MFS i MFSSRS

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Gogo je napisao(la):
Mislim da ste se ipak malo preoštro obratili Rančiću, ako čovjek nije upućen može to i normalnije da se objasni, pretjeraste ga malo sa "podjebavanjem". Neki su možda podugo odsustvovali sa foruma, pa nisu u tijeku da je Rančić jedan od novih zaljubljenika FF, koji sa nama dijeli dobro i zlo konstantno već par mjeseci, a vi novi "stari" članovi koji ste se popalili na pizdarije sa Ranđom ne morate baš na sve i svakoga režati.  Ako se čovjek u nečemu ne slaže savama ili mu neke stvari nisu naj jasnije to nije znak da Mixu drži ljestve.
Mislim da ste se malo zaletjeli bez potrebe, ili vam možda upravo fali takvog daljnjeg zakuhavanja i prepucavanja koje traje zadnjih tjedan -dva? 

Zvezdane dijelim tvoje mišljenjem, gdje si proljeće da idemo van a rasprave ostavimo političarima koji su rođeni da mlate praznu slamu.

Gogo garantujem da niko nije "podjebavao" Rancica, sve ljude koji su postovali licno poznajem i to zaista nije njihov stil.
Elementarno je da ako neko ne poznaje situaciju 100% ne komentarise istu negativno. Ovde se radi o gomili gluposti skupljenim po forumu iz raznih threadova i slozenih u nesrecnu celinu i najgori moguci scenario. Ispade MFS mafijaska organizacija i zemunski klan gde se sve vrti oko novca jadnih i napacenih gradjana, studenata i penzionera. Kao da se izdvajaju doprinosi u korist MFS pa je ustvari cela frka oko podele para.

Meni licno je zao sto Rancic svoju energiju rasipa na gluposti jer da sroci onaj carshaf od posta moze samo neko ko ima veliku energiju.
Eto da Rancic nije usamljen u svom nacinu razmisljanja govori i post podrske od strane Strashnog. Zamisli jos nekoliko clanova da procita ove nebuloze onako povrsno, kako to obicno bude, kakve zakljucke moze da izvede?

compshop

Hero member
Učlanjen(a)
09.07.2007.
Broj reagovanja
2
???  Predlazem prekid daljih diskusija. Onaj ko je ispletkario ovu glupu situaciju, uziva u ovom trenutku. Samo se niste razumeli...

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
compshop je napisao(la):
???  Predlazem prekid daljih diskusija. Onaj ko je ispletkario ovu glupu situaciju, uziva u ovom trenutku. Samo se niste razumeli...

