MFS i MFSSRS

forelle

Junior member
Učlanjen(a)
19.11.2006.
Broj reagovanja
0
simpson H je napisao(la):
Ja za registraciju na forum ne trazim zdravstveni karton niti je moje pravo da ocenjujem ko je neuroticar a ko ne. Takodje nemam pravo da bez cvrstih dokaza procenjujem ko je krivolovac a ko ne. Da je do ovog drugog verovatno bi pola Srbije trebalo banovati. I nemoj mene molim te da mesas bez razloga.

Ma nemoj odma da se ljutis, Al gledao sam slike... Ti i doticni se smejuljite jedno drugom...  Planira da te vodi na  pecanje... Znas onu narodnu - skim si takav si... Znam odlicno ko je on al o tebi zakljucujem sa kim se druzis.
CAK I LAIK MOZE LEPO DA VIDI AKO SE NEKO NE PONASA NORMALNO (NIJE POD LIBELOM). Ne trebaju ti nikakvi zdravstveni kartoni...A za ribolovacke prekrsaje, pa i on sam je na ovom sajtu priznao nekoliko i ti si bio tu(pravis se ko da imas amneziju)
Naravno da i dalje mislim da ljudi koj imaju sajtove ne treba da omogucavaju bilo kakav pristup stetocinama kakav je on. To se naravno mnogo vise odnosi na Lakija nego na tebe, al moro sam i tebe malo da cacnem zato sto mi iskreno nisi bas jasan po tom pitanju...

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
forelle je napisao(la):
Ma nemoj odma da se ljutis, Al gledao sam slike... Ti i doticni se smejuljite jedno drugom...  Planira da te vodi na  pecanje... Znas onu narodnu - skim si takav si... Znam odlicno ko je on al o tebi zakljucujem sa kim se druzis.
CAK I LAIK MOZE LEPO DA VIDI AKO SE NEKO NE PONASA NORMALNO (NIJE POD LIBELOM). Ne trebaju ti nikakvi zdravstveni kartoni...A za ribolovacke prekrsaje, pa i on sam je na ovom sajtu priznao nekoliko i ti si bio tu(pravis se ko da imas amneziju)
Naravno da i dalje mislim da ljudi koj imaju sajtove ne treba da omogucavaju bilo kakav pristup stetocinama kakav je on. To se naravno mnogo vise odnosi na Lakija nego na tebe, al moro sam i tebe malo da cacnem zato sto mi iskreno nisi bas jasan po tom pitanju...

Nema sta da ti budem jasan, svi su moji drugari. I Mix i Goci i Laki i Kuzma i JR i Djole...pa evo cak i ti iako nemam pojma ko si. Sa kim pecam je moja stvar, pecacu sa svima i niko nece praviti nikakav prekrsaj dok sam ja tu. Sta ko radi posle stvarno me ne zanima bez dokaza.
Ako ti procenjujes ljude prema tome sa kim su otisli na pecanje, porazmisli koliko je to ispravno. Da nece neko od mene da trazi da se opredeljujem na cijoj sam strani? E pa nece brate, takvi su zavrsili samnom istog trenutka kada zatraze to!

ekoljuba

Full member
Učlanjen(a)
16.08.2007.
Broj reagovanja
0
Bojane naduvavas ljude sto ponesu nekog lipljena sa Drine i za raznorazne gluposti, a ovde kao neces ti nikoga da osudjujes a covek je defakto napravio sranje!
Bio si prisutan u kafani dok je trajao sastanak i da je bar malo covek izneo bi problem na satanku a ne ko poslednja funjara da zavlaci noz u ledja ljudima koji se maltretiraju da nesto naprave!
Znas kakav mu je odnos prema ribama i cime se covek hvali u postovima zar sumljas da taj covek nije to radio!?! Nije na nama koji ga ne poznajemo da tvrdimo da je takav i takav ali cu pre da poverujem ljudima koji pisu normalne postove i njih je deset koji tvrde isto, nego njemu koji je u ego tripu i suvise cesto pise gluposti i vredja ljude!
Mozda nama koji ga ne poznajemo ne lezi da komentarisemo navode drugih ali onda to i ispostuj i nemoj komentarisati jer na nacin kojim pises u predhodnim postovima se indirektno stavljas na njegovu stranu!
I nemoj ovo da shvatis kao napad na tebe vec kao dobronamernu kritiku!

