MFS i MFSSRS

ivandrago

Senior member
Učlanjen(a)
18.10.2006.
Broj reagovanja
0
Da pojasnimo jos malo, ti, Ivan Randjelovic- Mixmaster si MFSSRS tuzio, tj. reklamirao nepravilnost ministarstvu sporta. Dakle, u startu si sabotirao organizaciju koju si trebalo da zastupas u najboljem interesu i u ciji upravni odbor si bio izabran.

Izabran iz jednog jedinog razloga- da bi imao sansu da demantujes sve one koji o tebi nemaju dobro misljenje, da pokazes da si radan, vredan, komunikativan, pedagog, da u Nisu smiri strasti, da se izdignes iznad licnog i pokusas da funkcionioses kao deo grupe. Nisi izabran zato sto si zasluzio i sto si predsednik MSN, izabran si da bi imao sansu da zasluzis. Posle ovoga definitivno neces dobiti vise ni jedan glas osim glasova clanova svoje sekcije(i u to nisam siguran).

Dalje, neprvilnost koju navodis smo mogli ispraviti i mesec-dva posle osnivacke skupstine(tj. pre predavanja dokumentacije u ministarstvo) da nam je na to bilo ljudski ukazano. Radi se o pukoj formalnosti, dokumentu koji su svi mogli da podnesu u roku od jednog dana.

Nove skupstine ce biti, i zahvaljujem ti se na ukazivanju greske. Takodje mi je drago sto su maske pale na samom pocetku rada, dalje ce sve ici mnogo lakse. Mi smo u smo u samom startu znali da ce sa tobom biti problema, ne oko postovanja statuta, vec kao sa covekom. Na licno moj predlog si stavljen u predlog za izbor UO, i izabran. Imao si sansu da nas razuveris, na zalost, nisi.

Da, ti  pravno gledano jesi u pravu, stvarno jesi. Sa druge strane si savrseno jasno pokazao sta sve nisi.

P.S. Mix, nemoj ni da pokusavas da ponistis ocigledne rezultate MFS-a. Svima je jasno da znas da vise nikada neces biti njegov deo(aktivno nisi ni bio), sta vise, siguran sam da je cela Srbija protiv tebe i da ti je posle svega definitvno odzvonilo.
I da, svi predstavnici sekcija i klubova iz cele Srbije su moji jako dobri prijatelji, cak i mnogo Niskih musicara, tacnije svi osim tebe, pa ti sam izracunaj.

Ivan

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
Kakvih to drastičnih nepravilnosti je bilo, zbog čega se podigla ovolika buka? Aman ljudi, ovde pišu samo oni koji su bili tog dana u Beogradu a onih 90% mušičara Srbije koji nisu bili čitaju ove rasprave i idalje neznaju šta se dogodilo. Ja sam zainteresovan da saznam a verujem i ostali.

Molio bih još jedanput za obješnjenje.

Akademac

Junior member
Učlanjen(a)
23.11.2008.
Broj reagovanja
0
Ufffff, kakav knock out  :samotuci:

Mix, rekoh ti da se ne opuštaš puno. Sad ga duvaš do skrotuma :suck: Baš ti uleće  - Srbija te zaboravit' neće :zajedno:

astreusraska

Junior member
Učlanjen(a)
31.03.2007.
Broj reagovanja
0
Akademac je napisao(la):
Ja sam na mixovoj strani sada kada ga svi napadaju. Mix, ne opuštaj se previše da ti se ne potkrade neka greška  :tbumb:

Ova stočarska komuna iz Tiodža i okoline što prvo pomuze kravu pa klikne ENTER ... e to su pacijenti :hammer:
Sta ces ZALUPATI SELJAK IZ TIODZA Akademac, pa to ti je! ENTER! :hammer: :smoke: :whistle:

ttttt

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2006.
Broj reagovanja
1
gringo je napisao(la):
cerebrum je napisao(la):
Celokupnu krivicu za ovakav splet dogadjaja snosi MFS i njegovi celnici. Ocito nisu sposobni nista da organizuju kako treba. Krivica pojedinaca koji su ucestvovali na sednici je minorna u odnosu na krivicu organizatora. Kad su dozvolili da im se nesto ovako desi i da se sada clanovi sednice pljuju po forumu i prete jedni drugima, nek lepo dignu ruke od svega pa kad dodju neki novi mladi ljudi neka organizuju i sekcije po gradovima i MFS.

Izgleda da je pedjabg bio u pravu u vezi s mnogim stvarima ...