:respect: e ova je bila na svom mjestu , compshop +++++++++

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Rancic je napisao(la):
Ajde, Simpsone, keve ti, ja sam mali pa ćeš ti da me naučiš.
Misliš da si otkrio rupu na saksiji i vruću vodu - ja sam blesav - čekao sam samo tebe ovolike godine da me prosvetliš.
Ovo i jesu ozbiljne stvari i svi na forumu treba da ih shvate, pre nego što se jedan dan osveste i vide da nemaju gde da pecaju - sve pare otišle na Drinu i Gradac - a ovamo sve propalo - jer nije bilo para.  
Samo da ljudi malo razmisle - videćemo šta misle za neki dan.
Mnogo me zabole kurac, da mi, ko zna koliko nas, plaća članarine, a da vas 50 peca samo na Drini i Gradcu, i da poribljava i štiti međudržavnu reku.
Nisi čak ni toliko pošten da kažeš - čekajte bre, ljudi, ajde da podelimo pare na ravne časti i za Drinu i za ostale reke - ima nas sa svih strana.
Nišava, Jerma, Visočica - imaju i ribe po FIPS-u, al tebe i za njih boli kurac.
Ko jebe Moravu, Resavu, Tamiš, Dunav koji je zakon za sve reke, Toplicu, Rasinu, Timok, - ko jebe poribljavanje i zaštitu tih reka.
Zbog takvih kao ti i takvih shvatanja - svaka naša ovdašnja reka od Ibra do Dunava i od Jerme do Tise je smrdljiva. Što ih mrzite - neznam.
A, da, znam, setio sam se - u ovim rekama nema ništa po FIPS-u - ko ih jebe.
Vi ste na NIVOU i samo po FIPS-u, EFFA, a mi ostali smo gegule, klenaroši, babuškari, smrdljivci, go kurac u slamenom šeširu.
Čuj kurče kako muda zveče - to za moje pare nećeš.
Za moje pare ja ću da štitim Jasenicu, Moravu, Toplicu....koliko mogu.
Ko koliko ima članova toliko će da štiti. Kol'ko para tolko muzike.
Širim, kažeš, dezinformacije.  
Ti si u rukovodstvu - svuda bi da ideš, i ti ćeš to da platiš iz tvog džepa, a ?
- Znaš kad bi to bilo? - kad na kurcu niknu pomorandže.
Oćeš na miting na Ribniku, EFFA instruktaže, druženja - izvadi novčanik - pa piči blago čiči.
Zna se - rukovodstvo ide službeno i sve je plaćeno.
Za moje pare sigurno nećeš.
Je l' su to dezinformacije - kaži ribolovcima.
Misliš da si prvi koga vidim da pokušava da se ugura negde i ovajdi.
'Oćete da štitite Drinu, Gradac - izvol'te - skupite pare vi koji forsirate Drinu i Gradac i štitite je - ko vam brani - srećno i uzdravlju vam bilo.
Ja ću da platim dozvolu i da pecam.
Neznam da li ima iz Pirota, Niša, Kragujevca... neko blesav da plaća za zaštitu Drine, a ne za zaštitu reke pored koje živi. Možda se nađe i takav "redak zver".
Što se ne napravi neko sa Drine blesav pa da kaže - daj bre da zaštitimo Visočicu, Nišavu, Timok, Lepenicu....
Mnogo ih boli kurac.
E, pa, Simpsone, uzeli smo bolovanje istog dana, kod istog lekara.
I još nešto da ti kažem.
Ja, a i većina ljudi na forumu, ne pecam za poene, za hvaljenje, za proseravanje, za šetanje garderobe, nego što volimo i u tome uživamo.
Zabole me, mnogo, kurac za koju ribu  FIPS daje poene. Svaka koju upecam mi napuni srce i dušu.
I samo da ti još nešto saopštim, zaboravio si - ovo je sajt za pecanje.
Za FIPS, EFFA  - na WWW.Mušičarenje.COM.
Umalo da zaboravim.
Zabole me isto tako kurac i za Nišku sekciju. Ako su toliko blesavi da štite i poribljavaju Drinu na koju će da idu dva puta godišnje, a da seru i zapuste Nišavu, Visočicu, Temsku, Jermu, Toplodolsku - to je njihova greška. Ti ih već smatraš smrdljivom baruštinom jer nije po FIPS-u. Sada si im to rekao u oči - a hoćeš njihovu podršku. Jebe mi se da li će Mix, Gringo ili neznam ko da im bude predsednik, ali je vreme da se opamete i ujedine u zaštiti svojih interesa. Svaki se sukob prevaziđe ako ima volje. Nisu oni blesavi koliko ti misliš.

Djole, nisam uopšte, ni jednog jedinog trenutka pomislio na tebe ili bilo koga iz Niša.
Moje mišljenje je da ste vi zloupotrebljeni, da date legalnost da sve pare odu na Drinu, a nas ko jebe.
Mišljenje je LIČNO MOJE.
Mator sam suviše da može bilo ko da me namontira na nešto.
Izvini ako si se ti, ili JR i Gringo, osetio uvređen na bilo koji način. Nisam imao nameru i mislim da vas trojicu iz Niša ničim nisam uvredio jer se sve ovo na Vas ne odnosi..

Sale,
samo potvrđuješ ono što ja kažem.
1. Niko nije znao ko predstavlja koju sekciju osim ove tri. Od 14 sekcija tri imale
   ovlašćenje. koja ste onda pravila poštovali.
2. Od kad se Zakoni i Pravilnici poštuju iz niskih pobuda
3. "Beogradizacija" - nabroj mi ti članove iz Beogradske sekcije.
   Zašto se sve održava i dešava u Beogradu. Ako je Niš najjači onda je sve ostalo
   logično gde treba da se dešava.
4. Počelo je sve od Drine.... ne može sve odjednom...
  kaži mi koliko godina je već štitite i šta. Sve ostalo je na račun toga zapostavljeno.
  Zastupaš stanovište da prvo završimo sa zaštitom Drine, pa onda da počnemo ostalo.
  Znaš kad će da se završi zaštita Drine - NIKAD.
5. Ti si, naprimer, Predsednik MFS ili MFSSRS, nema veze - ti ćeš za tvoje pare da ideš i
   da radiš. Oćeš, malo sutra.
6. Ko hoće da se takmiči - izvolite - njih nisam ni pominjao. Oni svoje pare neka ulažu  u
  Drinu, Ribnik, Gradac, Djetinju - tamo gde se takmiče. Mi koji se ne takmičimo ćemo  
  naše pare da uložimo u ove naše smrdibare. Pa o našim parama se i radi.
7. Kaži mi, molim te, ovi koji nisu takmičari kakve vajde će da imaju, recimo, od mitinga na
   Ribniku.

