potpuno se slazem.vec nekoliko godina unazad reke su sve manje.samo nek pada,ima vremena za ribolovstrashni je napisao(la):Ja na sneg gledam dugorocnije, bilje da pada kad treba nego da nas na leto teraju kise, i bice vise vode da nase lepe ribe lepo porastu i sakriju se od lopova![]()
Milanče je napisao(la):Radujem se - idem na Kopaonik u subotu
A što se tiče početka sezone - malkice se pomera, ništa neobično :yeswink: A i valjaće ta voda za kasnije :yeswink:
Mrzim te!Milanče je napisao(la):Radujem se - idem na Kopaonik u subotu![]()
kurare je napisao(la):Lošem "mušičaru" i "sneg" smeta...
imaš broj zvrcni tu sam trebalo bi da budem jer ćeš verovatno ovde preko banje tamo na drugu stranu ti je zavejano, javi se da popijemo po jedno kuvano vince pa da te ispratim u planinu............Milanče je napisao(la):Radujem se - idem na Kopaonik u subotu
A što se tiče početka sezone - malkice se pomera, ništa neobično :yeswink: A i valjaće ta voda za kasnije :yeswink:
bogi je napisao(la):imaš broj zvrcni tu sam trebalo bi da budem jer ćeš verovatno ovde preko banje tamo na drugu stranu ti je zavejano, javi se da popijemo po jedno kuvano vince pa da te ispratim u planinu............
gde si bre govedarac, u pravu si nemam gde da te izvedem na pašu da se malo napasašAkademac je napisao(la):bogi je napisao(la):imaš broj zvrcni tu sam trebalo bi da budem jer ćeš verovatno ovde preko banje tamo na drugu stranu ti je zavejano, javi se da popijemo po jedno kuvano vince pa da te ispratim u planinu............
Dosadnoooo, a sneg pokrio livade i katune nemaš gde da vodiš krave na ispašu![]()
![]()
![]()