba uhvatili prosli put zajedno na Gradcu i slikali i nismo okacili fotke. To smo prerasli :)
jebas gradac tamo i deca hvataju ribu ...ali kada odes na kraljicu na top ribolov na svetu , pa klepis lipljencinu na pola drine ...e to zasluzuje fotografiju na forumu  ;)

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
Tako ce i da bude. Pa eno Sale posto ti imas pristup musicarenje.net pogledaj moj avatar stap u kifli od Drinskog lipljena  i toliko o tome da se ne hvata.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
E to je to sto Drinu odvaja od drugih reka. Posle svih drkanja, brane, pronalazenje musica, do konacnog dobacivanja odredjene distance I prezentovanja musice stap ide u kiflu :)

Prilozi

• 1428-38.jpg
    1428-38.jpg
    10,8 KB · Pregleda: 121

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
I dok su drugi pecali babusku ja sam musicario I hvatao na Drini. Mislim da je 2007 u pitanju :)

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
maric je napisao(la):
E to je to sto Drinu odvaja od drugih reka. Posle svih drkanja, brane, pronalazenje musica, do konacnog dobacivanja odredjene distance I prezentovanja musice stap ide u kiflu :)

Ona tamo strana mi deluje poznato ,sad da li je to taj teren ili ne ali .... :whistle: :whistle:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
Xaxaxaxaxaxaxa evo ga :) znao sam da ces da se javis. Inace Pera je jedan od retkih ljudi koji su pecali tj musicarili na Drini u to vreme. Smiljke, Kiza, moj kum Sale, Misko, Cine itd valjevska ekipa. Tad si bre na prste mogao da nabrojis musicare.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
maric je napisao(la):

A na kraju lipljancina od 30cm :hammer:

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
marke , jel si imao manju sliku  :doh: gde ti je druga slika ?dok ne vidim ribu ja sam ubedjen da si zakacio dzak ili neku krpu  :D :hammer: :hammer:
gledaj kako se slika stap u kifli na kraljici  :D mora dve slike da okacis  ::)

vnfplh.jpg

hrwrqv.jpg

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
Simpsone voleo bi ti da jeste ali ne mogu da te lazem I serem 45+ itd ovaj je imao 38 do korena repa. Ima negde slika ako nadjem stavicu.

Vrh Dno