PS Kad je Kralj Petar I gradio Oplenac, stignu ruže iz Engleske. Oni račun proslede ministru finansija Lazi Pačuu. On pogleda i napiše - "Ko miriše, neka plati".

Alo osvesti se, kakvi bre mitinzi na Ribniku, koje pare, kakva placanja, kakvi funkcioneri, o cemu ti covece bulaznis? Jos ce i sluzbeni automobili da pocnu da se pominju :hammer:

I gde nadje meni da se obracas ja bre nemam veze sa MFS sem sto sam clan, kao sto bi trebao da bude svaki musicar. Nije ti dobro covece, citas li ti sta se pise ovde? Idi bre leci se, ne zbunjuj narod ovde svojim nerazumevanjem sta je sta.

Ja sam prvi koji ne podrzava bilo kakva takmicenja u musicarenju kao i moj www.musicarenje.com, ali ne mogu da zmurim pred cinjenicom da Srbi hoce da se takmice i svadjaju oko musicarenja, ali ti imas ocigledno problem sam sa sobom da shvatis da je organizacija koja je osnovana a zove se MFSSRS okrenuta ka FIPS-u i takmicenjima....samo za to sluzi.

Ovo i jesu ozbiljne stvari i svi na forumu treba da ih shvate, pre nego što se jedan dan osveste i vide da nemaju gde da pecaju - sve pare otišle na Drinu i Gradac - a ovamo sve propalo - jer nije bilo para. 

Ti ces ocigledno da im objasnis, kad se vidi koliko si u toku :hammer:

Rancic

Hero member
Učlanjen(a)
26.09.2008.
Broj reagovanja
1
Ovo su reči Ivana Dragojlovića:
Jos jedno objasnjenje da ne bi bilo zablude.
MFSSRS je formalno zaseban organ u odnosu na MFS. Ovaj nacin je izabran iskljucivo zbog lakse raspodele zadataka, jednostavnije procedure, transparentnosti.
Neformalno MFS i MFSSRS predstavljaju manje vise isti ljudi i istu ideju. Cilj je da bio da se povuce ostra granica izmedju sa jedne strane takmicarskog ribolova(MFSSRS) i sa druge strane zadrzavanja postojece autonomije u radu na zastiti zivotne sredine, zakonima, edukaciji(MFS). Sinergijom ove dve organizacije dobijamo telo koje ce u buducnosti funkcionisati mnogo lakse i sa precizno odredjenim ciljevima, zadatcima i operativom.

A ovo reče Simpson:
MFS i novoformirana MFSSRS su savim dve različite organizacije i imaju veze koliko nevladina ogranizacija sa vladom.

Za mene je kraj priče.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Rancic je napisao(la):
Ovo su reči Ivana Dragojlovića:
Jos jedno objasnjenje da ne bi bilo zablude.
MFSSRS je formalno zaseban organ u odnosu na MFS. Ovaj nacin je izabran iskljucivo zbog lakse raspodele zadataka, jednostavnije procedure, transparentnosti.
Neformalno MFS i MFSSRS predstavljaju manje vise isti ljudi i istu ideju. Cilj je da bio da se povuce ostra granica izmedju sa jedne strane takmicarskog ribolova(MFSSRS) i sa druge strane zadrzavanja postojece autonomije u radu na zastiti zivotne sredine, zakonima, edukaciji(MFS). Sinergijom ove dve organizacije dobijamo telo koje ce u buducnosti funkcionisati mnogo lakse i sa precizno odredjenim ciljevima, zadatcima i operativom.

A ovo reče Simpson:
MFS i novoformirana MFSSRS su savim dve različite organizacije i imaju veze koliko nevladina ogranizacija sa vladom.

Za mene je kraj priče.

Aman bre pa i Ivan i ja ti rekosmo isto. Ivan rece kako je FORMALNA situacija i ja to isto rekoh. Teoretski to su sasvim dve odvojene organizacije od kojih jedna ako zeli da funkcionise MORA da bude clan SSRS. MFS nema tu obavezu!