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
ekoljuba je napisao(la):
Bojane naduvavas ljude sto ponesu nekog lipljena sa Drine i za raznorazne gluposti, a ovde kao neces ti nikoga da osudjujes a covek je defakto napravio sranje!
Bio si prisutan u kafani dok je trajao sastanak i da je bar malo covek izneo bi problem na satanku a ne ko poslednja funjara da zavlaci noz u ledja ljudima koji se maltretiraju da nesto naprave!
Znas kakav mu je odnos prema ribama i cime se covek hvali u postovima zar sumljas da taj covek nije to radio!?! Nije na nama koji ga ne poznajemo da tvrdimo da je takav i takav ali cu pre da poverujem ljudima koji pisu normalne postove i njih je deset koji tvrde isto, nego njemu koji je u ego tripu i suvise cesto pise gluposti i vredja ljude!
Mozda nama koji ga ne poznajemo ne lezi da komentarisemo navode drugih ali onda to i ispostuj i nemoj komentarisati jer na nacin kojim pises u predhodnim postovima se indirektno stavljas na njegovu stranu!
I nemoj ovo da shvatis kao napad na tebe vec kao dobronamernu kritiku!

Ljubo previse talasas. Prvo pogledaj kako se zove thread a onda kenjaj o ribokradji i lovostaju. Tog istog Mixa nisam birao ja nego ti brate proslog vikenda na Adi! Sto nisi svojim mozgom razmisljao koga biras u organe MFSSRS-a? Pogledaj cija je prva, i kakva je reakcija na ono sto je Mix uradio posle vase izborne skupstine, sto to ne pogledas. Najbolje da u svakoj temi pricamo kako je Mixmaster krivolovac i kasapin.
Taj isti kasapin i krivolovac ima tvoj glas za funkcionera MFSSRS, moj nema ne zaboravi.

ekoljuba

Full member
Učlanjen(a)
16.08.2007.
Broj reagovanja
0
Bojane ti nemoj da kenjas i da me preskocis sa tvojim agresivnim stavom cim ti neko protivreci!  :-X Kad nesto iznosis potrudi se da imas ARGUMENTE a ne da lupetas!  :doh: JA nisam ni jednom podigao ruku za Mixa!?! Kuzma je sedeo pored mene ili Ivan D. moze to da ti potvrdi! Mixa su izglasali oni koji nisu imali priliku da ga upoznaju ni na netu da znaju kakav je lik.
Zato malo spusti loptu i ne napadaj one koji ti ne misle nista lose pogotovo kad iznosis neistine!

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
ekoljuba je napisao(la):
Bojane ti nemoj da kenjas i da me preskocis sa tvojim agresivnim stavom cim ti neko protivreci!  :-X Kad nesto iznosis potrudi se da imas ARGUMENTE a ne da lupetas!  :doh: JA nisam ni jednom podigao ruku za Mixa!?! Kuzma je sedeo pored mene ili Ivan D. moze to da ti potvrdi! Mixa su izglasali oni koji nisu imali priliku da ga upoznaju ni na netu da znaju kakav je lik.
Zato malo spusti loptu i ne napadaj one koji ti ne misle nista lose pogotovo kad iznosis neistine!

Ljubice dragi, jesi li bio protiv Mixa? Nisi! I sta sad? Koliko puta sam ja bio protiv "osnivaca i predsednika", evo ti forum pa gledaj, prelistaj stare postove i vidi koliko sam se puta javio da repliciram tom istom Mixu za gluposti razne. Kada videh da od toga nema vajde i da svi kao pickice cutite uzivajuci u uzajamnom napusavanju mixa i simpsa, onda sam i ja digao ruke i poceo sjajno da se zabavljam. Ali sad kada si direktno "ostecen", onda kuknjava na sav glas. Taj Mix se nije promenio drasticno i dalje je isti onaj Randjelovic Ivan od pre nekoliko godina.

A za to sto sto "kenjam i lupetam" ubuduce ces morati da prodjes kvalifikacije da bi mi se uopste obratio. Oca ti poznajem ne verujem da te je vaspitavao da se tako obracas skoro duplo starijem.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Ekoljuba, čika Mixy je, za razliku od većine prisutnih, vodio svoj zapisnik i sa pažnjom pratio celi skup.
Zato što sam zapisivao sve detalje, tačno znam ko me je predlagao i koliko sam tačno glasova dobijao za koju funkciju. Takođe, zapisao sam i koga je tvoj kružok iz senke predlagao i po koliko je glasova dobijao svako sa skupa. Znao sam da će mi to kad-tad zatrebati, poznajući mentalitet nekih od okupljenih. E, sad otvaram blokče i gledam....