Toni mislim da si pogresno skapirao ovu stvar. Kao prvo celnici MFS-a su sposobni ljudi, a pogotovu njen predsednik. Lako je sa daljine da se kritikuje neciji rad, a tesko da se zasuku rukavi i da se crnacki radi. Veruj mi da znam koliko muka ima I. Dragojlovic i ostali da sve dovedu u red. To nekom ko nije radio slicnu stvar nikad nece da bude jasno. Njihova jedina greska, ako moze tako da se nazove je verovanje da se musicarenjem kod nas bave samo dzentlmeni. Tu su se zeznuli zbog par ljudi.
Ali u svemu moze da se gleda pozitivna strana. Meni je iskreno drago sto su neki neupuceni i neopredeljeni ljudi shvatili kako stoje stvari. Kom danas nije jasno kakav je Mixmaster iskreno mi ga je zao. Zao mi ga je jer ili zivi u totalnoj izolaciji ili nema nista od kombinacije obraz-mozak-muda. 

Gringo, pokusavam da sagledam stvari objektivno. I evo kako ja kapiram dogadjaje.
Na sednici se glasalo za mnogo toga i svi su dobili po neku funkciju a da pre toga nije proveren kredibilitet ucesnika. Naknadno je Mix prijavio nelegalnost sednice ministarstvu i sve je ponisteno. Problem je ocito sto Mix nije podneo prigovor pre sednice nego posle i to preko ministarstva. To ide na njegovu dusu, verujem da je moglo da bude drugujacije.
Ali, sve to ne bi ni komentarisao da se celnici MFS-a i neki clanovi koji su ucestvovali na sednici i glasali za Mix-a nisu javno ovde oglasili i poceli da ga pljuju a dan pre toga su glasali za istog. Razumem ja da Mix nekima smeta, ali red je bio da ti ljudi pri glasanju to kazu a ne posle na forumu i da opterecuju nas, koje to malo zanima, sa svakojakim prljavim vesom.
U svakom slucaju dobro je da se sve ovo desilo jer ce neke stvari da dodju na cistinu, ali sam siguran da je sve moglo da se razresi i na samoj sednici a ne ovde na forumu gde nije mesto za ove debate. A to ko ce da bude na sastanku i ko ce da bude izglasan me ne interesuje, i svi moji komentari nisu bili sa ciljem da branim Mix-a, jer je on punoletan i valjda zna sta radi (nadam se), vec su bili u cilju da pokazem da proceduralne greske nisu male i da odgovornost snose svi a ne samo Mix. Plasim se samo da sve ovo ne dovede do istog epiloga kao sto se desio u Nisu jer to moze samo da donese stetu svima.

i jos nesto, citat:

Izabran iz jednog jedinog razloga- da bi imao sansu da demantujes sve one koji o tebi nemaju dobro misljenje, da pokazes da si radan, vredan, komunikativan, pedagog, da u Nisu smiri strasti, da se izdignes iznad licnog i pokusas da funkcionioses kao deo grupe.

Ovo je prica za malu decu, imali ste priliku Mix-a da upoznate.

eurofish

Senior member
Učlanjen(a)
01.10.2006.
Broj reagovanja
0
Mixmaster je napisao(la):
cerebrum je napisao(la):
Celokupnu krivicu za ovakav splet dogadjaja snosi MFS i njegovi celnici. Ocito nisu sposobni nista da organizuju kako treba. Krivica pojedinaca koji su ucestvovali na sednici je minorna u odnosu na krivicu organizatora. Kad su dozvolili da im se nesto ovako desi i da se sada clanovi sednice pljuju po forumu i prete jedni drugima, nek lepo dignu ruke od svega pa kad dodju neki novi mladi ljudi neka organizuju i sekcije po gradovima i MFS.

Izgleda da je pedjabg bio u pravu u vezi s mnogim stvarima ...

Počinju i mudri postovi. I ja, kad malo bolje razmislim, razmišljam slično kao Cerebrum.
Prošle godine smo obmanuti za Ligu Mušičara Srbije, a ove za Skupštinu MFSSRS. To su jedine dve stvari koje su organizovali predvodnici MFS i obe su propale!
Zato oni i traže krivce među onima koji sve rade legalno i po propisima, jer su se uvek pokazali kao loši organizatori i ljudi koji brukaju sve mušičare Srbije zauzimajući mesto koje im ne pripada.
Možda su zato i pozvali na ovu Skupštinu svoje poznanike, drugare itd., kako se slučajno ne bi postavilo pitanje propasti svih dosadašnjih aktivnosti predvodnika MFS.
Ne čuh da se iko ozbiljnije pobunio protiv prošlogodišnje prevare zvane "Liga Mušičara Srbije" koja je po rečima organizatora trebalo da posluži da se odabere reprezentacija. Prevareni učesnici nisu svi ni pozvani, a oni "odabrani" su, kao po nekom dogovoru ćutali o tome.
Sada isti ljudi krše Statut Saveza Sportskih Ribolovaca Srbije i ne priznajući svoju krivicu optižuju one koji ga nisu prekršili!

