Musicarenje basova

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
vidim da dugo nije pisano pa evo malo da nasvrljam nesto... naime pre neki dan se vratih na kipar iz srbije i odmah sledeceg dana sam bio na jezeru..mesta za mahanje koliko ti srce zeli,bio sam tamo pola sata pre ssvitanja i po prvim znacima sunca pocinje i bas da se javlja,radi kao lud na sve strane ali mali za prva dva sata upecah jedno 50kom ali do 200g ,bas mali su bili ali svski zabacaj je bila riba ,uglavnom svaki.... sutra dan isto ponovim ali na dubljoj strani jezera ,pocinjem da vadim komade od 300-500g, igra bez granica, do 7 je radio dobro a od 7 do 9ujutru na sve strane je iskakao iz vode za vilin konjicima i raubovao po povrsini za kederima...taj dan sam imao preko 30kom(to jest juce) i samo jedan od kile je pao....pecam vec skoro 25god i u zivotu mi se nije desilo ovako nesto kao  sto sam doziveo u ova dva dana na jezeru... e da zaboravih,,,,dok sam izvlacio neke od upecanih riba po par komada je pratilo upecanu ribu a nekoliko puta sam i video zaista velike basove u svom tom jatu...naravno voda gde pecam vrlo zahtevna,puna granja i vodenog rastinja i kristalno cista,moze se videti dno i do 2.5 metra dubine.....evo i slike od jednog od basova,naime ovaj je upecan proletos ali su ovi iste tolike velicine koje sam ja lovio drugog dana na dubljem delu jezera,pa samo da docaram velicinu....i jos nesto,od mamaca najbolje je radio narandzasti gurgler na udici 6 ,beli takodje i onda poperi ....

Prilozi

• ABCD0001.JPG
    ABCD0001.JPG
    104,3 KB · Pregleda: 201

tomos rider

Full member
Učlanjen(a)
27.11.2009.
Broj reagovanja
0
nema sta,Gegula!zavidim ti!prelepo iskustvo,verujem a i sjajno proveden dan....gde ces vise?svaka cast na ulovima!!! :drool: :tbumb: :tbumb: :tbumb:

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
evo par slika od danas,bilo je igrarije lepe,bas udarao kao lud ali kad je vetric poceo da mreska povrsinu vode,valjda ne vidi dobro pa kidise kao lud... imao sam kilasa cim sam dosao,negde oko 6ujutru i dok sam vadio telefon da ga uslikam ispao mi iz ruke i otkaci se sa popera....jbg,nema veze uslikacu drugi put.....

Prilozi

• danasnji.jpg
    danasnji.jpg
    230,3 KB · Pregleda: 203
  • danasnji2.jpg
    danasnji2.jpg
    210,1 KB · Pregleda: 184

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
zaboravih i ovog.....uglavnom su ovakvi bili tu oko pola kg..teren zatravljen do bola i u dodirom sa ovom cudnom vodenom biljkom svaki fluokarbon je manje vise nemocan...dva popera izgubih danas ....sledece put stavljam tipet 0.22..

Prilozi

• danasnji3.jpg
    danasnji3.jpg
    308,3 KB · Pregleda: 210

tomos rider

Full member
Učlanjen(a)
27.11.2009.
Broj reagovanja
0
svaka cast,Gegulaaa!!!! :tbumb: :tbumb: :tbumb:
eh,da mi je samo jednom musicariti bassa...... :drool:

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
ajmo na Kipar ! Taman kad se umorimo od bassa nasrnemo na morske grabljivice ,i vodene a posle uveče i na kopnene !  :D

tomos rider

Full member
Učlanjen(a)
27.11.2009.
Broj reagovanja
0
:D
moze ali drugim redosledom...prvo na kopnene,da podignu borbenu gotovost,pa morske nemani da zacine dan i najsladje za kraj...bassolov..... :D

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
evo da ne bude obecao gegula kilasa a nije ga uslikao..... jedan od jutros doduse najveci bio, ali danas je otvorena sezone lova ovde pa dobro da sam  ito upecao,prstala sacma oko glave samo tako.....

Prilozi

• bass.jpg
    bass.jpg
    247,4 KB · Pregleda: 172

tomos rider

Full member
Učlanjen(a)
27.11.2009.
Broj reagovanja
0
prelep bass!iskreno ti zavidim Gegula.....uzivas.......ma....pasce neki bass ove godine...mora!

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
23
Ne znam da li je neko već postavljao ovaj video, ali ja nisam video, pa...

http://www.youtube.com/watch?v=FlpVVKvrnu0&feature=player_embedded#!

Kuzma

Hero member
Učlanjen(a)
08.12.2005.
Broj reagovanja
15
  odlican video, odavno nisam odgledao nesto ovako opako i relaksirajuce  :tbumb:

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
evo jednog od pre 2sata,malo preko kile na gurglera.....

Prilozi

• jutrosnji.jpg
    jutrosnji.jpg
    298 KB · Pregleda: 200

tomos rider

Full member
Učlanjen(a)
27.11.2009.
Broj reagovanja
0
Gegula owned......jedini ti pises ovde,a do leta,verujem,neces ni imati konkurenciju.... :D :D
u planu mi je da leta 2011 definitivno odem vise na bar 1 bassolov.....spin ili fly,ne biram,samo da izvadim,slikam i pustim zelenog bandita..... ;)

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Tako je gegula,cepaj ga!Snimi neki filmić kako juri bas kod tebe,ili neku sliku jezera!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno