Moravica

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Sveža informacija sa Moravice, od pre par dana. Nažalost ne baš lepa... Par varaličara je u povraku sa smuđolova svratilo na Moravicu, da malo u sred Fly revira lovi pastrmke. Uhvatili su i poneli jednu kilašicu.  :(

A druga informacija kaže da su zamrzivači meštana sela Bovan puni pastrmki. Bukvalno puni! Nekoliko ekipa je češljalo revir proteklih 5-6 meseci mrežama i agregatima. Predpostavljam da je izvađeno između 500-1000 odraslih pastrmki.

Ipak, nekim čudom, riba i dalje ima, ali je pitanje koliko puta manje nego predhodnih godina.

Ja sam decembra zastao na kratko i prošetao pored reke i u roku od par minuta spazio pastrmku od 200-300 g koja se aktivno hranila tako što je rila po dnu poput mrene!

Nisu tu čista posla. Koliko se krede trebalo bi je reka pusta. Možda se reka i krišom poribljava!?  :doh:

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Nista novo Uncia,rade tamo najvise KRUSEVACKI ribolovci...
Sta ces'a tako ti je..!!!!

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Situacija nije nimalo Ok..Sta vise daleko je od toga..
Pojedini ljudi koji GAZDUJU ovom vodom svesni su toga KO i sta RADI sa MORAVICOM i sto je najtragicnije ne AJU...
E,STRASNI situacija je MNOGO STRASNIJA..... :mad: :mad: :mad: :mad:
No ajde cekamo otvaranje pa cemo videti.... ;) ;)

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Pa čim su ovi uhvatili kilašicu znači da ih i dalje ima...

A ovo za zamrzivače je iz prve ruke, moj poznanik zavirio u jedan... Kaže da je bilo više desetina potočara.

Može to da bude sjajan revir, jedan od najboljih u Srbiji, ali treba da ga obilaze čuvari bar par puta nedeljno, a ne ko sada - par puta godišnje.

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Eto toga sam se i plašio ,ja ću u ponedeljak dati 5000 rsd za dozvolu a sve ostalo će ostati po starom ...

feanor

Senior member
Učlanjen(a)
31.01.2006.
Broj reagovanja
1
Fox je napisao(la):
Nista novo Uncia,rade tamo najvise KRUSEVACKI ribolovci...
Sta ces'a tako ti je..!!!!
Zanimljiv post!!!
Ja sam ribolovac iz Krusevca ,da li sam i ja "radio tamo najvise"???
Gde je u postu "pojedini" ,"znaci navoda" ili nesto slicno?

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Darko,namaj brige,zna se ko radi po Moravici,ko je cisti i puni zamrzivace...
A sto se tice mog posta MOJA greska sto nisam uradio kako si rekao.A nije daleko kada ce doci dan koji ce obelodaniti  ono o cemu pricamo JA I UNCIA (GOCI)
--Pozz-- :yeswink: :yeswink: :yeswink:

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Moj dan je već prošao... Ja sam letos pozvao upravnika ribarskog područja i "na dlanu" mu servirao imena i prezimena dvojice krivolovaca koji po meni dostupnim informacijama postavljaju one samice sa glistama po reviru... Ne ćutim ja mnogo oko tih stvari. To mi se često obije o glavu, ali borba protiv krivolovaca može biti samo takva - bezpoštedna sa obe strane!!

feanor

Senior member
Učlanjen(a)
31.01.2006.
Broj reagovanja
1
Fox je napisao(la):
Darko,namaj brige,zna se ko radi po Moravici,ko je cisti i puni zamrzivace...
A sto se tice mog posta MOJA greska sto nisam uradio kako si rekao.A nije daleko kada ce doci dan koji ce obelodaniti  ono o cemu pricamo JA I UNCIA (GOCI)
--Pozz-- :yeswink: :yeswink: :yeswink:
Malo me iznenadi tvoj post,ja znam da sam samo 2-3 puta prosao pored Moravice,a procitah "da sam tamo nesto uradio"... :doh:
Sad je sve u redu,razumeli smo se...
A kad smo kod Moravice,jedva cekam da  prvi put posetim ovu reku ,a to ce biti za najkasnije mesec-dva  :yeswink:

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Prema izvestaju od 18:00h. Moravica je OGROMNAi mutna.  :( :( :( :(

Vrh Dno