Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
bio sam na drini, riba slabo radila ali su pala dva 29-30cm na ove imitacije, oba puta je prvo promasio da bi u sledecem zabacaju ponovio..., muva lezi perfektno i vidi se odlicno....svima je preporucujem
jedna za lipce po prelivima, pokazala mi se izuzetno lovna. verujem da je zbog siluete najvise...
udica: gamakatsu #16
rep: petao
telo: guljeni paun bojen u maslinasto
grudi: slf i veverica
krila i pokrov grudi:cdc (krila su ujedno i podeljena sa pokrovom. sve se odjednom radi od jednog ili dva pera)
Izvanredna. Jedna od onih koja se ne izbacuje iz kutije nego samo dopunjava po potrebi.
Inače je ovo Baetis Rhodani subimago imitacija - kreće u martu prestaje u novembru. Boja tela može malkice i da varira, ali ovo tamnosivomaslinastozeleno je broj jedan.
hvala za pohvale , ovu sam sasvim slucajno uradio prvi put, inspiracija mi je bio edwards,tacnije jedna muva koja se slicno radi samo je cela od cdc-a..
na slične sam ja jako dovro lovio lipca par godina u nazad samo da sam koristio maslinasti biots za telo a ove godine nisam baš tolko ni lovio suvim pa sam tu imitaciju malo zapostavio.
ma telo i od dabinga zavrssava posao, to se samo ribolovci loze na neke kerefeke, te ovaj materijal te onaj...te materijal tajni iz dzempera,vunene carape.....
bitno je da lovi. iskreno nisam je vidjao cesto kod kolega ribolovaca