Znaci Dusane TC ti si ledukri

Ja se mislim ko li peca tu gde i ja a ne znam ga.
Jedan pametan covek i poznati musicar je svojevremno u Riblovackoj reviji napisao najpametniju stvar koju sam cuo vezanu za musicarenje klena na jezerima. Secam se da je poceo svoj text sa preporukom da se odmah prekrsi najgluplje pravilo i da se nabavi plovilo. Ovo podrzavam iz sveg srca pogotovu na vecim jezerima. Naravno bez benziskih motora, a jos bolje bez motora uopste.
Sto se tice dozvola za Vlasinsko jezero............ kakva drzava..............
Nego ja sam u skorije vreme imao vrlo neobicno iskustvo. Pecajuci na Zavojskom jezeru video sam da se klenovi ponasaju dosta neuroticno. Svi su jurcali naokolo bez onog njihovog karakteristicnog kuliranja u grupama. Pecao sam na bambulu #14 i imao vrlo traljave udarce bez realizacije. Prilikom jednog povlacenja po povrsini usledio je udarac. Odmah sam ponovio to isto i na povlacenje dobio prvog klena, a uskoro i drugog i treceg. Primetio sam da iz iste grupe vise od 2 nece da se zajebe, i da posle samo prate a nece da udare. Mozda bi sa mokrom ili nimfom bilo jos boljih rezultata al posto sam lovio na vidjeno, a lovina nije bila dovoljno krupna da bi me inspirisala batalio sam eksperimentisanje po onoj vrucini. A da i zajebao sam se jer nisam prekrsio ono pravilo o plovilima.