Ajde, Simpsone, keve ti, ja sam mali pa ćeš ti da me naučiš.
Misliš da si otkrio rupu na saksiji i vruću vodu - ja sam blesav - čekao sam samo tebe ovolike godine da me prosvetliš.
Ovo i jesu ozbiljne stvari i svi na forumu treba da ih shvate, pre nego što se jedan dan osveste i vide da nemaju gde da pecaju - sve pare otišle na Drinu i Gradac - a ovamo sve propalo - jer nije bilo para.
Samo da ljudi malo razmisle - videćemo šta misle za neki dan.
Mnogo me zabole kurac, da mi, ko zna koliko nas, plaća članarine, a da vas 50 peca samo na Drini i Gradcu, i da poribljava i štiti međudržavnu reku.
Nisi čak ni toliko pošten da kažeš - čekajte bre, ljudi, ajde da podelimo pare na ravne časti i za Drinu i za ostale reke - ima nas sa svih strana.
Nišava, Jerma, Visočica - imaju i ribe po FIPS-u, al tebe i za njih boli kurac.
Ko jebe Moravu, Resavu, Tamiš, Dunav koji je zakon za sve reke, Toplicu, Rasinu, Timok, - ko jebe poribljavanje i zaštitu tih reka.
Zbog takvih kao ti i takvih shvatanja - svaka naša ovdašnja reka od Ibra do Dunava i od Jerme do Tise je smrdljiva. Što ih mrzite - neznam.
A, da, znam, setio sam se - u ovim rekama nema ništa po FIPS-u - ko ih jebe.
Vi ste na NIVOU i samo po FIPS-u, EFFA, a mi ostali smo gegule, klenaroši, babuškari, smrdljivci, go kurac u slamenom šeširu.
Čuj kurče kako muda zveče - to za moje pare nećeš.
Za moje pare ja ću da štitim Jasenicu, Moravu, Toplicu....koliko mogu.
Ko koliko ima članova toliko će da štiti. Kol'ko para tolko muzike.
Širim, kažeš, dezinformacije.
Ti si u rukovodstvu - svuda bi da ideš, i ti ćeš to da platiš iz tvog džepa, a ?
- Znaš kad bi to bilo? - kad na kurcu niknu pomorandže.
Oćeš na miting na Ribniku, EFFA instruktaže, druženja - izvadi novčanik - pa piči blago čiči.
Zna se - rukovodstvo ide službeno i sve je plaćeno.
Za moje pare sigurno nećeš.
Je l' su to dezinformacije - kaži ribolovcima.
Misliš da si prvi koga vidim da pokušava da se ugura negde i ovajdi.
'Oćete da štitite Drinu, Gradac - izvol'te - skupite pare vi koji forsirate Drinu i Gradac i štitite je - ko vam brani - srećno i uzdravlju vam bilo.
Ja ću da platim dozvolu i da pecam.
Neznam da li ima iz Pirota, Niša, Kragujevca... neko blesav da plaća za zaštitu Drine, a ne za zaštitu reke pored koje živi. Možda se nađe i takav "redak zver".
Što se ne napravi neko sa Drine blesav pa da kaže - daj bre da zaštitimo Visočicu, Nišavu, Timok, Lepenicu....
Mnogo ih boli kurac.
E, pa, Simpsone, uzeli smo bolovanje istog dana, kod istog lekara.
I još nešto da ti kažem.
Ja, a i većina ljudi na forumu, ne pecam za poene, za hvaljenje, za proseravanje, za šetanje garderobe, nego što volimo i u tome uživamo.
Zabole me, mnogo, kurac za koju ribu FIPS daje poene. Svaka koju upecam mi napuni srce i dušu.
I samo da ti još nešto saopštim, zaboravio si - ovo je sajt za pecanje.
Za FIPS, EFFA - na WWW.Mušičarenje.COM.
Umalo da zaboravim.
Zabole me isto tako kurac i za Nišku sekciju. Ako su toliko blesavi da štite i poribljavaju Drinu na koju će da idu dva puta godišnje, a da seru i zapuste Nišavu, Visočicu, Temsku, Jermu, Toplodolsku - to je njihova greška. Ti ih već smatraš smrdljivom baruštinom jer nije po FIPS-u. Sada si im to rekao u oči - a hoćeš njihovu podršku. Jebe mi se da li će Mix, Gringo ili neznam ko da im bude predsednik, ali je vreme da se opamete i ujedine u zaštiti svojih interesa. Svaki se sukob prevaziđe ako ima volje. Nisu oni blesavi koliko ti misliš.
Djole, nisam uopšte, ni jednog jedinog trenutka pomislio na tebe ili bilo koga iz Niša.
Moje mišljenje je da ste vi zloupotrebljeni, da date legalnost da sve pare odu na Drinu, a nas ko jebe.
Mišljenje je LIČNO MOJE.
Mator sam suviše da može bilo ko da me namontira na nešto.
Izvini ako si se ti, ili JR i Gringo, osetio uvređen na bilo koji način. Nisam imao nameru i mislim da vas trojicu iz Niša ničim nisam uvredio jer se sve ovo na Vas ne odnosi..
Sale,
samo potvrđuješ ono što ja kažem.
1. Niko nije znao ko predstavlja koju sekciju osim ove tri. Od 14 sekcija tri imale
ovlašćenje. koja ste onda pravila poštovali.
2. Od kad se Zakoni i Pravilnici poštuju iz niskih pobuda
3. "Beogradizacija" - nabroj mi ti članove iz Beogradske sekcije.
Zašto se sve održava i dešava u Beogradu. Ako je Niš najjači onda je sve ostalo
logično gde treba da se dešava.
4. Počelo je sve od Drine.... ne može sve odjednom...
kaži mi koliko godina je već štitite i šta. Sve ostalo je na račun toga zapostavljeno.
Zastupaš stanovište da prvo završimo sa zaštitom Drine, pa onda da počnemo ostalo.
Znaš kad će da se završi zaštita Drine - NIKAD.
5. Ti si, naprimer, Predsednik MFS ili MFSSRS, nema veze - ti ćeš za tvoje pare da ideš i
da radiš. Oćeš, malo sutra.
6. Ko hoće da se takmiči - izvolite - njih nisam ni pominjao. Oni svoje pare neka ulažu u
Drinu, Ribnik, Gradac, Djetinju - tamo gde se takmiče. Mi koji se ne takmičimo ćemo
naše pare da uložimo u ove naše smrdibare. Pa o našim parama se i radi.
7. Kaži mi, molim te, ovi koji nisu takmičari kakve vajde će da imaju, recimo, od mitinga na
Ribniku.
PS Kad je Kralj Petar I gradio Oplenac, stignu ruže iz Engleske. Oni račun proslede ministru finansija Lazi Pačuu. On pogleda i napiše - "Ko miriše, neka plati".