MFS i MFSSRS

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Mixmaster je napisao(la):
Izgleda da rezultati takozvane Lige Mušičara Srbije služe za sprdnju i da će i to doprineti totalnom srozavanju ugleda MFS.
Momci, vi ste samo probali da napravite federaciju srbijanskih mušičara i našu ligu. Naivno smo vam poverovali i to nas je veoma skupo koštalo.
Nadam se da će svi ljudi koji su zamorčići u vašem eksperimentu uskoro shvatiti ovo što sam napisao. Zapravo, potpuno sam siguran u to!

A sta nije jasno u vezi tabele?

ivandrago

Senior member
Učlanjen(a)
18.10.2006.
Broj reagovanja
0
Izgleda da rezultati takozvane Lige Mušičara Srbije služe za sprdnju i da će i to doprineti totalnom srozavanju ugleda MFS.
Momci, vi ste samo probali da napravite federaciju srbijanskih mušičara i našu ligu. Naivno smo vam poverovali i to nas je veoma skupo koštalo.
Nadam se da će svi ljudi koji su zamorčići u vašem eksperimentu uskoro shvatiti ovo što sam napisao. Zapravo, potpuno sam siguran u to!

Da li postoji nesto u sta ti nisi potpuno siguran?

Kao sto smo se vec dogovorili na Adi(i opet cemo) prvih deset iz proslogodisnje lige su nosioci, tj. direktno prolaze na republicko takmicenje u 2009 godini, i ako bude kasnila(zbog tebe) verujem da ce svi biti i vise nego zadovoljni.

Liga 2008 je odrzana, kakva takva ali je odrzana. U stvari, sa koliko ljudi i sredtava je odrzana ispala je neverovatno dobra. Druzili smo se kao nikada do sada, lovili ribu, jeli, pili i dobili odlicnu odskocnu dasku za ovogodisnju ligu pod pokroviteljstvom SSRS.

Kao sto si i sam rekao- mi u tebi ne traba da vidimo prijatelja vec samo legitimnog predstavnika MSN. Zasto bi neko u svoje redove birao nekoga ko nikome ne zeli da bude i nije prijatelj. Naprotiv, osnov svake dobre buduce veze je poverenje, razumevanje, kompromis, mogucnost komunikacije. Ovo su osobine koje ti ne posedujes.

Da li je nesto dobro ili lose nije na tebi da procenis. Od samog pocetka MFS-a si bio nista vise nego levo smetalo, indvidualista, nikada nisi bio bitan deo ove organizacije, niti ces. Tebe nista nije skupo kostalo, nista ti nisi platio niti si na bilo koji nacin bio ostecen. Pridajes sebi vaznost koju nemas, kvalitete koje ne posedujes, uticaj koji si mogao da imas. Naravno, imaces mogucnost da se takmicis, prisustvujes skupstinama, pratis rad, grdis po forumima, imaces vise vremena za ribolov, i to sve kao legitimni predstavnik MSN.

Mi ne pokusavamo da oformimo investicioni fond, vec organizaciju svih musicra Srbije koji su voljni da se druze, takmice, veruju da posle toliko vremena stagnacije napokon nesto mozemo da promenimo na bolje. MFSSRS nastavlja dalje, oslobodjena jedine osobe u Srbiji koja je negativno uticala na njen rad. Prelezali smo decije bolesti i da sada ne postoji ni jedna prepreka ka uspehu.

Ivan

Rancic

Hero member
Učlanjen(a)
26.09.2008.
Broj reagovanja
1
Nemam nameru nikoga da podjebavam, ali moram da pitam, jer u svemu nisam učestvovao, niti imam pojma. Voleo bih, Mixe, da mi odgovoriš, ako smatraš za potrebno.