Sto se para tice, koliko sam ja upucen, one se vrte jedino oko Mixa jer jedino njemu puteve na sastanke i takmicenja placa udruzenja. Ovi ostali izvadise iz svog dzepa i platise sve.

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
Rančiću je sve lepo jasno a i meni i V E Ć I N I koji nisu znali za sazivanje skupa u Beogradu odakle je sva ujdurma počela.

Da je održavanje skupa lepo bilo oglašeno ne bi PROTA71 pokrenuo temu http://www.musicarenje.org/index.php?topic=2306.0

"Kako tajnovito Proto pa nije MFS tajna organizacija. Obavesteni su svi  predsednici sekcija i klubova kao i osnivaci i clanovi upravnog odbora MFS..."

i koliko je ukupno bilo predsednika sekcija i klubova i osnivača i članova upravnog odbora MFS?

A ostali? 

Ako MFS i MFSSRS imaju tendencije da postanu ozbiljne organizacije moraće malo da, organizatori i čelnici, prouče dublje razne statute, podzakonske i zakonske akte kako bi u daljem radu sve bilo u redu.

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
simpson H je napisao(la):
Sto se para tice, koliko sam ja upucen, one se vrte jedino oko Mixa jer jedino njemu puteve na sastanke i takmicenja placa udruzenja. Ovi ostali izvadise iz svog dzepa i platise sve.

Zanimljiva paralela sa budućom sednicom Skupštine: i tada će opet svi osim Mixmastera sami platiti troškove puta!

Jedino razlika je što Mixmaster ovog puta neće sam platiti jer zapravo neće ni ići.  :lol:

Au! Tek sad vidim posledice po njegove zdravlje – ima da pukne od muke ako udruženja plati put novim članovima foruma MSN, među kojima će najverovatnije biti ljudi zbog kojih je Mixmaster pokrenuo postupak za poništavanje Skupštine!  :hammer:

Pa ovo nema ni u španskim serijama! Samo još fali da se ispostavi da je Mixmaster zapravo gringova baba od tetke, koja se rodila kao žensko, ali su je zamenili u porodilištu!

:D :D :D

eurofish

Senior member
Učlanjen(a)
01.10.2006.
Broj reagovanja
0
Rancicu .
Sve si pobrkao i imas poluinformacije ,ili sam izvlacis logicne zakljucke pogresno .
Srbija ima cetiri ribarska podrucja , onaj ko gazduje jednim podrucjem on i poribljava i cuva , nema veze vase ribarsko podrucje sa drinom (srbija zapad)
Znaci onako kako odluci gazda ribarskog podrucja tako ce biti, jel ti malo jasnije sad?
Niko iz Nisa , Pirota itd . ne placa nista za Drinu niti je ikada placao.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Strelac je napisao(la):
Rančiću je sve lepo jasno a i meni i V E Ć I N I koji nisu znali za sazivanje skupa u Beogradu odakle je sva ujdurma počela.

Da je održavanje skupa lepo bilo oglašeno ne bi PROTA71 pokrenuo temu http://www.musicarenje.org/index.php?topic=2306.0

"Kako tajnovito Proto pa nije MFS tajna organizacija. Obavesteni su svi  predsednici sekcija i klubova kao i osnivaci i clanovi upravnog odbora MFS..."

i koliko je ukupno bilo predsednika sekcija i klubova i osnivača i članova upravnog odbora MFS?

Koliko je meni poznato bili su svi bez izuzetka i svi su bili obavsteni bez izuzetka!

Strelac je napisao(la):

Koji ostali?

