simpson H je napisao(la):Ja za registraciju na forum ne trazim zdravstveni karton niti je moje pravo da ocenjujem ko je neuroticar a ko ne. Takodje nemam pravo da bez cvrstih dokaza procenjujem ko je krivolovac a ko ne. Da je do ovog drugog verovatno bi pola Srbije trebalo banovati. I nemoj mene molim te da mesas bez razloga.
Ma nemoj odma da se ljutis, Al gledao sam slike... Ti i doticni se smejuljite jedno drugom... Planira da te vodi na pecanje... Znas onu narodnu - skim si takav si... Znam odlicno ko je on al o tebi zakljucujem sa kim se druzis.
CAK I LAIK MOZE LEPO DA VIDI AKO SE NEKO NE PONASA NORMALNO (NIJE POD LIBELOM). Ne trebaju ti nikakvi zdravstveni kartoni...A za ribolovacke prekrsaje, pa i on sam je na ovom sajtu priznao nekoliko i ti si bio tu(pravis se ko da imas amneziju)
Naravno da i dalje mislim da ljudi koj imaju sajtove ne treba da omogucavaju bilo kakav pristup stetocinama kakav je on. To se naravno mnogo vise odnosi na Lakija nego na tebe, al moro sam i tebe malo da cacnem zato sto mi iskreno nisi bas jasan po tom pitanju...