MFS i MFSSRS

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
ivandrago je napisao(la):
Ivane Ranđeloviću, na licno moj predlog si stavljen u predlog za izbor UO, i izabran.

:doh:

Evo ti karma minus za ovo!  :lol:

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Nisam bio tu nekoliko sati. Nadam se da niste izgoreli od nestrpljenja da me čitate. ;)

Pozdravljam Ivan D. i Saleta, ali prestajem da poštujem njihov trud u MFS, jer je bio uzaludan. Tu nema ničeg ličnog, već je to realnost koju mnogi, kao i ja, vide. Njih dvojica jesu za mene i mnoge druge predstavljali sinonim za MFS, i uživali naše potpuno poverenje, ali ubuduće neće više biti tako, jer su im dela isuviše slaba a rezultati nikakvi.
Njihovi rezultati se jasno vide prvo u organizaciji Mušičarske Lige Srbije koja je sve učesnike izneverila. Nisu se samo Ivan i Sale trudili, već i nas četrdesetak takmičara koji smo učestvovali, verujući im da će oni koji se budu pokazali najboljim biti reprezentativci Srbije.
To se nije ostvarilo, sva takmičenja nisu ni održana, a nama je ostala samo uteha u druženju i njihovim slabim izgovorima, koji su zvanično čak i izostali.

Druga se desila na Adi. O njoj ne moram mnogo da pišem jer je i tu napravljen početnički propust, čije posledice se uveliko vide. Ja nisam organizovao taj skup i ne samo da nisam nimalo odgovoran za veliku omašku, već sam i ponosan što predstavljam organizaciju ribolovaca koja je učestvovala po propisima i blagovremeno ukazala na amaterski (slučajan ili nameran) propust organizatora.

Treće je njihovo ponašanje na ovom forumu. Okrivljuju mene za neke stvari za koje su jedino oni sami odgovorni i koriste izmišljotine (možda su pogrešno informisani) o načinu na koji su se Mušičarska sekcija i USR "Nišava" usprotivile nepravilnostima.

Kada me vidite na nekom narednom okupljanju legitimnih predstavnika članica SSRS i ubuduće MFSSRS, nemojte u meni gledati prijatelja ili neprijatelja, već zvaničnog predstavnika mušičara iz svog grada ili regiona. Ako budete u istoj prostoriji, to će značiti da ste i vi takvi, pa ćemo ravnopravno i veoma ozbiljno razgovarati o budućem radu MFSSRS.

Zar ne mislite da će tako biti bolje? Ja ću učiniti sve da bude tako, jer želim da naša mušičarska federacija počne da daje rezultate.

H

humphrey

Guest
Pa onda nemoj da pevas vlastima hahaha sa rezultatom...e sada sam se iznenadio Guliver,smatram te clownom a sada si i spijun :-X :-X :-X

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
Mixmaster je napisao(la):
Nisam bio tu nekoliko sati. Nadam se da niste izgoreli od nestrpljenja da me čitate. ;)

Pozdravljam Ivan D. i Saleta, ali prestajem da poštujem njihov trud u MFS, jer je bio uzaludan. Tu nema ničeg ličnog, već je to realnost koju mnogi, kao i ja, vide. Njih dvojica jesu za mene i mnoge druge predstavljali sinonim za MFS, i uživali naše potpuno poverenje, ali ubuduće neće više biti tako, jer su im dela isuviše slaba a rezultati nikakvi.
Njihovi rezultati se jasno vide prvo u organizaciji Mušičarske Lige Srbije koja je sve učesnike izneverila. Nisu se samo Ivan i Sale trudili, već i nas četrdesetak takmičara koji smo učestvovali, verujući im da će oni koji se budu pokazali najboljim biti reprezentativci Srbije.
To se nije ostvarilo, sva takmičenja nisu ni održana, a nama je ostala samo uteha u druženju i njihovim slabim izgovorima, koji su zvanično čak i izostali.

Druga se desila na Adi. O njoj ne moram mnogo da pišem jer je i tu napravljen početnički propust, čije posledice se uveliko vide. Ja nisam organizovao taj skup i ne samo da nisam nimalo odgovoran za veliku omašku, već sam i ponosan što predstavljam organizaciju ribolovaca koja je učestvovala po propisima i blagovremeno ukazala na amaterski (slučajan ili nameran) propust organizatora.

Treće je njihovo ponašanje na ovom forumu. Okrivljuju mene za neke stvari za koje su jedino oni sami odgovorni i koriste izmišljotine (možda su pogrešno informisani) o načinu na koji su se Mušičarska sekcija i USR "Nišava" usprotivile nepravilnostima.

Kada me vidite na nekom narednom okupljanju legitimnih predstavnika članica SSRS i ubuduće MFSSRS, nemojte u meni gledati prijatelja ili neprijatelja, već zvaničnog predstavnika mušičara iz svog grada ili regiona. Ako budete u istoj prostoriji, to će značiti da ste i vi takvi, pa ćemo ravnopravno i veoma ozbiljno razgovarati o budućem radu MFSSRS.

