Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Hvala, Mafke. Voleo bih da nadjem woodchuck krzno u nekoj drugoj nijansi, pored ove crno/tamno braon/bele. Nije previse popularan materijal, ali se lako nadje, jer se koristio za neke klasicne americke muve, kao woodchuck caddis, Picket Pin mokru, i njima slicne. Ali se prodaje samo u prirodnoj boji, koja je doduse super za ovu imitaciju. Mislim da bi mogao da se izbledi i onda bi bio zgodan za svetlija krila caddisa i jednodnevki.
Ja volim te '' natur '' . prirodne boje i samo njih i koristim za kedise i godara/ Tamniju i svetiju nijansu i
nemam ga puno ali dovoljno za svoje potrebe. Cuvam vec 13 godina obojeno krzno u zelenoj i plavoj boji ali,
nisam ga koristio. Malo da povratim kondiciju za bube pa cu napraviti zelenog godara sa antenicama duzim jer
zamenjuje imitaciju skakavca u potpunosti. Jako zahvalan materijal, samo, ciscenje posle rada oduzima malo vremena.
Evo i jednog crvendaca...Nasao sam malo blajhovanog krzna...nekada smo ja i drugar u kucnoj radinosti izbledeli razno perje i dlaku. Boja se kod tamnog krzna ne promeni mnogo, ali melanin izbledi na mestima, pa se dobiju svetliji prelivi...sto se meni svidja.
Ovu sam napravio pre jedno 15-20 godina i jednostavno je zaboravio i zaturio. Danas je slučajno pronađoh u kesici sa policelonskim trakama i nekim perjem. Kako, kada i zašto, samo ona zna.