PROTA71 je napisao(la):
Jedno pitanje...milane.
KOji model noza se koristi sa strojenje veprova? Moze li se napraviti..?
jbg dva pitanja ispadose...
Imam rodjaka koji se bavi tim zanatom i po kome je poznat u selu odakle mi je ocevo poreklo a posto mi prestoji obilazak rodbine da mu napravim kakav fin prezent
Daj moj broj telefona tvom prijatelju, a ostalo ćemo se dogovoriti..

.Ima posebna vrsta noža za štrovenje veprova, ali se koristi i veterinarski skalpel...
Za ovo ste momci u pravu.Šala na stranu, ali imam istine u vašem izlaganju.Šta ja tu mogu.Neke stvari nisu do mene.S, druge strane , ovo nije reklama, već autentična naučna činjenica o Impa noževima moje proizvodnje.
Jedna interesanta situacija, apro po na vaše komentare, koja mi se desila pre 1.5-godine:
Pravim paste za poliranje .Sve završim kako valja i kada je smeša trebala da se ohladi, kokoška upala u vruću smešu! .Zamislite to.Istog trenutka sam joj glavu isčupao iz vrata i baciio u kontejner! Više nije jedna da pomisli da mi udje u radionicu posle toga.Smešu sam obradio ponovo i sve je ispalo ok.
Nalažost, nemam drugi objekat gde bih sve ovo što radim mogao da preselim pa da imam bolje uslove za rad.S, druge strane, priroda oko mene, mi daje inspiraciju za rad i podstiče nove ideje i tehnološka odkrića.