1. Zašto su rezultati za sprdnju - i ti si učestvovao i bio 11-i.  Da li je zato za sprdnju ?
2. "Probali ste samo da napravite MFS" - zar nije napravljena. Poništena jedna sednica, ali ona postoji - ti si predstavnik MSN ispred USR "Nišava" kako kažeš
3. Kome ste Vi (ko) naivno poverovali i šta, pa nije urađeno, a vi ste imali štetu i kakvu ?.
4. Ko su zamorčići i u čemu se ogleda eksperiment ?. Ne želim da budem ja zamorče.

Pitam iz prostog razloga - plaćam dozvolu i deo mojih para ide i na finansiranje svega o čemu pričate i želim da znam o čemu se na kraju krajeva ovde radi.
S poštovanjem, 

Akademac

Junior member
Učlanjen(a)
23.11.2008.
Broj reagovanja
0
ivandrago je napisao(la):
Da li postoji nesto u sta ti nisi potpuno siguran?

Kao sto smo se vec dogovorili na Adi(i opet cemo) prvih deset iz proslogodisnje lige su nosioci, tj. direktno prolaze na republicko takmicenje u 2009 godini, i ako bude kasnila(zbog tebe) verujem da ce svi biti i vise nego zadovoljni.

Liga 2008 je odrzana, kakva takva ali je odrzana. U stvari, sa koliko ljudi i sredtava je odrzana ispala je neverovatno dobra. Druzili smo se kao nikada do sada, lovili ribu, jeli, pili i dobili odlicnu odskocnu dasku za ovogodisnju ligu pod pokroviteljstvom SSRS.

Kao sto si i sam rekao- mi u tebi ne traba da vidimo prijatelja vec samo legitimnog predstavnika MSN. Zasto bi neko u svoje redove birao nekoga ko nikome ne zeli da bude i nije prijatelj. Naprotiv, osnov svake dobre buduce veze je poverenje, razumevanje, kompromis, mogucnost komunikacije. Ovo su osobine koje ti ne posedujes.

Da li je nesto dobro ili lose nije na tebi da procenis. Od samog pocetka MFS-a si bio nista vise nego levo smetalo, indvidualista, nikada nisi bio bitan deo ove organizacije, niti ces. Tebe nista nije skupo kostalo, nista ti nisi platio niti si na bilo koji nacin bio ostecen. Pridajes sebi vaznost koju nemas, kvalitete koje ne posedujes, uticaj koji si mogao da imas. Naravno, imaces mogucnost da se takmicis, prisustvujes skupstinama, pratis rad, grdis po forumima, imaces vise vremena za ribolov, i to sve kao legitimni predstavnik MSN.

Mi ne pokusavamo da oformimo investicioni fond, vec organizaciju svih musicra Srbije koji su voljni da se druze, takmice, veruju da posle toliko vremena stagnacije napokon nesto mozemo da promenimo na bolje. MFSSRS nastavlja dalje, oslobodjena jedine osobe u Srbiji koja je negativno uticala na njen rad. Prelezali smo decije bolesti i da sada ne postoji ni jedna prepreka ka uspehu.

Ivan

Uffffff, again shamarchina! Mixe, ovo postaje nepodnošljivo. Kakva macola! I ako preživiš - ostaćeš defektan :eek:
Da vidiš malo kako je kad kreše President of MFS (Mother Fucker Society).
Ipak si ti ljubomoran na El Presidentea i BG, priznaj! Mislim da je to ključ cele priče ...

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Rancic je napisao(la):
Nemam nameru nikoga da podjebavam, ali moram da pitam, jer u svemu nisam učestvovao, niti imam pojma. Voleo bih, Mixe, da mi odgovoriš, ako smatraš za potrebno.

1. Zašto su rezultati za sprdnju - i ti si učestvovao i bio 11-i.  Da li je zato za sprdnju ?
2. "Probali ste samo da napravite MFS" - zar nije napravljena. Poništena jedna sednica, ali ona postoji - ti si predstavnik MSN ispred USR "Nišava" kako kažeš
3. Kome ste Vi (ko) naivno poverovali i šta, pa nije urađeno, a vi ste imali štetu i kakvu ?.
4. Ko su zamorčići i u čemu se ogleda eksperiment ?. Ne želim da budem ja zamorče.

