Nemam više ni jednog ciklida ali imam živorodke i neonke. E sada ovo što če te videti :lol: ....

ako je netko "lud" onda sam to ja! U hladninm danima, zaposlen, ne mogu ni do najeftinije najsiromasnije bare u blizini....lud od vezanja muva, od iscekivanja sanse za lepim musicarenjem. Stojim pored akvarija i gledam svoje ribice...i kontam sta bi one kada bi videle kakvu larvicu, izludele bi nacisto 100% uveren...hmmmmm, sta sa suvom....hmmmm...sigurno bi skakale ko lude 100%....

:-x :lol: i sta mislite koji je bio moj sledeci korak?
Odlazim u svoju sobu sedam za astal i vezem najmanju moju fazanku do danas. Velicine udice 22, ali nije na udici nego na ravnoj pozlacenoj zici. Vezem na tanki konac s kojim vezem sitne muve i bucnem u akvarij. Prvi test kao suva. Savrseno pliva, izgleda prekrasno gledano iz riblje perspektive, rep, abdomen i torax, dok sam se divio tome sranjcetu :lol: dolazi prva crna živorodka i usisava ju, ali ima premalena usta. Malo ju bucnem da se nakvasi da bi potonula kada one se raspametise sve ribe iz akvarija se sjatile na tu malu nimficu. Pobedila je najveca, naravno :lol:
Ala sam se namusicario danas :lol:
Superfine flyfishing

:lol:
Jos sportskije nisam pecao do sada, ne samo da nije bilo kontra kuke, nego nije bilo ni kuke, samo fazanov repic na zici velicine udice 22

Ajde jel tko jos to radio, ili sam jedini i potpuno poludeo od nepecanja

na zalost zbog jadne kamere slike su jos jadnije :lol: