MAYFLY Imitacije majskih

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Ja sam danas imao plan da probam pa sam totalno zaboravio  :doh: mada ionako nikakvih dešavanja nije bilo na vodi gde sam lovio a baš sam se uželio lova suvom muvom.

Markoviću, super izgledaju...obavezno da se pohvališ rezultatima  ;)

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Ja malo isprobavao,kopirao,menjao,prepravljao....  :D

f12bg.jpg

f13v.jpg

f14x.jpg

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Sodlicnog filma je muva  :tbumb:, uradio sam i ja nekoliko, al ih jos ne probah....javi ako probas pre mene....mada mi lici imitaciju ya mirnije vode,bar verzija sa filma, ova tvoja je plovnija ako se ne varam

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
oholi je napisao(la):
Sodlicnog filma je muva  :tbumb:, uradio sam i ja nekoliko, al ih jos ne probah....javi ako probas pre mene....mada mi lici imitaciju ya mirnije vode,bar verzija sa filma, ova tvoja je plovnija ako se ne varam

Nisam ni ja jos uvek probao ali cu im dati maksimalnu minutazu.Tako je original(ako je i to original uopste) je oskudno vezan i od drugacijih materijala.Zbog toga sam i napisao da sam isprobavao,kopirao,menjao,prepravljao...hteo sam da dobijem verziju koja ce bolje pokriti situacije na vodama koja ja posecujem.Zato ima par stvari koje sam promenio,uprostio,prilagodio....
Meni bar uliva poverenje ova musica,videcemo...

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Ja koliko sam isprobavao isprobavao sam musice uradjene na ovaj fazon...od sad su OBAVEZNE kod mene u kutiji.Lako se uradi u bilo kojoj boji i velicini menjanjem materijala,gusce ili redje nozice zavisno od tipa vode...odlicno se vidi,svaki put padne pravilno na vodu,ima odlicnu siluetu...lovio sam lepo klenove i pastrmke.Ovo je od sada jedan od mojih favorita.

lorenco[SLO]

Senior member
Učlanjen(a)
13.08.2010.
Broj reagovanja
0
isprobao sam ovu tvoju imitaciju crni, malo sam kopirao i imao sam jako dobar uspeh na nju  :tbumb:

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
lorenco[SLO] je napisao(la):
isprobao sam ovu tvoju imitaciju crni, malo sam kopirao i imao sam jako dobar uspeh na nju  :tbumb:
Super druze,mene je odusevila.Samo nije to moja kreacija i ja sam kao i ti malo nesto petljao,menjao,prilagodio i eto...

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Odlična, ja sam prvo takvu kupio za mustru i onda vezivao par sezona u nazad i još uvek ih imam u kutijici....odlična imitacija!

Vrh Dno