ivandrago je napisao(la):Ivane Ranđeloviću, na licno moj predlog si stavljen u predlog za izbor UO, i izabran.

Evo ti karma minus za ovo! :lol:
ivandrago je napisao(la):Ivane Ranđeloviću, na licno moj predlog si stavljen u predlog za izbor UO, i izabran.
Mixmaster je napisao(la):Nisam bio tu nekoliko sati. Nadam se da niste izgoreli od nestrpljenja da me čitate.
Pozdravljam Ivan D. i Saleta, ali prestajem da poštujem njihov trud u MFS, jer je bio uzaludan. Tu nema ničeg ličnog, već je to realnost koju mnogi, kao i ja, vide. Njih dvojica jesu za mene i mnoge druge predstavljali sinonim za MFS, i uživali naše potpuno poverenje, ali ubuduće neće više biti tako, jer su im dela isuviše slaba a rezultati nikakvi.
Njihovi rezultati se jasno vide prvo u organizaciji Mušičarske Lige Srbije koja je sve učesnike izneverila. Nisu se samo Ivan i Sale trudili, već i nas četrdesetak takmičara koji smo učestvovali, verujući im da će oni koji se budu pokazali najboljim biti reprezentativci Srbije.
To se nije ostvarilo, sva takmičenja nisu ni održana, a nama je ostala samo uteha u druženju i njihovim slabim izgovorima, koji su zvanično čak i izostali.
Druga se desila na Adi. O njoj ne moram mnogo da pišem jer je i tu napravljen početnički propust, čije posledice se uveliko vide. Ja nisam organizovao taj skup i ne samo da nisam nimalo odgovoran za veliku omašku, već sam i ponosan što predstavljam organizaciju ribolovaca koja je učestvovala po propisima i blagovremeno ukazala na amaterski (slučajan ili nameran) propust organizatora.
Treće je njihovo ponašanje na ovom forumu. Okrivljuju mene za neke stvari za koje su jedino oni sami odgovorni i koriste izmišljotine (možda su pogrešno informisani) o načinu na koji su se Mušičarska sekcija i USR "Nišava" usprotivile nepravilnostima.
Kada me vidite na nekom narednom okupljanju legitimnih predstavnika članica SSRS i ubuduće MFSSRS, nemojte u meni gledati prijatelja ili neprijatelja, već zvaničnog predstavnika mušičara iz svog grada ili regiona. Ako budete u istoj prostoriji, to će značiti da ste i vi takvi, pa ćemo ravnopravno i veoma ozbiljno razgovarati o budućem radu MFSSRS.
Zar ne mislite da će tako biti bolje? Ja ću učiniti sve da bude tako, jer želim da naša mušičarska federacija počne da daje rezultate.
POSTOJI! Akademac i mix!simpson H je napisao(la):Zar zaista postoji neko ko misli da ce stvari da budu drugacije i da Kuzma, JR i Djole nece biti na "funkcijama" za koje su POTPUNO LEGALNO izabrani od strane musicara Srbije?
sale je napisao(la):Ivane Randjelovicu Mixe , i da znas da ti taj papir sa kojim mases moze posluziti samo za ................znas vec sta.
forelle je napisao(la):sale je napisao(la):Ivane Randjelovicu Mixe , i da znas da ti taj papir sa kojim mases moze posluziti samo za ................znas vec sta.
Da Sale, lepo si mu reko sa tim papirom fantomske sekcije koju nisu birali Niski musicari na skupstini moze da samo da obrise ....... :-X