Zar ne mislite da će tako biti bolje? Ja ću učiniti sve da bude tako, jer želim da naša mušičarska federacija počne da daje rezultate.

Lepi stihovi samo za tebe. Imam osecaj da je neko kao ti bio inspiracija umetniku.

Tebi je celi taj svet fuš,
Sereš na sve i baš si kul,
Al kako da menjaš put kad TI SI TAJ VIRUS?
O, da... tebi je celi taj svet fuš,
Sereš na sve i baš si kul,
Džabe ti sav taj bunt kad TI SI TAJ VIRUS!

1. strofa:
...A šta je bunt? Za to je potreban um:
Ako si malouman, tvoj bunt je samo mala gluma.
Nešto fakat grize sistem, al to nisu političke krize:
TI SI TAJ VIRUS!
Ti si minus, crna rupa naših redova,
I nema promena dok korov ide protiv korova,
Iz poriva što je danas tako urbano biti urban,
A upravo si si nula! U prazno klizi sutra,
Sve dok su revolucionari dangube i vandala
Što kurcem nisu mrdnili za sve te bolje stvari...
Svima nam je dens – bljak, svima nam je fens – ljax,
Al niko nema herca da menja nešto smesta...
Svako besan na Mesam, svako sve zna,
Svako je često skenjan, retko trezan, pravi geto – tebra!
...Al džabe, me bratimiš, brate, fakat nismo rodbina!
...Van wc-a ne trpim druženje s govnima. Ti si taj.

..............

forelle

Junior member
Učlanjen(a)
19.11.2006.
Broj reagovanja
0
Ja sve sto se desilo u vezi federacije vidim kao cinkarenje kolega musicara od strane jednog neuroticara. Neuroticari(a narocito ako su istovremeno i besposlicari) su spremni na sve pa i da sroce pismo ministru u kome diskredituju sve ostale. Ovde vidimo tipican primerak jednog neuroticara koj samo cini stetu. Cinio je stetu po Nisu pa su skoro svi niski musicari otisli iz Niske musicarske sekcije… Cini stetu po ovom sajtu(evo vec godinama skoro sve svadje su samo zbog njega) Sad je poceo da cini stetu i sire.
A to je sve zato sto mu se omogucio pristup u javnost.

Zato opet ponavljam najbolje je takve ljude potpuno eliminisati iz javnosti, udruzenja , sekcija i veb sajtova. Dok god se takav ne eliminise stalno ce biti podela, cinkarenja i svadja… To sam reko jos pre tri godine, a ponavljam i sada ali oni koj to treba i mogu da urade nek urade ili ce se sve nastaviti po starom

SaleCK

Senior member
Učlanjen(a)
31.03.2008.
Broj reagovanja
0
OOSR Vrelo,gde sam prvi među jednakima,je prošle godine podržalo akciju da i u mušičarenju krenu takmičenja.Na prvom kolu-Gradacbilo je 28 takmičara,ada bi se broj na poslednjem sveo na 12.Nas trojica bili smo na sva četiri kola,pa i na poslednjem-na Drini.Koliku podršku su dale nišlije vidi se iz sledeće slike-prvi s desne strane je Đole.
Gde su bili ostali,ne zna se.Na prvom kolu bilo ih šest,a na poslednjem jedan.Toliko o podršci iz Niša MFS-u 2008.godine

Prilozi

• Drina 2008.jpg
    Drina 2008.jpg
    100,9 KB · Pregleda: 149

astreusraska

Junior member
Učlanjen(a)
31.03.2007.
Broj reagovanja
0
simpson H je napisao(la):
Zar zaista postoji neko ko misli da ce stvari da budu drugacije i da Kuzma, JR i Djole nece biti na "funkcijama" za koje su POTPUNO LEGALNO izabrani od strane musicara Srbije?
POSTOJI! Akademac i mix!

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Pope, moja obećanja nisu "ludom radovanje", kao što su bila obećanja dosadašnjeg vođstva MFS. Džabe ova hajka, džabe pretnje, džabe ortakluci....sve će to ubrzo propasti.
Elementarna logika, propisi i istina se moraju ispoštovati, a oni koji su nam se protekle 2 godine predstavljali kao vođe MFS i napravili niz grešaka, promeniti.

Sale Župa pominje takmičenja. Ajde malo o tome.
Ja sam se takmičio prošle godine na svim takmičenjima, osim na Drini. Pretpostavljam da takmičar ima pravo da bude bolestan, sprečen i odustane iz bilo kog razloga. Srećom, to takmičenje je tako vešto organizovano, da nije ulovljena nijedna ribica, tako da se moj nedolazak pokazao kao vrhunska mudrost, jer sam dobio jednak broj poena kao "prvoplasirani".

