Jučer dok sam lovio pastrmke na jednoj rečici sam imao čast da vidim dve prekrasne mladice u svadbenom plesu. Ova veča je imala garant oko 120cm i preko 15kg. Slikano je sa oko 4m visine sa jednog mosta a riba je na dubini od oko 1m. Fantastičan prizor. Pustio sam pribor i pastrmke i sve ostalo te uzeo samo fotoaparat u nadi da ču uraditi par lepih fotografija. Dobrih 20tak minuta sam ih posmatrao i divio se tim prekrasnim velikim i močnim rečnim predatorima. Prijatno sam se iznenadio za reku čije je korito uglavnom nekih 20 do 30m široko. Ova velika je stvarno ogromna riba a glava i usta tolika da bi pastrmku od 1kg progutala bez po muke. Ove pajkice od 25 - 30cm su joj taman zalogaj :lol:
Nadam se da ču se sresti sa ovom ribom čim se otvori sezona.
Hehe :lol: moram priznati da me je mučio vrag u mislima "Idi do kola, izvuci iz gepeka osmicu, turi pijavicu od 8cm na predvez. Voda je niska i možeš joj prezentirati dok si sakriven iza stupa od mosta..." ali odoleo sam kušnji i pustio ove prekrasne ribe na miru da odrade svoj posao.
Nadam se da ču se sresti sa ovom ribom čim se otvori sezona.
Hehe :lol: moram priznati da me je mučio vrag u mislima "Idi do kola, izvuci iz gepeka osmicu, turi pijavicu od 8cm na predvez. Voda je niska i možeš joj prezentirati dok si sakriven iza stupa od mosta..." ali odoleo sam kušnji i pustio ove prekrasne ribe na miru da odrade svoj posao.