Mefisto018
Hero member
Sasvim solidno zavrsava stvar stap klase #4, wooly, i zagarantovan je lep provod i par dobrih riba..... :lol:
Neverovatno, mi smo narod banditigringo je napisao(la):Imam tuzne vesti. Danas sam sa Terzom, Foxom i Mishom posetio Moravicu. Od Jr-a i od jos par prijatelja cuo sam da je u skorije vreme reka bila pod teskim krivlovom. Mislio sam da je to samo rekla kazala kao ranije, ali q....... Nisam siguran kako je steta nacinjena ali po pricama korisceni su oni agregati i onaj stap sto se baci u vodu pa povlaci kao kad se riba lovi od strane ihtiologa radi vestackog mresta. Da ne duzim jer mi je muka, ribe ima ali znatno manje i vise to nije to. Reka je desetkovana.
goci,pa nije valjda da mislis da je prosirenje musicarskog revira tj. Sto nema vise varalicara u tom delu,razlog sto je riba desetkovana?!?Goci je napisao(la):Ovo je potpuno očekivano, šta više, to sam u pisanoj formi najavio nadležnima negde marta 2009. Predvideo sam da će se to desiti, kao prava ptica zloslutnica... Zapravo nije trebalo gledati u bob, već jednostavo mućnuti glavom.
Mušičarski revir je trostruko proširen, a u one donje 2/3 retko koji mušičar peca. Ranije je bilo tu varaličara. Neki su puštali ribe, neki nosili, ali su BILI NA VODI. Sad nema NIKOG, što je otvoren poziv za krivolov.
Upravo to sam rekao ljudima iz udruženja da će se deseti ako u produženom delu UiP revira ne dozvolje varaličarenje upotrebom jednokrakih udica bez kontra kuke.
No nema ko da sluša... Ljudi misle da se revir pravi tako što se postavi tabla vrednosti 20 evra. Trt Milojke!!! Revir uključuje ribočuvare! A ovamo ne da nema ribolučuvara, nego više nema ni ribolovaca! Sjajan revir!!
Muka mi je od ljudske gluposti. "Ajde da napravimo revir, postavićemo lepu tablu, biće sjajan revir".
Bolje da se jebenu tablu postavili pored neke osnovne škole i napisali "Vozite sporije!". 100 x bi bolje bio utrošen taj novac.
Da, mislim.Darko (ex. Feanor) je napisao(la):goci,pa nije valjda da mislis da je prosirenje musicarskog revira tj. Sto nema vise varalicara u tom delu,razlog sto je riba desetkovana?!?
Goci]Resio sam da nekako izdejstvujem prosirenje Uhvati i Pusti revira na Moravici jos 4-5 km nizvodno je napisao(la):Goci, ne svidja mi se sto si ovo stavio u privatnu poruku, a ne na forum. Tako bi me bar malo podrzao u teoriji da su trokrake pogubne za ribe. Ovako, ispada da sam ja jedini koji je protiv lova i oslobadjanja riba sa trokrakih udica.
Naravno da cu podrzati tvoju ideju. Vidimo se neki dan i dogovoricemo se o tome. Molim te da ovo o trokrakim udicama stavis na forum.