Pitam iz prostog razloga - plaćam dozvolu i deo mojih para ide i na finansiranje svega o čemu pričate i želim da znam o čemu se na kraju krajeva ovde radi.
S poštovanjem, 

Rančiću, pitanja su ti odlična. Odgovoriću ti redom:
1. Rezultati takozvane Lige Mušičara Srbije se prekrajaju po volji par ljudi. Ovo što pišu da sam ja 11. mestu je smešna provokacija i prava sprdnja, jer su na nekoliko mesta već objavili tabelu na kojoj sam na četvrtom mestu. Na primer, časopis Mušičar je pre par meseci objavio tabelu. E, sad su, u zavisnosti od vodostaja Zapadne Morave, prepravili tabelu, koja mi je ionako bila sumnjiva, jer je na njenom drugom mestu baš onaj ko je sastavlja i prepravlja. :( ???
2. Kažem "pokušali", jer ovakva Mušičarska Federacija Srbije je nešto što nije dobro organizovano i njeno postojanje je nažalost na klimavim nogama. Od starta je organizovana tako da zastupa isključivo interese mušičara iz severozapadnog dela Srbije, bez ikakvog sluha za ostatak zemlje. Jedino sam ja pominjao taj problem, ali su me na sastancima Upravnog Odbora MFS zbog toga gledali kao "marsovca". Pogledaj aktivnosti MFS i videćeš da su sve vezane za severozapadni deo Srbije i Drine. Ja to ne zovem više MFS, nego Mušičarska Sekcija Severozapadne Srbije. E, Rančiću, zato je "takozvana".
Na kraju, predsedavajući takozvane MFS na takozvanoj skupštini MFSSRS pokazuje koliko poštuje svoj jedini oslonac izvan Severozapadne Srbije, Mušičarsku sekciju Niša, i pored njenih legitimnih predstavnika poziva još jednu grupu iz niškog udruženja, birajući ih po vlastitom ukusu, znajući da će to da izazove incident. Šta li je imao na umu, nije mi jasno. ???

3. Mušičari Srbije su poverovali u Ligu Mušičara i kvalifikacije za reprezentaciju. Prvobitna obećanja, koja su iz takmičenja u takmičenje slabila su bila da nam je to potrebno za ovogodišnje svetsko prvenstvo, kako bi imali reprezentaciju poput zemalja u susedstvu. Mnogi ljudi su se uključili u to, kao suorganizatori, uložene su velike pare (ne moje, ali nečije jesu), a četrdesetak mušičara- takmičara džabe je trošilo svoje vreme, trud i novac. Između ostalog, izgubili smo i ugled.
Na kraju, treba da se radujem što smo se "lepo družili, jeli i pili". To je smešan izgovor za debela obećanja sa početka takmičenja.

4. Zamorčići su svi takmičari takozvane "Lige Mušičara Srbije", kao i svi entuzijasti koji su poverovali da će ideju o savezu svih srbijanskih mušičara zvanu MFS sprovesti u delo par amatera. Oni još uvek smatraju da imaju "zamorčiće", ali to će se uskoro, na moju inicijativu, promeniti.

