Musicarenje Slovenija dvd

Drina

Senior member
Učlanjen(a)
20.12.2006.
Broj reagovanja
0
Danas sam narucijo 2 dvd jedan ribolov u Mongoliji a drugi musicarnje u Sloveniji.Musicari se na dvije rijeke u Slo Sava Dolinka i Bohinjka a Jovan Simonovic je rezisirao i snimao dvd. Dali ste gledali ovaj dvd iz Slovenije i kako vam se svidijo.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
lepa priroda,dosta ribe,ako si mislio nesto nauciti ili novo videti bolje ga pokloni. kao da sam ja otisao kolima negde gde ima ribe i snimao se sa drustvom kako pecamo,naravno malo su vestiji od mene ali to je to. j.memedovic je bio umetnik za njih,i od prosecne emisije je znao napraviti odlicnu

Drina

Senior member
Učlanjen(a)
20.12.2006.
Broj reagovanja
0
Znaci sto bi reko Slovenac bus sam najebal ma nema veze. Priroda i rijeke su lijepe valjda cu nesto uzivati.

bane

Junior member
Učlanjen(a)
02.07.2006.
Broj reagovanja
5
Mogu da se složim da se složim da je Memedović davao malo šarma ondašnjim emisajama ali da su ove emisije lošije to nikako ne stoji!
Što se tiče samog DVD-a on vredi svaku paru od cene 250 din  :) Ako ništa drugo kad se zaželiš pecanja u hladnim zimskim danima sat i po pored ovog diska proleti za tren :smoke:

Drina

Senior member
Učlanjen(a)
20.12.2006.
Broj reagovanja
0
Bane upravu si zadovoljice oni sigurno a i nisu bili skupi .

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
nisam rekao da ne vredi,ja sam ga odgledao i nauzivao se,pogotovu sa nekom malom recicom prepunoj lipljena ali gledao sam ga 2puta i nemam zelju vise

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
I ja cu da ih imam za koji dan pa cu vise da komentarisem.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
oholi je napisao(la):
nisam rekao da ne vredi,ja sam ga odgledao i nauzivao se,pogotovu sa nekom malom recicom prepunoj lipljena ali gledao sam ga 2puta i nemam zelju vise

:) ta rečica prepuna lipljena, mislim da je to kod Bohinja i da se radi o rečici "Mostnica". Taj lipljan je pravi, prirodni, divlji, tu se razmnožava. Dakle nema umetnog poribljavanja. Ako želiš doči na takvo mesto da loviš znaj da režim je rigorozan, strooooog, i da to koooošta ali vredi. Koliko sam upoznat najviše 5 ribolovaca sme da lovi na toj vodi u jednom danu. Mnogi kada pogledaju nešto tako mogu pomisliti da se radi o ribolovu ko u ribnjaku...heh... :nowink: Kako god to što se prikazuje je zaista vredno i probati i vredi svakog centa.
Ako je to ono što se prikazivalo na RTS1 onda je to ta rečica i ona se uliva u Savu bohinjku koja je isto tako prelepa i dosta bogata ribom.

Drina

Senior member
Učlanjen(a)
20.12.2006.
Broj reagovanja
0
Sebe da spominju se dvije manje pritoke vjerovatno te o kojim pises.Pune lipljana joj jedva cekam da dobijem dvd da sjedem i uz koji konjak cejfim.

V

vaga

Guest
Radovna i Mostnica,prelepo.Uopste sam DVD je na prvom mestu edukativan,preporucio bih ga kao obavezno edukativno stivo Vladi RS za predskolski uzrast,na ocuvanju ekoloske svesti.To je naravno i za nas otale smrtnike.Film sam odgledao samo jednom ali to nije i zadnji put a narocito zbog prelepe harmonikasice a za oholog jedan + od mene,jer je MEMEDOVIC legenda... :-X

ivandrago

Senior member
Učlanjen(a)
18.10.2006.
Broj reagovanja
0
vaga je napisao(la):
Radovna i Mostnica,prelepo.Uopste sam DVD je na prvom mestu edukativan,preporucio bih ga kao obavezno edukativno stivo Vladi RS za predskolski uzrast,na ocuvanju ekoloske svesti.To je naravno i za nas otale smrtnike.Film sam odgledao samo jednom ali to nije i zadnji put a narocito zbog prelepe harmonikasice a za oholog jedan + od mene,jer je MEMEDOVIC legenda... :-X

Samo da skrenem paznju da Memedovic nema ama bas nikakve veze sa ovom niti bilo kojim drugim emisijama "Lov i ribolov". Sve emisije su vlasnistvo "Jovan production"- Jovan kao Jovan Simonovic i Srdjan Despot Blaf. Jovan kamera i montaza, Blaf scenario i Vladimir Stakic kao lektor inace vlasnik nasih najtiraznijih novina "Ribolov".

Jovan Memedovic radi emisiju "Sasvim prirodno" i nista vise.

Cisto da ne dodje do nesporazuma ;)

Sjekloca

Full member
Učlanjen(a)
01.10.2007.
Broj reagovanja
0
vaga je napisao(la):

Pa bre... ???

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
ivane drago, znam da memedovic nema vise veze sa tim, to mi je i zao, jer je bio i ostao najbolji voditelj kod nas, to je bila moja poenta..
a izvinjavam se svima sto me mrzi da vodim racuna o pravopisu pa ljude mozda dovodim u zabunu

V

vaga

Guest
oholi je napisao(la):
ivane drago, znam da memedovic nema vise veze sa tim, to mi je i zao, jer je bio i ostao najbolji voditelj kod nas, to je bila moja poenta..
a izvinjavam se svima sto me mrzi da vodim racuna o pravopisu pa ljude mozda dovodim u zabunu
  To sam hteo i ja da kazem,oholi jos jedan plus a sto se tice emisije "Sasvim prirodno" i njenog sadasnjeg voditelja,veoma je rado gledam...

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Zaista mi je tesko pratiti emisije o ribolovu  bez Memedovica.
Naucio na njegove uvede,objasnjenja i sve ostalo i sta sad da radim.
Posedujem sve kasete u kojima on vodi ribolov tako da emisija o ribolovu bez Memeda nije emisija sa zarom koji ume samo Jovan da prenese na gledaoce do te mere da imamo utisak kao da smo na mestu dogadjaja
Ovo je ponavlljam moje misljenje-
--POZDRAV--

Vrh Dno