Evo primera:

Za jednog od tri člana Foruma (najužeg rukovodstva) predložio me čovek iz jednog manjeg gradića u Jugozapadnoj Srbiji, koji je sedeo nekoliko metara od mene, a dobio sam 20 glasova za i nijedan protiv. Tvoj prijatelj, koga je za istu funkciju predložio njegov sugrađanin, koji je samo zbog toga i bio ilegalno prisutan, dobio je vaših skromnih 6 glasova. Treći predloženi je bio moj "favorit" Milanče, koji je morao da se zadovolji samo mojim glasom.

Na glasanju za podpredsednika MFSSRS, ja sam, na predlog takođe jednog člana ovog foruma koji je predstavljao grad nekoliko stotina kilometara udaljen od Niša, dobio 12, a onaj koga sam ja predložio 15 glasova (izabran!). Vaš favorit iz ugla je dobio 5 glasova svojih drugara, a takođe ga je predložio prvi komšija....

Treba li još detalja, Ekoljuba?

forelle

Junior member
Učlanjen(a)
19.11.2006.
Broj reagovanja
0
Na srecu sve je to ponisteno... Ostaje da se vidi sledece glasanje :D

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
Ponovo
"You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time."

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Ranđelović neće ni biti na ponovljenoj skupštini, to je gotovo izvesno.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Goci je napisao(la):
Ranđelović neće ni biti na ponovljenoj skupštini, to je gotovo izvesno.
Da, tačno, tvoj drugar neće, ali će biti Ivan T. Ranđelović.

Jr

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
15.06.2007.
Broj reagovanja
144
Mixmaster je napisao(la):
Ekoljuba, čika Mixy je, za razliku od većine prisutnih, vodio svoj zapisnik i sa pažnjom pratio celi skup.
Zato što sam zapisivao sve detalje, tačno znam ko me je predlagao i koliko sam tačno glasova dobijao za koju funkciju. Takođe, zapisao sam i koga je tvoj kružok iz senke predlagao i po koliko je glasova dobijao svako sa skupa. Znao sam da će mi to kad-tad zatrebati, poznajući mentalitet nekih od okupljenih. E, sad otvaram blokče i gledam....

Evo primera:

Za jednog od tri člana Foruma (najužeg rukovodstva) predložio me čovek iz jednog manjeg gradića u Jugozapadnoj Srbiji, koji je sedeo nekoliko metara od mene, a dobio sam 20 glasova za i nijedan protiv. Tvoj prijatelj, koga je za istu funkciju predložio njegov sugrađanin, koji je samo zbog toga i bio ilegalno prisutan, dobio je vaših skromnih 6 glasova. Treći predloženi je bio moj "favorit" Milanče, koji je morao da se zadovolji samo mojim glasom.

Na glasanju za podpredsednika MFSSRS, ja sam, na predlog takođe jednog člana ovog foruma koji je predstavljao grad nekoliko stotina kilometara udaljen od Niša, dobio 12, a onaj koga sam ja predložio 15 glasova (izabran!). Vaš favorit iz ugla je dobio 5 glasova svojih drugara, a takođe ga je predložio prvi komšija....

Treba li još detalja, Ekoljuba?

Nisam hteo da se oglašavam povodom ovih događaja jer mi samo jedna rečenica pada na pamet. I hate to tell you that I told you so, I do belive that I told you so. Ali pošto sam se lepo nasmejao na citirani post, rekoh da to podelim sa vama. Iako je polovina od ovog netačno, ono čemu sam se smejao je da je Mixmaster dobio 20 glasova za člana Foruma od 15 mogućih tj. od 15 članova Skupštine. On je dakle uspeo da pokrade izbore MFSSRS-a i to daleko bolje nego što je i Sloba radio. :D

I još nešto... Da bi USR Nišava prijavila celu stvar Ministarstvu za sport, mislim da je takvu inicijativu morao predhodno da izglasa Forum MSN, tako da deo odgovornosti snose i članovi tog Foruma. Neću ih navoditi, napisano je već negde, a takve ljude neću ni da komentarišem.

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
AAAAAAAAAAAAAAAA
JAJARA,FUNJARA pa to je bre jace od tebe bilmezu jedan,prodao bi svoje da u tome vidis korist.
Pitam se samo dokle ces da lazes narod,pricas prazne price,obmanjujes i lajes kao PAS pusten s'lanca.
Od 15 clanova on dobio 20 glasova.QQ...
Ajde reci Cika Foxu koliko su 2+2..... :D :D :D :D :D :D :D :D

Vrh Dno