P.S.
Izvinjavam se što je ovaj post prilično dugačak. To je zbog toga što su Rančićeva pitanja brojna. Nadam se da ćete imati dovoljno strpljenja da ga pažljivo pročitate i dobro razmislite o svemu. Pokušajte da proverite moje tvrdnje i strpljivo sačekajte epilog ovih dešavanja.

eurofish

Senior member
Učlanjen(a)
01.10.2006.
Broj reagovanja
0
Mixe ti cekaj sledeci broj MUSICARA , da dobijes plaketu za cetvrto mesto.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Biće vrlo zanimljivo videti da li će urednici "Mušičara" objaviti vest o Skupštini MFSSRS i da li će informacije o incidentu prikupljati od loših organizatora koji su ga izazvali ili od SSRS, USR "Nišava" i ostalih koji su reagovali na očigledne nepravilnosti.
Videćemo i da li će "Mušičar" poverovati prepravljenoj tabeli Lige Mušičara Srbije i onome ko je po svom nahođenju sastavlja, stavljajući samog sebe na drugo mesto.
Moguće je da Sale misli da im je "Mušičar" još jedno "zamorče", pa će da objavljuje njihove nebuloze. Videćemo, možda jeste, a možda i nije. Sve je moguće.

SaleCK

Senior member
Učlanjen(a)
31.03.2008.
Broj reagovanja
0
Uveren sam da neko iz tvog najbližeg okruženja ima Pravilnik Saveza sportskih ribolovaca Srbije,a možda imaš i ti,jer sam na Adi podelio 10-ak komada.Ako nemaš,poslaću na adresu vašeg udruženja,koliko u sredu.
Kad ti taj Pravilnik dođe u ruke,posebnu pažnju obrati na strane 12 i 37

Prilozi

• pravilnik 1.jpg
    pravilnik 1.jpg
    83,7 KB · Pregleda: 114
  • pravilnik 2.jpg
    pravilnik 2.jpg
    95,4 KB · Pregleda: 128

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Sale Župa, bolje vam je da odustanete od svojih nemoćnih pokušaja da se opravdate.
Ja sam bio na prva tri takmičenja, dok na trećem naš predsednik odjednom nije objavio da je Liga Mušičara Srbije samo pokušaj i proba. Dakle, takmičenje na Drini je već u Arilju (zar se ne sećaš) najavljeno kao nebitno, kao i sledeće na Limu, koje nikada nije ni održano.
Kao što sam predsednik napisa, jelo, piće i druženje, je jedino što je preostalo od  te lige nakon Rzava, tako da će taj pravilnik morati da sačeka bolje organizatore.
Ja jedva čekam da ga zaista primenimo!

forelle

Junior member
Učlanjen(a)
19.11.2006.
Broj reagovanja
0
Na kraju, predsedavajući takozvane MFS na takozvanoj skupštini MFSSRS pokazuje koliko poštuje svoj jedini oslonac izvan Severozapadne Srbije, Mušičarsku sekciju Niša, i pored njenih legitimnih predstavnika poziva još jednu grupu iz niškog udruženja, birajući ih po vlastitom ukusu, znajući da će to da izazove incident. Šta li je imao na umu, nije mi jasno. ???
Kolko sam upucen ta tvoja fantomska sekcija je sada cista nebuloza. Niski musicari te nisu birali i sramotno je da se ovako ponasas. Svi musicari koj nesto vrede kao ljudi napustili su tu sekciju samo da nemaju posla sa neuroticarem. Gde su clanovi tvoje fantomske sekcije da te brane po ovom i drugim pitanjima na ovom sajtu?
Svi te pljuju a niko te ne brani(iskukaj malo bar da neko od tih par ljudi kaze makar neku rec za tebe)… Ova polemika vec dugo traje a njih nema…

Ja apsolutno ne razumem zasto ne bi jedan normalan i posten Niski musicar, koj uredno placa dozvolu a nece da ima posla sa tvojom psihom i takvom nelegalnom sekcijom ucestvovao i bio izabran u MFS? Ogromna vecina Niskih musicara nije clan takve trenutno nakaradne sekcije i ne vidim razlog zasto neko ko je pozvan ne bi mogao da ucestvuje u radu MFS.

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
202
Prava je steta sto se ovaj forum koristi u ove svrhe. Jeste, lako je reci nemoj da citas temu ako ti se ne svidja i gotova prica ali ova tema se tice svih nas.

