musicari radujete li se snegu??

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
samo nekoliko dana pred pocetak sezone pade sneg . sta cemo sad ? da li ce otvaranje sezone proci bez musicara ? sta mislite da li je dobro sto je pao sneg ?

kurare

Senior member
Učlanjen(a)
19.09.2008.
Broj reagovanja
0
potraži lokaciju gdje je voda mirnija - tu če biti riba koncentrisana :tbumb:

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
202
Ja na sneg gledam dugorocnije, bilje da pada kad treba nego da nas na leto teraju kise, i bice vise vode da nase lepe ribe lepo porastu i sakriju se od lopova  :mad:

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
strashni je napisao(la):
Ja na sneg gledam dugorocnije, bilje da pada kad treba nego da nas na leto teraju kise, i bice vise vode da nase lepe ribe lepo porastu i sakriju se od lopova  :mad:
potpuno se slazem.vec nekoliko godina unazad reke su sve manje.samo nek pada,ima vremena za ribolov

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Radujem se - idem na Kopaonik u subotu :bleh:

A što se tiče početka sezone - malkice se pomera, ništa neobično :yeswink: A i valjaće ta voda za kasnije :yeswink:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Milanče je napisao(la):

A što se tiče početka sezone - malkice se pomera, ništa neobično :yeswink: A i valjaće ta voda za kasnije :yeswink:

ima da budu vode visoke  :bleh: Jaoooo kada pocne ovo kod mene da se topi pa stece sve u Dunav  :D :)

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
kurare je napisao(la):
Lošem "mušičaru" i "sneg" smeta...

:respect: :respect: :respect:

Momci, nije pastrmka jedina riba, niti su planinske reke jedina mesta za mušičarenje. ;)

bogi

Senior member
Učlanjen(a)
13.01.2008.
Broj reagovanja
0
Milanče je napisao(la):

imaš broj zvrcni tu sam trebalo bi da budem jer ćeš verovatno ovde preko banje tamo na drugu stranu ti je zavejano, javi se da popijemo po jedno kuvano vince pa da te ispratim u planinu............

Akademac

Junior member
Učlanjen(a)
23.11.2008.
Broj reagovanja
0
bogi je napisao(la):
imaš broj zvrcni tu sam trebalo bi da budem jer ćeš verovatno ovde preko banje tamo na drugu stranu ti je zavejano, javi se da popijemo po jedno kuvano vince pa da te ispratim u planinu............

Dosadnoooo, a sneg pokrio livade i katune nemaš gde da vodiš krave na ispašu  :hammer: :hammer: :hammer:

bogi

Senior member
Učlanjen(a)
13.01.2008.
Broj reagovanja
0
Akademac je napisao(la):
bogi je napisao(la):

Dosadnoooo, a sneg pokrio livade i katune nemaš gde da vodiš krave na ispašu  :hammer: :hammer: :hammer:
gde si bre govedarac, u pravu si nemam gde da te izvedem na pašu da se malo napasaš  :hammer: :hammer: :hammer:

Vrh Dno