A sad, malo opuštenijeg tona:
Ostali takmičari treba da se raduju što se nisam pojavio, jer bih sasvim sigurno bocnuo bar nešto, bio prvi i osvojio nedostižan broj poena, koji bi me do kraja učvrstio na prvo mesto "Lige Mušičara Srbije".  :eek: :eek: :eek:  :lol:

eurofish

Senior member
Učlanjen(a)
01.10.2006.
Broj reagovanja
0
Nemoj vise Randjo da kudis MFS , JER NEMAS PRAVO NA TO  ,nicim nisi doprineo boljem radu i postizanju boljih rezultata ,cak si se trudio na samo tebi svojstven nacin da sputavas rad ove organizacije cak i od samog starta u Peruccu .
Pricas ovde o nekim prevarama i o formiranju reprezentacija a dobro znas sta smo pricali
da je ovo probna liga i sta sve treba da se ide na svetsko prvenstvo i koliko to kosta ,
novac naravno niste uplatili na racun a uredno ste dolazili takmicili ste se jeli ,pili
pri tom nista niste pomogli ,samo ste kudili .
Ja znam da za ovo postoji i dijagnoza ,to je nesto kao bolest ne znam tacno kako se zove ali cu saznati .
I na kraju kad smo sve ovo doveli do nivoa koji je poteban ,ti poturas nogu .
Ovo su sve odlike ,podmuklih i losih ljudi ,kopleksasa , ja  sam ogorcen na tebe Ivane Randjelovicu Mixe , i da znas da ti taj papir sa kojim mases moze posluziti samo za ................znas vec sta.

eurofish

Senior member
Učlanjen(a)
01.10.2006.
Broj reagovanja
0
jednak broj poena kao "prvoplasirani".

nije tacno , prvoplasirani 28 negativnih ,
onaj sto je bio bolestan a to nije opravdao 28x2 -  56 negativnih .
mudro nema sta

forelle

Junior member
Učlanjen(a)
19.11.2006.
Broj reagovanja
0
sale je napisao(la):
Ivane Randjelovicu Mixe , i da znas da ti taj papir sa kojim mases moze posluziti samo za ................znas vec sta.
:tbumb:
Da Sale, lepo si mu reko sa tim papirom fantomske sekcije koju nisu birali Niski musicari na skupstini moze da samo da obrise ....... :-X

compshop

Hero member
Učlanjen(a)
09.07.2007.
Broj reagovanja
2
forelle je napisao(la):
sale je napisao(la):
Ivane Randjelovicu Mixe , i da znas da ti taj papir sa kojim mases moze posluziti samo za ................znas vec sta.
:tbumb:
Da Sale, lepo si mu reko sa tim papirom fantomske sekcije koju nisu birali Niski musicari na skupstini moze da samo da obrise ....... :-X

Vidite da puca na poziciju predsednika mfs-a. Ubice ga Bili ja ti kazem....

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Ej, ja sam se malo našalio (i to najavio kao šalu) za ove poene. :)

Pitam se nešto, podstaknut Compshopovim postom ???. Iz kog razloga osnivač i predsednik niške mušičarske sekcije ili bilo koji predstavnik te organizacije ne bi bio predsednik neke mušičarske organizacije na državnom nivou? Mora li taj da bude baš iz Beograda? Beograd je mušičarsko selo u odnosu na Niš, čak i kada su mušičarske organizacije, manifestacije i rezultati u pitanju.
Pitam se, zašto svi sastanci MFS-a izgledaju kao neka sekcija iz Severozapadne Srbije? Na njima ima mnogo predstavnika Arilja, Ivanjice, Raške, Aleksandrovca, Perućca, Valjeva, Beograda.... a nijedan iz Pirota, Leskovca, Kruševca, Jagodine, Zaječara...
Da nisam ja dolazio na prve sastanke i osnivanje MFS i dovodio sa sobom po par ljudi iz Niša, ova "Mušičarska sekcija ljubitelja Drine" bi zaista bila smešna i kompletna.
Promeniću to, momci, svidelo se to vama ili ne. Zaista sam bio neaktivan čudeći se glupoj ideji da srbijanske mušičare predvode ljudi čije je jedino interesovanje jedna  pogranična reka i ništa drugo. Jeste, posmatrao sam sa strane, verujući da će inicijator ideje o MFS biti dovoljno mudar da kad-tad pokaže trunčicu poštovanja prema interesima mušičara ostatka Srbije. To se nije desilo, već je, naprotiv, čak i iz tih krajeva regrutovao ljubitelje Drine. Kada pogledam sastav niških ilegalaca sa Skupštine, to mi je potpuno jasno.

Momci, nije nemoguće da vam baš ja budem jednog dana predsednik. Ako se kandidujem za tako nešto, teško da će mi se naći ravnopravan "rival". Ovaj Compshop mi dade lepu i sasvim logičnu i mudru ideju. Ova hajka protiv mene, koja je nepravedna i unapred osuđena na propast, kada prestane, toliko će me ojačati, da mogu da budem i predsednik svetske federacije mušičara.  :hammer:

Vrh Dno