Musicari i akvaristika (ciklidi)

sumadinac

Hero member
Učlanjen(a)
30.01.2006.
Broj reagovanja
164
Za one koji nisu imali priliku da vide, zenka diskusa sa mladima!

Prilozi

• 40_45479fe0adb27.jpg
    40_45479fe0adb27.jpg
    73 KB · Pregleda: 87

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Ne vidi se. Moraces da je smanjis na dvadesetak kB.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Novi hit za moje fanove! Nadam se da ce moci da se cuje.

Prilozi

• To je komova rakijawww.mp3
    44,4 KB · Pregleda: 65

sumadinac

Hero member
Učlanjen(a)
30.01.2006.
Broj reagovanja
164
Kao da sam znao da si skinuo Santanu, ali ove se ne pava ovako nego "Ko je konobar, Milinko, konobarica Milana"

vjaksic81

Junior member
Učlanjen(a)
17.04.2006.
Broj reagovanja
0
POSLE VISE UZASTOPNIH PRESLUSAVANJA NOVOG HITA "TO JE KOMOVA RAKIJA" by MIX MASTER, PREDLAZEM ISTOIMENU KOMPOZICIJU ZA NASEG PREDSTAVNIKA NA EUROSONGU 2007. ILI BAR ZA HIMNU SAJTA!
AJMO KO JE ZA ... PROTIV... :)

simon

Junior member
Učlanjen(a)
05.09.2006.
Broj reagovanja
0
Sumi je skroman covek pa nece da se hvali mislim da su mu diskusi veci od ovala za pecenje :) :) :)
Zezam se malo stvarno su lepi u prirodi jos lepsi,milina bozja,moram ici da mu krstim malce :)
Druze sumadinac nek' je sa srecom!!!

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
Nemam više ni jednog ciklida ali imam živorodke i neonke. E sada ovo što če te videti :lol: .... :hammer:
:hammer:  :hammer: ako je netko "lud" onda sam to ja! U hladninm danima, zaposlen, ne mogu ni do najeftinije najsiromasnije bare u blizini....lud od vezanja muva, od iscekivanja sanse za lepim musicarenjem. Stojim pored akvarija i gledam svoje ribice...i kontam sta bi one kada bi videle kakvu larvicu, izludele bi nacisto 100% uveren...hmmmmm, sta sa suvom....hmmmm...sigurno bi skakale ko lude 100%.... :hammer:  :hammer:  :-x  :lol: i sta mislite koji je bio moj sledeci korak?
Odlazim u svoju sobu sedam za astal i vezem najmanju moju fazanku do danas. Velicine udice 22, ali nije na udici nego na ravnoj pozlacenoj zici. Vezem na tanki konac s kojim vezem sitne muve i bucnem u akvarij. Prvi test kao suva. Savrseno pliva, izgleda prekrasno gledano iz riblje perspektive, rep, abdomen i torax, dok sam se divio tome sranjcetu :lol: dolazi prva crna živorodka i usisava ju, ali ima premalena usta. Malo ju bucnem da se nakvasi da bi potonula kada one se raspametise sve  ribe iz akvarija se sjatile na tu malu nimficu. Pobedila je najveca, naravno :lol:

Ala sam se namusicario danas :lol: :hammer:  :hammer:  :hammer:  :hammer:  :hammer:  :hammer:  :hammer:  :hammer:  :hammer:  :hammer:  :hammer:  :hammer:  :hammer:  :hammer:  :hammer:  :hammer:

Superfine flyfishing  :hammer:  :hammer:  :hammer:  :lol:

Jos sportskije nisam pecao do sada, ne samo da nije bilo kontra kuke, nego nije bilo ni kuke, samo fazanov repic na zici velicine udice 22  :hammer:  :lol:
Ajde jel tko jos to radio, ili sam jedini i potpuno poludeo od nepecanja :hammer:  :hammer:  :hammer:  :lol:

na zalost zbog jadne kamere slike su jos jadnije  :lol:

Prilozi

• IMG_0004.jpg
    IMG_0004.jpg
    76,5 KB · Pregleda: 80
  • IMG_0006.jpg
    IMG_0006.jpg
    79,5 KB · Pregleda: 86
  • Untitled-1.jpg
    Untitled-1.jpg
    42,3 KB · Pregleda: 83

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Rekoh ja lepo kuda ide ovaj sajt, jos ce i gupike da se pecaju!!!

Dodje i taj trenutak, sad ce Mix da objasni koji su tipovi muva najbolji za ovo hard level musicarenje.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
a bre Sims nemoj tako, ovo je vec nadnaravni svet :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :lol: Daleko od hard levela!!! :lol: :hammer: fly_laaa fly_laaa

Vrh Dno