Postovani prijatelji, buduci da ne smatram da sam ovde nov i kako su tu na sajtu i dva teksta koja Goran i ja poslasmo popodavno, necu se prijavljivati u temi za to predvidjenoj vec evo da vam se javim sa jednim razlogom. Citam celu ovu grupu tema o materijalima i cudim se kako i ovde a i na drugim mestima ima bas prilicno pr......nja o tome kako je nesto tajna ili dostupno samo nekome a nekome ne. Ako se izabere takav nacin da se sebi da znacaj pa to je tako jadno da se ne treba ni osvrtati na takve postove. Ne vezujte ovaj moj komentar bas za ovu temu ali ako prodzarate malo okolo videcete na sta sam mislio. Puno ljudi kazu sta su gde nasli i kako doci do alternativnih materijala ali zbog par nasih kolega utisak ume da bude bas gorak.
Malo jadujem na takvo ponasanje a sustina mog javljanja je druga. Danas su me zena i cerka vukle po niskim radnjama i osim bola u nogama desilo se i nesto pozitivno. Video sam najfiniji polipropilen koji se moze naci, znam da je to industrijski materijala ali nam nije dostupan u takvom obliku pa se mora traziti kroz neki (ako je moguce jeftiniji) proizvod. Elem, u radnji Terranova u samom centru Nisa, na spratu su izlozeni beli zenski salovi, kic neopevan ali sav od labavo upletenih kanapa pomenutog belog polipropilena. Po mojoj proceni ima par stotina metara tog kao prst debelog kanapa koji ce se odlicno farbati, svetluca savrseno a niti u kanapu nisu duge vec se lagano odvajaju krupne pahulje. Mislim da je to otprilike isto sto se u ponudi nalazi pod imenom Superfine. Treba se samo malo potruditi oko bojenja anilinskim bojama. Volim i ja da kupim firmiran materijala ali jos vise kad nadjem nesto ovako sto po skromnoj ceni moze da koristi puno ljudi. Cena nije bas niska, oko 1000 dinara ali do "skormne cene ce se stici" ako ga podeli par ribolovaca ili vise kolega. Vi sto ste blizu, proverite, za dabirane musice ispod #18 ono je izmisljeno. Srdacno vas sve pozdravlja,
Sasa Panic