Imajte u vidu da 90% ljudi nema pojma o ko cega je prepucavanje i uopste nije opredeljeno niti spremno da osudjuje, a dobar deo ortuzbi je upravo to imao za cilj pa bi bilo dobro da obe strane lepo izloze bez vulgarnosti u cemu je stvar.

Jos puno gradova nema musicarske sekcije koje ce se brzo osnovati, broj musicara raste i treba se lepo organizovati. Imajte na umu da ovako dajete los primer ljudima koji ce uci u tu organizaciju a bilo bi tu lepih ideja i inicijativa, neka vezica da se nesto pogura za opste dobro svih.

Srbija nije prebogata musicarskim vodama pa ovo sto imamo treba unaprediti i sacuvati, i to treba da bude cilj a ne licna prepucavanja i koristi.

Ne ulazim u to ko je upravu, vec sta se time sto radite postize.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
strashni je napisao(la):
Prava je steta sto se ovaj forum koristi u ove svrhe. Jeste, lako je reci nemoj da citas temu ako ti se ne svidja i gotova prica ali ova tema se tice svih nas.

Imajte u vidu da 90% ljudi nema pojma o ko cega je prepucavanje i uopste nije opredeljeno niti spremno da osudjuje, a dobar deo ortuzbi je upravo to imao za cilj pa bi bilo dobro da obe strane lepo izloze bez vulgarnosti u cemu je stvar.

Jos puno gradova nema musicarske sekcije koje ce se brzo osnovati, broj musicara raste i treba se lepo organizovati. Imajte na umu da ovako dajete los primer ljudima koji ce uci u tu organizaciju a bilo bi tu lepih ideja i inicijativa, neka vezica da se nesto pogura za opste dobro svih.

Srbija nije prebogata musicarskim vodama pa ovo sto imamo treba unaprediti i sacuvati, i to treba da bude cilj a ne licna prepucavanja i koristi.

Ne ulazim u to ko je upravu, vec sta se time sto radite postize.

Ja ne mogu da verujem. Aman citate li vi ljudi thread? Kako bre sad ispade da 90% ljudi nema pojma o cemu se radi kada su Sale Zupa i Ivan Dragojlovic sve detaljno objasnili!

forelle

Junior member
Učlanjen(a)
19.11.2006.
Broj reagovanja
0
strashni je napisao(la):
Bas o tome se i radi, maknimo one koj ne valjaju, sa sajtova, iz udruzenja i sekcija, pa kad na njihovo mesto dodju pravi ljudi tek onda ce mozda nesto biti bolje...

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Biće vrlo zanimljivo videti da li će urednici "Mušičara" objaviti vest o Skupštini MFSSRS i da li će informacije o incidentu prikupljati od loših organizatora koji su ga izazvali ili od SSRS, USR "Nišava" i ostalih koji su reagovali na očigledne nepravilnosti.
Videćemo i da li će "Mušičar" poverovati prepravljenoj tabeli Lige Mušičara Srbije i onome ko je po svom nahođenju sastavlja, stavljajući samog sebe na drugo mesto.
Moguće je da Sale misli da im je "Mušičar" još jedno "zamorče", pa će da objavljuje njihove nebuloze. Videćemo, možda jeste, a možda i nije. Sve je moguće.
Mušičar broj 6, strana 53. Ovde je redakcija lista poverovala jednom pismu i nehotice slagala svoje čitaoce. Drago mi je da si pomenuo "zamorče", ali mi je žao što si od ovog divnog lista za trenutak napravio svoje...

Ima istine u tom prilogu, ali je "malo" izvrnuta...

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
forelle je napisao(la):
strashni je napisao(la):
Bas o tome se i radi, maknimo one koj ne valjaju, sa sajtova, iz udruzenja i sekcija, pa kad na njihovo mesto dodju pravi ljudi tek onda ce mozda nesto biti bolje...

:yeswink: :tbumb:

Vrh Dno