Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Dobar način vezivanja je i zbog sledećeg:
Ne pričam sada za ovu mušicu.
Neki put se polomim prevrćući i tražeći odgovarajuće pero za neku veličinu udice. Sada mogu lepo prvo koje mi dođe pod ruku(veće) da ovakvim vezivanjem namestim kao da je pravljeno za tu veličinu.
Bojim se da ce pero od jarebice i kokoske biti kao sazvakano ako se veze na ovaj nacin. Nije bez razloga korisceno ostro pero koje se lepo rasporedi oko cele udice.
Bojim se da ce pero od jarebice i kokoske biti kao sazvakano ako se veze na ovaj nacin. Nije bez razloga korisceno ostro pero koje se lepo rasporedi oko cele udice.
NEće da se gužvaju, nema razloga, ja sam probao. Može da se javi problem oko lepog raspoređivanja nožica oko udice ali ako se ne žurimo za voz dok radimo muvu, onda nema problema, samo polako.
ranco, odlican nacin vezivanja nogu..pogotovo kao sto kazes za situacije kad nemamo odgovarajuce pero :yeswink:
...nece da se polomi pero ...kao sto neko rece i nije nikakav problem rasporediti ga oko udice...evo i dokaza ....
nabrzinu navezah jedne nogice na udici na ovaj nacin bez tela od mekog kokosijeg pera...cisto radi demonstracije
stvarno super, još malo ču se igrati strimerima pa onda prelazim i ja na ovakve stvari...malo sam pogledao kutiju opazio da mi fali dosta spajdera...to se mora popraviti a ovaj način če mi itekako koristiti...jer baš i nemam toliko malih perca od jarebice, sve sam skoro potrošio ali mi ostalo dosta ovih dužih i to če biti opet super.
Prosto ne verujem da na celom forumu ne postoji tema posvecena mokroj musici Aleksandri. No da ne tupim, svima je poznato o cemu se radi. Moja dilema se odnosi na nacin vodjenja ovakve musice. Da li se vodi kao ostale mokre ili kao strimer jer imitira riblju mladj. Sinoc sam navezao nekoliko komada zbog pastrmke. Negde sam procitao da je ova musica u GB zabranjena zakonom zbog izuzetne lovnosti...