Musicarenje bucova

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
buckocropnews.jpg

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
[flash=400,400]http://www.youtube.com/v/4xbcFjMz2Fg[/flash]

veliki pozdrav za Zvezdana  :bye:

ekoljuba

Full member
Učlanjen(a)
16.08.2007.
Broj reagovanja
0
Kako ti se lepo bore ovo bucovi, meni kad udari posle prvog strahovitog bega izalaze napolje ko kese!

Kuzma

Hero member
Učlanjen(a)
08.12.2005.
Broj reagovanja
15
  a jel to kao malo zaledilo na tamiskom keju  :doh:  :tbumb: :tbumb: :tbumb: :tbumb: :tbumb:
to volim da vidim extreeme fly fishing :tbumb: :tbumb: :tbumb: sa nesvakidasnjom zavrsnicom

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Sjajno bata Šon!  :tbumb:

Uzgred, scena kada je u ruci bucko, a na drugom kraju strune štap, koji je pritom u vodi i treba ga "zamoriti"  :D i izvući, se ne viđa baš svaki dan!  :hammer: Mi najčešće radimo obrnuto!  :lol:

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Ha,ha,ha,nije zaledilo nego ga prevarila sočivica :bleh:.Dobar snimak,nego kod tebe opala voda debelo :eek:

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Thanks ..

ekoljuba je napisao(la):
Kako ti se lepo bore ovo bucovi, meni kad udari posle prvog strahovitog bega izalaze napolje ko kese!

O ,da ! Treniramo svaki dan pa su u formi   :tbumb:  :hammer:

He he znate vi koja je tu kosina ,posle sam silazio samo u čarapama  :hammer:

Zvezdane
Na početku klipa se vidi skroz podignuta brana ,oborili su vodostaj metar za 30 minuta ,voda se pretvorila u stajaćicu ,keder se digao gore ,bucov se zbunio i pomahnitao a ja ih dočekivao sa minijatirnim crnim popperčićem .. Drugar Sale koji inače peca na varalice je poludeo jer je u jednom momentu bilo 6 :0 za mene ...  :hammer:

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
Bravo Šone :tbumb: lep bucko i bas zabavan klip  :D
Koje klase ti je Vision, catapult pretpostavljam?

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Ja sam prošle godine lovio peticom,dobar je osećaj kad udari bucko,nema šta.Ove godine sam prešao na šesticu jer su tereni gde lovim prilično zatravljeni,pa je potrebno ponekad dobro uštopovati ribu koja se zaleti ka travi.Čak i sa šesticom sam imao par begova krupnijih riba,tako da peticu čuvam za babuške na proleće!

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
:D :tbumb: bravooo doličan video  :yeswink: ovo sa kupanjem je najbolje  ;)

white

Newbie
Učlanjen(a)
11.03.2009.
Broj reagovanja
0
sila od ribe, nema sta  :doh:... cemu ovoliko zamaranje, samo mi to nije jasno  :doh: :doh:

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Pošto sam ove godine mušičario bucova na mestima za koje nikad ne bih rekao da kriju ovu ribu,i stičem nova iskustva svakodnevno,mislim da sam pronikao u neke finese vezane za ribu koja patrolira i napada nasumično,posebno na kejevima i mestima gde bucov ulazi u obalu.Treba sačekati ako se vidi riba,bucov će prošetati,snimiti situaciju,a onda će zaroniti i vrteti se na toj teritoriji.Dobro je bacati u rupe od trave upravo na toj teritoriji,a ako se primeti pomeranje kedera,onda obavezno u tom pravcu.Iznenadiće bucov sigurno!

Vrh Dno