Moj radni stol

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
:hammer: svaka cast neso ako si mi reko'  :tbumb:

ma bas me briga za musice kakve su na oko coveka dok love  :lol:  ;)

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Koliko če samo izdržati ovaj kao red  :hammer: inače je tu kao hirošima i nagasaki... kaos u kojem se samo ja snalazim  :D

No, moram se potruditi da usput sve pospremim jer mi je muka kada mora da sve sređujem  :p

Za sada je ovako  :whistle:

Prilozi

• ftdesk.jpg
    ftdesk.jpg
    39,5 KB · Pregleda: 361

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
ja planiram moje sve da premestim u garazu...kad nesto vezujem natrvoljim okolo zena hoce da me pojede :hammer: :hammer: :hammer:......i svaki put kad zavrsim i sve popakujem u orman nesto ostane na stolu obavezno e to me izludi...zato ce sve biti u garazi pa nece nikud...

MAFKE

Senior member
Učlanjen(a)
23.12.2012.
Broj reagovanja
2
  Seb,prijatan kutak  :tbumb:. Ja u u uglu sobe imam napakovan materijal u kutijama,i po potrebi samo montiram lampu ,stegu i postavim odredjenu kutiju s alatom  + s materijalima. Zauzimam 60 X 50 cm,prilikom rada,pa mi cestopribor stoji po par dana dokga ne sklonim.

Gegula druze,nisi mehanicar pa da begas u garazu  :D :D.

Prilozi

• IMG_4856.jpg
    IMG_4856.jpg
    212,7 KB · Pregleda: 381
  • IMG_7509.jpg
    IMG_7509.jpg
    408,5 KB · Pregleda: 373

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
Ma znam ali kad ja vezem to pada ma sve strane pa ko velim bolje tamo da pada po podu nego po kuci I drugo ne zaboravi da kod mene nema zime tako da cele godine mozes da.vezujes u garazi bez problema..,

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
gedžo, bas sam ja razmisljao o zimi kad spomenu garazu ali se setih da si ti u toplim krajevima :)

Mafke, jeste prijatan kutak kada se sredi  :lol: a ako malo samo popustim urnebes traje po dva meseca  :hammer: i kada je toliko vec kaos da se vise ni sam ne snalazim sledi ciscenje a uvek sam kao nesto u sebi kazem...e od sada sve spremam cim zavrsim...i tako par puta se drzim reda onda polako pocnem da gomilam...jedno perce pustim tu za posle, a ovo ce jos da sluzi steta bacati...itd. i onda ni ne skuzim kada kaos anarhija all over barčaršija  :hammer: Dnas sam več radio neke bubice za probu al nije mi se dalo slikati uglavnom neke francuske keramičarke kojima francuzi dosta love lipca i kod nas na takmičenjima...pa reko ajd da probam kad imam sav potreban materijal.

Gledam ovaj tvoj kutak...ovo sa ORVISom...vidi se kako si to slozio da bas volis svoj pribor...pravi mali FF oltar.  :) jos samo neka FF ikona ti fali  ;)  :tbumb:

Ispod mog stola je jos jedna velika plasticna kutija 75cmx50cmx55xm + još jedna malo manja. Tu ima svega i svačega u manjim kšarama i kutijama. Sve bi to ja još malo doradio i preradio ali za sada če biti ovako.

Bahus

Full member
Učlanjen(a)
05.07.2011.
Broj reagovanja
0
Blago vama vi imate i stol ja jos uvek motam iz ruke,kraj reke u podrumu kraj bureta. :D

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
od svega toga najbitnija je volja i veselje do "motanja" i onda da se ide na reku bacati te smotuljke :yeswink:

silvio

Hero member
Učlanjen(a)
02.07.2008.
Broj reagovanja
997
Pa što nisi zvao da ti ja malo to pročistim  :D

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Buduci da sam se preselio imam novi atelje "Flyfishing Room" i samo je moj  :lol: Mala sobica ali za mene sasvim dovoljna. Jos tu i tamo neke sitnice da uradim, okacim neke slike na zid i to je to.

Prilozi

• FFR.jpg
    FFR.jpg
    41,5 KB · Pregleda: 196
  • New Flyfishing Room.jpg
    New Flyfishing Room.jpg
    40,6 KB · Pregleda: 195

Gruja

Full member
Učlanjen(a)
08.09.2012.
Broj reagovanja