gedžo, bas sam ja razmisljao o zimi kad spomenu garazu ali se setih da si ti u toplim krajevima
Mafke, jeste prijatan kutak kada se sredi :lol: a ako malo samo popustim urnebes traje po dva meseca

i kada je toliko vec kaos da se vise ni sam ne snalazim sledi ciscenje a uvek sam kao nesto u sebi kazem...e od sada sve spremam cim zavrsim...i tako par puta se drzim reda onda polako pocnem da gomilam...jedno perce pustim tu za posle, a ovo ce jos da sluzi steta bacati...itd. i onda ni ne skuzim kada kaos anarhija all over barčaršija

Dnas sam več radio neke bubice za probu al nije mi se dalo slikati uglavnom neke francuske keramičarke kojima francuzi dosta love lipca i kod nas na takmičenjima...pa reko ajd da probam kad imam sav potreban materijal.
Gledam ovaj tvoj kutak...ovo sa ORVISom...vidi se kako si to slozio da bas volis svoj pribor...pravi mali FF oltar.

jos samo neka FF ikona ti fali
Ispod mog stola je jos jedna velika plasticna kutija 75cmx50cmx55xm + još jedna malo manja. Tu ima svega i svačega u manjim kšarama i kutijama. Sve bi to ja još malo doradio i preradio ali za sada če biti ovako.