Pozivam mušičare Srbije da dignu svoj glas protiv onih koji su prisvojili Mušičarsku Federaciju Srbije, bez ijednog pozitivnog rezultata, nižući propust za propustom.
sa ovim postom si zapecatio sebi sudbinu ,
pricas o nekim prevarama ovde ,a prvi nisi ni dinara uplatio  za organizaciju takmicenja iako si novac uzeo od NISAVE,
tacnoje da si bio jedini legitimni predstavnik MSN na osnivackoj sednici ,ali izabran na nekorektan nacin ,voljom nekoliko ljudi iz upravnog odbora a ne vecine musicaraiz NISA ,
ovo bez ijednog pozitivnog rezultata mozes da okacis macku o rep ,jer je MFS  tacno radio ono zbog cega je i osnovan  ,takmicenja sa tim nemaju veze nikakve
ovo sto si dosada sabotirao sabotirao si ,vise neces to ti ja obecavam . Sad sam i ja bas ljut na tebe zbog svega ovoga sto si uradio i napisao .
pokazao si ko si i sta si definitivno sada , ti si sto se mene tice ispusena mustikla ,niko i nista.

ttttt

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2006.
Broj reagovanja
1
Molim da me ne citirate vise u ovom kontekstu jer moj post nema veze ni sa MIX-om, ni sa takmicenjima ni sa parama.

eurofish

Senior member
Učlanjen(a)
01.10.2006.
Broj reagovanja
0
Ti cerebrub , nemoj citati ono sto te ne zanima i ne komentarisi nesto sto ne znas ili znas delimicno ,nista vise

ttttt

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2006.
Broj reagovanja
1
Tu si potuponu u pravu, pojeo sam govna sto se uopste mesam. Ali i vi ste svi pojeli govna pa se ne osecam drugujacije od vas. Ova rasprava nije za forum i vase medjusobne pretnje i spletke resavajte na sastancima a ne ovde na forumu.

pozdrav, necu vise da citam vasa baljezganja

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
cerebrum je napisao(la):
Gringo, pokusavam da sagledam stvari objektivno. I evo kako ja kapiram dogadjaje.
Na sednici se glasalo za mnogo toga i svi su dobili po neku funkciju a da pre toga nije proveren kredibilitet ucesnika. Naknadno je Mix prijavio nelegalnost sednice ministarstvu i sve je ponisteno. Problem je ocito sto Mix nije podneo prigovor pre sednice nego posle i to preko ministarstva. To ide na njegovu dusu, verujem da je moglo da bude drugujacije.
Ali, sve to ne bi ni komentarisao da se celnici MFS-a i neki clanovi koji su ucestvovali na sednici i glasali za Mix-a nisu javno ovde oglasili i poceli da ga pljuju a dan pre toga su glasali za istog. Razumem ja da Mix nekima smeta, ali red je bio da ti ljudi pri glasanju to kazu a ne posle na forumu i da opterecuju nas, koje to malo zanima, sa svakojakim prljavim vesom.
U svakom slucaju dobro je da se sve ovo desilo jer ce neke stvari da dodju na cistinu, ali sam siguran da je sve moglo da se razresi i na samoj sednici a ne ovde na forumu gde nije mesto za ove debate. A to ko ce da bude na sastanku i ko ce da bude izglasan me ne interesuje, i svi moji komentari nisu bili sa ciljem da branim Mix-a, jer je on punoletan i valjda zna sta radi (nadam se), vec su bili u cilju da pokazem da proceduralne greske nisu male i da odgovornost snose svi a ne samo Mix. Plasim se samo da sve ovo ne dovede do istog epiloga kao sto se desio u Nisu jer to moze samo da donese stetu svima.

i jos nesto, citat:

Izabran iz jednog jedinog razloga- da bi imao sansu da demantujes sve one koji o tebi nemaju dobro misljenje, da pokazes da si radan, vredan, komunikativan, pedagog, da u Nisu smiri strasti, da se izdignes iznad licnog i pokusas da funkcionioses kao deo grupe.

Ovo je prica za malu decu, imali ste priliku Mix-a da upoznate.

Zar zaista postoji neko ko misli da ce stvari da budu drugacije i da Kuzma, JR i Djole nece biti na "funkcijama" za koje su POTPUNO LEGALNO izabrani od strane musicara Srbije?

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
    U razgovoru sa Saletom koji je izabran na tom skupu za predsednika odmah po ovom sto se desilo, ponudio sam, da nas trojica "koji smo ujedno glavni razlog svega ovoga", da izadjemo iz cele price kako bi MF SSRS nastavio dalje da radi jer verujemo da je to u interesu svih musicara Srbije.

Ovo i dalje stoji tako da licno ja necu dozvoliti prvo sebi a potom i ljudima oko mene da se zarad licnih interesa sputavaju mnogo veci ciljevi.   

Nase pojavljivanje na tom skupu je proizaslo iz jake i dobre zelje i volje da se prakticno doprinese  MFS-u da deluje na svim poljima pa i na ovom takmicarskom.

Verujem da ce MFS i MF SSRS da ovu situaciju resi kako bi se krenulo sa ostvarivanjem ciljeva i zadataka, pa bilo to sa mnom ili bez.

Srecno

Vrh Dno