Danas sam narucijo 2 dvd jedan ribolov u Mongoliji a drugi musicarnje u Sloveniji.Musicari se na dvije rijeke u Slo Sava Dolinka i Bohinjka a Jovan Simonovic je rezisirao i snimao dvd. Dali ste gledali ovaj dvd iz Slovenije i kako vam se svidijo.
oholi je napisao(la):nisam rekao da ne vredi,ja sam ga odgledao i nauzivao se,pogotovu sa nekom malom recicom prepunoj lipljena ali gledao sam ga 2puta i nemam zelju vise
vaga je napisao(la):Radovna i Mostnica,prelepo.Uopste sam DVD je na prvom mestu edukativan,preporucio bih ga kao obavezno edukativno stivo Vladi RS za predskolski uzrast,na ocuvanju ekoloske svesti.To je naravno i za nas otale smrtnike.Film sam odgledao samo jednom ali to nije i zadnji put a narocito zbog prelepe harmonikasice a za oholog jedan + od mene,jer je MEMEDOVIC legenda... :-X
vaga je napisao(la):Radovna i Mostnica,prelepo.Uopste sam DVD je na prvom mestu edukativan,preporucio bih ga kao obavezno edukativno stivo Vladi RS za predskolski uzrast,na ocuvanju ekoloske svesti.To je naravno i za nas otale smrtnike.Film sam odgledao samo jednom ali to nije i zadnji put a narocito zbog prelepe harmonikasice a za oholog jedan + od mene,jer je MEMEDOVIC legenda... :-X
To sam hteo i ja da kazem,oholi jos jedan plus a sto se tice emisije "Sasvim prirodno" i njenog sadasnjeg voditelja,veoma je rado gledam...oholi je napisao(la):ivane drago, znam da memedovic nema vise veze sa tim, to mi je i zao, jer je bio i ostao najbolji voditelj kod nas, to je bila moja poenta..
a izvinjavam se svima sto me mrzi da vodim racuna o pravopisu pa ljude mozda dovodim u zabunu