MFS i MFSSRS

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Ne beži kao poslednja **** sad kad ti je Pop postavio lepo pitanje!!!

Koji su tvoji interesi? Izgubio si strahovito mnogo u ovoj priči, sam sebe doživotno preterao sa svih mušičarskih manifestacija, a znamo da veoma dobro znaš da računaš kad je tvoje dupe u pitanju. Očigledno je da si nešto veeeliko dobio! Prodao si sve mušičare Srbije i nešto dobio, samo je pitanje šta!

Odgovori čoveku!

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Dosadno mi je da vam odgovaram. Možda sutra, sada mi se spava.
Pišite sami, a ja ću da čitam.
Zahvaljujući mojoj primedbi, od sada će se na ovakvim manifestacijama okupljati predstavnici udruženja članica SSRS, a ne slučajno odabrani kafanski prijatelji, hauz majstori i drugari iz gimnazije.
Možete po meni da nazovete dokument koji ćete morati da priložite ako želite da učestvujete u MFSSRS: "Mixova šara". :yeswink:

forelle

Junior member
Učlanjen(a)
19.11.2006.
Broj reagovanja
0
Spavaj lepo nane...
A vi ostali...
Ne trazite nekakvu pozadinu takvog po meni odvratnog cinkarenja. Jedini pravi problem je ono sto sam vam rekao…
Nije on kriv…On nije kriv sto je neuroticar, krivi su Laki, Simson i ostali sto takvima uopste omogucavaju pristup. Dobro svako ko radi taj i gresi(mnogi bolesnici su se i ranije uvlacili medju normalne ljude i cinili velike stete...i greske se mogu ispraviti...)
Sto pre ispravite greske i posledice ce biti manje...
Eliminisite takve ljude sa sajtova...sekcija... Federacija pa onda nece biti nikakvih problema.

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Lepo kaze nas narod "S'kim si s'njim si"
Nevezano za Lakija i Simps-a.Ima tu jos ljudi na koje se ovo odnosi i koji su bili sa njim u takvim ZBIVOVIMA...

astreusraska

Junior member
Učlanjen(a)
31.03.2007.
Broj reagovanja
0
Mixmaster je napisao(la):
Momci, ja vam napisah sve što sam imao o ovome.
Pop-Radojica, zar ne?
Da Radojica-pop ili Radojica Popović iz Tiodža poreklom i rodom a živim u Raški!
Nisi me udostojio odgovora iako sam te lepo i ljudski zamolio!
Ivane Randjeloviću, podsveno svi mi želimo da smo voljeni i da se svet vrti oko nas, samo je razlika u tome koliko pri tome ostajemo LJUDI!
SUJETA je odraz nemoći i nekog kompleksa.
Ako si čovek i smatraš da si postupio ispravno sa ovim što si uradio, zašto nam ne odgovoriš na postavljena pitanja sa moje strane!?

Akademac

Junior member
Učlanjen(a)
23.11.2008.
Broj reagovanja
0
E neka si mu rekao samo što budalici pište mudašca za to  :whistle:

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Ne vredi Pope,nece taj ni rec da prozbori vezano za tvoje pitanje...
I DA, da kaze to je malo sta sve radi i nasta je spreman..
--DIZI RUKE--

compshop

Hero member
Učlanjen(a)
09.07.2007.
Broj reagovanja
2
Famozni je napisao(la):
Ne vredi Pope,nece taj ni rec da prozbori vezano za tvoje pitanje...
I DA, da kaze to je malo sta sve radi i nasta je spreman..
--DIZI RUKE--

Sto pop da dize ruke, nije on zasro'  stvar :D

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Od Rondje i pokusavanja da od njega izvuce nesto........

Akademac

Junior member
Učlanjen(a)
23.11.2008.
Broj reagovanja
0
forelle je napisao(la):
krivi su Laki, Simson i ostali sto takvima uopste omogucavaju pristup

Ovo je skroz tačno :mad: Kresao sam mixa u sve moguće telesne otvore dok me onaj simpson nije trajno banovao tamo na njegovom sajtu. Nešto mi tu baš ne miriše kako treba ...

Ovako, moraću da pređem na Radojicu  ;) Neću mnogo ne brini, deluješ mi pošteno mada malo zatupasto :hammer:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Ne mogu da verujem da vam nije dovoljan jedan thread za napusavanja. Meni se vise gadi da citam ove gluposti. Dokle se to doslo, sta se postiglo? To da svi pljuju Randju, to da se on ni najmanje ne kaje niti oseca krivim? Cak su se ukljucili neki pojedinci posle toliko vremena ne da pljuje Randju nego celu organizaciju. Treba li to u ovom trenutku MFS-u? Razmislite kako ce da bude na takmicenjima, kad 3/4 musicarske Srbije sebe vidi u dresu reprezentacije, ako je sad ovako. Daleko bilo da se i najmanji propust desi u organizaciji nekog takmicenja, ima da bude gore nego Izrael-Palestina.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Akademac je napisao(la):
forelle je napisao(la):
krivi su Laki, Simson i ostali sto takvima uopste omogucavaju pristup

Ovo je skroz tačno :mad: Kresao sam mixa u sve moguće telesne otvore dok me onaj simpson nije trajno banovao tamo na njegovom sajtu. Nešto mi tu baš ne miriše kako treba ...

Ovako, moraću da pređem na Radojicu  ;) Neću mnogo ne brini, deluješ mi pošteno mada malo zatupasto :hammer:

Zajebi ti bre simpsona i ko si ti uopste?

astreusraska

Junior member
Učlanjen(a)
31.03.2007.
Broj reagovanja
0
Akademac je napisao(la):
Predji slobodno i ne sekiraj se za zatupljenost, naostriću ga za tebe! Jer mi deluješ kao fina mogućnost da čovek izbaci viska materija u tebe! :bleh: :hammer: No biću milosrdan, pošten i fin kao i uvek pa ću ostaviti mesta i za druge! :hammer:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
forelle je napisao(la):
Nije on kriv…On nije kriv sto je neuroticar, krivi su Laki, Simson i ostali sto takvima uopste omogucavaju pristup. Dobro svako ko radi taj i gresi(mnogi bolesnici su se i ranije uvlacili medju normalne ljude i cinili velike stete...i greske se mogu ispraviti...)
Sto pre ispravite greske i posledice ce biti manje...
Eliminisite takve ljude sa sajtova...sekcija... Federacija pa onda nece biti nikakvih problema.

E nece to moci bas tako forelle. Ja za registraciju na forum ne trazim zdravstveni karton niti je moje pravo da ocenjujem ko je neuroticar a ko ne. Takodje nemam pravo da bez cvrstih dokaza procenjujem ko je krivolovac a ko ne. Da je do ovog drugog verovatno bi pola Srbije trebalo banovati. I nemoj mene molim te da mesas bez razloga.

Vrh Dno