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Dosadno je više raspravljati sa amaterima koji predvode takozvanu MFS. Oni iz posta u post dokazuju svoju nesposobnost da rade ono za šta smo im dali poverenje. Prosto ne znam šta više da im napišem kada vidim koliko ne znaju šta je trebalo i šta treba da rade.
Najgore je što sve vreme nisu znali, niti sada znaju KAKO treba da rade.
Dokazi za moje reči su pred nama. Nikada im ništa nije uspelo. Svaka aktivnost im je bila uzaludna, a ujedno su trošili naše vreme, novac, ugled i poverenje.
Ja sam odmah na osnivanju MFS rekao da nema ništa bez mušičarskih sekcija i da osnovna aktivnost treba da nam bude njihovo formiranje u svim gradovima. Nisam to govorio bez razloga, jer sam već na prvim okupljanjima MFS morao da slušam priče nasumice odabranih ribolovaca, uglavnom ljubitelja reke Drine. Umesto toga, trebalo je da razgovaram sa predsednicima mušičarskih sekcija Zaječara, Valjeva, Novog Sada, Beograda, Kraljeva, Pirota, Vranja, Kragujevca....i sa njima se dogovaram o razvoju mušičarenja u Srbiji.
Sada me napadaju da nisam bio dovoljno aktivan. Pitam se, kako da budem aktivan, kada nemam sa kim ravnopravno da razgovaram? Kako da se upustim u bilo kakav dogovor sa nasumice izabranim ribolovcem, koga je neko od organizatora pokupio negde na Drini? Ja sam na svaki sastanak MFS dolazio kao legitimni predstavnik svog udruženja, a ne kao individualac koji u Ivanu D. i njegovim ortacima vidi istomišljenike.
Ja ću učiniti da u upravi MFS ili MFSSRS više ne budu ničiji drugari sa Drine ili kafane, već isključivo legitimni predstavnici mušičara IZ SVIH KRAJEVA SRBIJE. Ponosim se time.

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Sad si me podsetio na jednog političara koji je rekao "Idem na pobedim Tribunal!"

Ti ideš da pobediš MFS!  :hammer:

Mislim da bi pod hitno trebalo osnovati "Društvo za zaštitu MFS od Mixmastera", zlu ne trebalo...  :doh:

Rancic

Hero member
Učlanjen(a)
26.09.2008.
Broj reagovanja
1
Nisam stig'o do sad da odgovorim - morao sam kod doktora. Reko mi Simpson idi leči se.
Uplašio sam se da nije nešto...ne daj bože i poslušam čoveka.
Al, ajd' sad da se malo zabavljate, al ozbiljno.
Citati:
-MFS i MFSSRS predstavljaju isti ljudi i istu ideju.  - (očigledno)
-MFS zaštita, zakoni, edukacija, MFSSRS takmičenje. - (lepo)
-Budući takmičar mora da ima ribolovnu dozvolu. - (normalno)
-Udruženje (USR,KSR,OOSR) mora da bude član SSRS sa plaćenom klupskom kotizacijom
na godišnjem nivou. - (što niste poštovali)
-Svako udruženje samostalno određuje ko se takmiči, to je stvar njihovog Statuta i
odluka. - (drugačije ne može)
-Prva - osnivačka Skupština MFSSRS - došlo je do propusta pa je Predsednik SSRS...
poništio odluke kao ništavne. - (Prekršen zakoni Pravilnik)
-Ivan Ranđelović je obavestio UO svog udruženja (USR Nišava). - (Koga je trebalo)
-Narednu sednicu zakazaće i voditi Predsednik Saveza Sportskih Ribolovaca Srbije sa
svojim saradnicima, a biće održana u Beogradu u prostorijama Saveza. - (Mora tako
kad ovo nije urađeno po zakonu  i kako treba)
-Za one koji nemaju donete odluke o formiranju mušičarskih sekcija, donesite odluke u
narednih par dana... (Niste gledali ko nema odluku, a zvali ste-zašto ste namerno
prekršili  Pravilnik)
-U startu si sabotirao organizaciju u čiji si UO izabran. (Pozivajući se na Zakon i Pravilnik)
-Pravno je u pravu, ali je to uradio iz niskih pobuda. - (PRIZNAJEM DA SAM JA  DRAGAN
RANČIĆ IZ KRAGUJEVCA,IZ NISKIH, TJ. NAJNIŽIH POBUDA KUPIO DOZVOLU ZA RIBOLOV
ZA 2009 I TIM NEMORALNIM ČINOM ISPOŠTOVAO ZAKON OVE ZEMLJE - drugovi su mi
ukazali na greške i ja ću da revidiram svoj stav)
-Izabran iz jedinog razloga - da demantuješ sve koji nemaju dobro mišljenje o tebi. - (Al'
ga volite - šta ste mu vi - provodaždije pa ga ženite)
-Mix, nemoj ni da pokušavaš da poništiš očigledne rezultate MFS. (Koje)
-Pričaš o prevarama (mix), a prvi nisi ni dinara uplatio za organizaciju takmičenja iako si
novac uzeo od Nišave. -  (Svesno ste kršili Zakon i Pravilnik - pozivajući ga)
-MFS je radio tačno ono za šta je osnovan. (Zaštita, Edukacija, Zakoni)
-Mi u tebi Mixe ne treba da gledamo prijatelja već samo legitimnog predstavnika MSN.
(ako je ON legitiman - što ste zvali druge i sa kojom namerom)
-Od samog početka si bio levo smetalo, nikada nisi bio bitan deo ove organizacije, niti
ćeš ikada. - (ko o tome odlučuje - MS ili ...au, bre - pošteno)
-Uskoro će se organizovati nova skupština MFSSRS koja će raditi u saradnji i pod
nadzorom SSRS. - (pa mora tutor kad ne umete)
-Ko jebe 90% mušičara Srbije što pecaju klena po smrdljacima i baruštinama. To ne
donosi  poene po FIPS-u (Simpsone - čitaj šte reče čovek odma posle ovoga)
-Niko nije rekao - E, hajde da 4 i 5 kolo održimo na Nišavi. Dakle radi se o lenjosti čoveka
koji je trebao da zastupa interese tog dela Srbije. -  (ko beše na čelu MS Niš u vreme
pre održavanja 4 i 5 kola. Mixe, mixse - đubre jedno - krio si do decembra da si
predsednik MSN) - (Uhhhhh, pa ovo po FIPS-u -  Simpsone, Simpsone što lažeš da je to
smrdi bara i nije po  FIPSU. Vidiš da neznaš,  čovek zna - nauči ga Dragojloviću)
-MFS bi im u tom slučaju bio oslonac i uporište kao ljudima sa Drine. - (Pa prvo da
završimo sa Drinom kako rekoše osnivači - ovo kad dođe na red - na Sveti Nikad)
-MFSSRS služi samo za takmičenje (simpsone - misliš služiće kad se osnuje)
-Ja sam prvi koji ne podržava takmičenje mušičara Srbije - (pa šta ćeš, bre, crni
Simpsone u MFSSRS)
-MFS ima svoj UO, svoj pravilnik i sedište je, VALJDA, u Perućcu. - (Mož' da
bidne, a l' ne mora da znači)
-Rančiću, pišeš smešne stvari. MFS i novoosnovana MFSSRS su sasvim dve različite
organizacije. - (Ma, bre, Simpsone, nema MFSSRS. Biće kad je naprave ovi iz SSRS)

