Nisam stig'o do sad da odgovorim - morao sam kod doktora. Reko mi Simpson idi leči se.
Uplašio sam se da nije nešto...ne daj bože i poslušam čoveka.
Al, ajd' sad da se malo zabavljate, al ozbiljno.
Citati:
-MFS i MFSSRS predstavljaju isti ljudi i istu ideju. - (očigledno)
-MFS zaštita, zakoni, edukacija, MFSSRS takmičenje. - (lepo)
-Budući takmičar mora da ima ribolovnu dozvolu. - (normalno)
-Udruženje (USR,KSR,OOSR) mora da bude član SSRS sa plaćenom klupskom kotizacijom
na godišnjem nivou. - (što niste poštovali)
-Svako udruženje samostalno određuje ko se takmiči, to je stvar njihovog Statuta i
odluka. - (drugačije ne može)
-Prva - osnivačka Skupština MFSSRS - došlo je do propusta pa je Predsednik SSRS...
poništio odluke kao ništavne. - (Prekršen zakoni Pravilnik)
-Ivan Ranđelović je obavestio UO svog udruženja (USR Nišava). - (Koga je trebalo)
-Narednu sednicu zakazaće i voditi Predsednik Saveza Sportskih Ribolovaca Srbije sa
svojim saradnicima, a biće održana u Beogradu u prostorijama Saveza. - (Mora tako
kad ovo nije urađeno po zakonu i kako treba)
-Za one koji nemaju donete odluke o formiranju mušičarskih sekcija, donesite odluke u
narednih par dana... (Niste gledali ko nema odluku, a zvali ste-zašto ste namerno
prekršili Pravilnik)
-U startu si sabotirao organizaciju u čiji si UO izabran. (Pozivajući se na Zakon i Pravilnik)
-Pravno je u pravu, ali je to uradio iz niskih pobuda. - (PRIZNAJEM DA SAM JA DRAGAN
RANČIĆ IZ KRAGUJEVCA,IZ NISKIH, TJ. NAJNIŽIH POBUDA KUPIO DOZVOLU ZA RIBOLOV
ZA 2009 I TIM NEMORALNIM ČINOM ISPOŠTOVAO ZAKON OVE ZEMLJE - drugovi su mi
ukazali na greške i ja ću da revidiram svoj stav)
-Izabran iz jedinog razloga - da demantuješ sve koji nemaju dobro mišljenje o tebi. - (Al'
ga volite - šta ste mu vi - provodaždije pa ga ženite)
-Mix, nemoj ni da pokušavaš da poništiš očigledne rezultate MFS. (Koje)
-Pričaš o prevarama (mix), a prvi nisi ni dinara uplatio za organizaciju takmičenja iako si
novac uzeo od Nišave. - (Svesno ste kršili Zakon i Pravilnik - pozivajući ga)
-MFS je radio tačno ono za šta je osnovan. (Zaštita, Edukacija, Zakoni)
-Mi u tebi Mixe ne treba da gledamo prijatelja već samo legitimnog predstavnika MSN.
(ako je ON legitiman - što ste zvali druge i sa kojom namerom)
-Od samog početka si bio levo smetalo, nikada nisi bio bitan deo ove organizacije, niti
ćeš ikada. - (ko o tome odlučuje - MS ili ...au, bre - pošteno)
-Uskoro će se organizovati nova skupština MFSSRS koja će raditi u saradnji i pod
nadzorom SSRS. - (pa mora tutor kad ne umete)
-Ko jebe 90% mušičara Srbije što pecaju klena po smrdljacima i baruštinama. To ne
donosi poene po FIPS-u (Simpsone - čitaj šte reče čovek odma posle ovoga)
-Niko nije rekao - E, hajde da 4 i 5 kolo održimo na Nišavi. Dakle radi se o lenjosti čoveka
koji je trebao da zastupa interese tog dela Srbije. - (ko beše na čelu MS Niš u vreme
pre održavanja 4 i 5 kola. Mixe, mixse - đubre jedno - krio si do decembra da si
predsednik MSN) - (. Vidiš da neznaš, čovek zna - nauči ga Dragojloviću)
-MFS bi im u tom slučaju bio oslonac i uporište kao ljudima sa Drine. - (Pa prvo da
završimo sa Drinom kako rekoše osnivači - ovo kad dođe na red - na Sveti Nikad)
-MFSSRS služi samo za takmičenje (simpsone - misliš služiće kad se osnuje)
-Ja sam prvi koji ne podržava takmičenje mušičara Srbije - (pa šta ćeš, bre, crni
Simpsone u MFSSRS)
-MFS ima svoj UO, svoj pravilnik i sedište je, VALJDA, u Perućcu. - (Mož' da
bidne, a l' ne mora da znači)
-Rančiću, pišeš smešne stvari. MFS i novoosnovana MFSSRS su sasvim dve različite
organizacije. - (Ma, bre, Simpsone, nema MFSSRS. Biće kad je naprave ovi iz SSRS)
Ovo su rekli Ivan Dragojlović, Sale i Simpson. U zagradi su moji komentari.
Šteta što je umro Duško Radović - on bi od ovoga imao materijala za bar dve godine za
emisiju "Beograde dobro jutro" - Ima li beograđana koji se sećaju toga.
Simpsonov biser decenije:
-Aman ljudi čitate li vi ovaj thread. Kako sad 90% ljudi nema pojma o čemu se radi kad
su Sale i Dragojlović sve detaljno objasnili.
ALA SU GA OPRAVILI, SVAKA IM ČAST.
- (molim sve kojima je bilo šta jasno da dignu ruku)
A ovo kaže Mix
-Prošle godine smo obmanuti za Ligu mušičara Srbije,a ove za Skupštinu MFSSRS.
-To se jedine dve stvari koje su organizovali i obe su propale.
-Zašto svi sastanci MFS izgledaju kao neka sekcija iz severozapadne Srbije. Na njima
ima mnogo predstavnika Arilja, Ivanjice, Perućca, Valjeva,Beograda... a ni jedan iz
Pirota, Leskovca, Kruševca, Jagodine, Zaječara...Čak su i iz tih krajeva pozivani samo
ljudi - ljubitelji Drine.
-MFS je "mušičarska sekcija ljubitelja Drine"
-Verovao sam da će inicijator ideje o MFS pokazati kad tad trunčicu poštovanja prema
interesima mušičara ostatka Srbije.
Pa opet Dragojlović -
- VI I VAŠ ŠTIĆENIK MIKS - Mikse pod hitno da dođeš u Kragujevac da se upoznamo i da
ti ja napišem šta da kažeš i šta da radiš.
Gospodine Dragojloviću - Mislio sam do sada da ste Vi ozbiljan čovek i da ne pričate
nebuloze.
PS Simpson:
- Rančiću lupaš ko maksim - idi leči se. Nisam znao da sam bolestan - 'fala ti.
Bio sam kod doktora po tvom savetu i znaš šta mi reko.
Kaže - odjebi Simsona - znam ga ja odavno - znaš ti njegovi kompleksi - guranje svuda, kurčenje i pokazivanje "pameti" su zarazni, nemoj da najebeš. On nam je pacijent poodavno. S njim treba specijalan tretman, batali ga.