Ovo su rekli Ivan Dragojlović, Sale i Simpson. U zagradi su moji komentari.

Šteta što je umro Duško Radović - on bi od ovoga imao materijala za bar dve godine za
emisiju  "Beograde dobro jutro" - Ima li beograđana koji se sećaju toga.

Simpsonov biser decenije:
-Aman ljudi čitate li vi ovaj thread. Kako sad 90% ljudi nema pojma o čemu se radi kad
su Sale i Dragojlović sve detaljno objasnili.

ALA SU GA OPRAVILI, SVAKA IM ČAST.
- (molim sve kojima je bilo šta jasno da dignu ruku)

A ovo kaže Mix
-Prošle godine smo obmanuti za Ligu mušičara Srbije,a ove za Skupštinu MFSSRS.
-To se jedine dve stvari koje su organizovali i obe su propale.
-Zašto svi sastanci MFS izgledaju kao neka sekcija iz severozapadne Srbije. Na  njima
ima mnogo predstavnika Arilja, Ivanjice, Perućca, Valjeva,Beograda... a ni jedan iz
Pirota, Leskovca, Kruševca, Jagodine, Zaječara...Čak su i iz tih krajeva pozivani samo
ljudi -  ljubitelji Drine.
-MFS je "mušičarska sekcija ljubitelja Drine"  
-Verovao sam da će inicijator ideje o MFS pokazati kad tad trunčicu poštovanja prema
interesima mušičara ostatka Srbije.

Pa opet Dragojlović -
- VI I VAŠ ŠTIĆENIK MIKS - Mikse pod hitno da dođeš u Kragujevac da se upoznamo i da
 ti ja napišem šta da kažeš i šta da radiš.
 Gospodine Dragojloviću - Mislio sam do sada da ste Vi ozbiljan čovek i da ne pričate
 nebuloze.

PS Simpson:
- Rančiću lupaš ko maksim - idi leči se.  Nisam znao da sam bolestan - 'fala ti.
Bio sam kod doktora po tvom savetu i znaš šta mi reko.
Kaže - odjebi Simsona - znam ga ja odavno - znaš ti njegovi kompleksi - guranje svuda, kurčenje i pokazivanje "pameti" su zarazni, nemoj da najebeš. On nam je pacijent poodavno. S njim  treba specijalan tretman, batali ga.

Vrh Dno