Musicarska druzenja u Beogradu

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
Sta mislite o okupljanju musicara u Bg-u u cilju razmene i zajednickog unapredjenja musicarskog znaja? Recimo nesto kao forum uzivo! A ako bi nas bilo dovoljno mozda da oformimo i neki klub ili sekciju kasnije!
Bilo bi dobro i da predlozite neku lokaciju za okupljanje musicara,  posto meni sem Ade i mozda jos jedne lokacije nista ne pada na pamet :bye:

pedjabg

Hero member
Učlanjen(a)
31.05.2007.
Broj reagovanja
5
:tbumb: Bilo bi lepo, narocito u hladne jesenje dane i nadalje, kad krene lovostaj na pastrmke.
Jedino sto mi je interesantno, a pre svega sto je blizu, ima kao livadica za neki casting (ako se neko odvazi) i mesta za parkiranje kola i guzica je Usce. Mada je Ada sasvim fino mesto.  :respect1: Nista ne kosta da probamo, a da onda ako nam ide mozda vidimo gde bismo mogli da se usemimo kao sekcija (ali tad ce lokacije biti malo sumornije, takvi su, imam utisak, trenutno beogradski klubovi i udruzenja). Uopste su ribolovci generalno vrlo inertna publika, sto je i razumljivo, jer svako nomalan kupi dozvolu i ide da peca; klubovi i udruzenja su sidriste onih sto sve redje idu na vode i onih sto u njima trguju (inetersno vezani), i naravno, filozofa i prepametnih raznih provinijencija. Bar je tako bilo kad sam zadnji put bio u udruzenju... pre
oko 15 godina, mislim. :doh:
Ja sam za to da probamo, bez predrasuda i unapred velikih ocekivanja.
'Ajde, Joco, konkretizuj predlog jos malo, da krenemo ka tome.

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
2
Nema tu mnogo filozofije. Dogovorite datum i mesto i gotovo! Spremajte se za prvo zvanicno okupljanja, bilo je par bezuspesnih pokusaja, clanova sajta. bice u Nisu sredinom Setembra!

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
Doobro znaci iz BG-a nema zainteresovanih za okupljanje musicara sem par ljudi sa kojima sam vec pricao o tome. Ako neka, a kad napravimo klub vama sto se sad neckate cemo da naplatimo duplu clanarinu :p
Dajte ljudi da se organizujemo sta ste se svi nesto uvukli u ljusture!

pedjabg

Hero member
Učlanjen(a)
31.05.2007.
Broj reagovanja
5
Joco, ti si u bransi: jel' ima negde u gradu kafance "Drina", mislim da bi tu bilo dosta simbolike da se nadjemo prvi put?  :hammer:
Ako ne, sledece moze da bude Temska ili Vlasina... Ako nema nista, Bled ima sigurno, ali ce Sebastijan morati da casti... karticom izdaleka? :hammer: :D

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
Ako nadjem će javim!
Jel može Timok ako nema ništa od gore nabrojanih? :D

pedjabg

Hero member
Učlanjen(a)
31.05.2007.
Broj reagovanja
5
:D Samo Beli, molim te, Crni mi zvuci depresivno, Svrljiski vrljavo, a Trgoviski mafijaski za kafanu!
Setio sam se, postoje "Plitvice" negde... valjda? ???
Salu na stranu, mislim d ace nam, kako stvari stoje, utorak biti sasvim odgovarajuci dan. A lokacija se vec jasno nazire. Jos izdaleka, ali cim bude oglaseno, sigurno je da je opraseno (sta god ko mislio o tome)  :hammer: :D.

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
Dobro, a Veliki Timok ili samo Timok. Ima strica da nateram da promeni ime njegovog lokala ako nista drugo :D :D :D

rabbit

Full member
Učlanjen(a)
07.07.2007.
Broj reagovanja
0
Tu si majstore!!!A ja se već zabrinuo!I?kad je opet sastanak?Ovom želim i ja da prisustvujem,pošto vidim da mi društvo odgovara.Još i da ja odgovraram društvu i problem je riješen.Dolazim,gospodo beograđani,samo me izvjestite o vremenu i lokaciji

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
Negde krajem ovog ili pocetkom sledeceg meseca. Ulaz dozvoljen samo sa musicarskim motkama, sa govnjivim jok :D
Bices obavesten na vreme. Ostavicu ti moje kontakte na p.m.
Pozdrav :bye:

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
Najzad dugo ocekivano druzenje beogradskih musicara u utorak 9.10.2007. u USR Galovica u NBg od 21h detaljnija lokacija i vise informacija sutra!!! :bye: :bye: :bye: :bye: :bye: :hammer:

pedjabg

Hero member
Učlanjen(a)
31.05.2007.
Broj reagovanja
5
Bas lepo.  :tbumb:
Hocemo za prvi put da spremimo i neku malu temicu, ili se samo pojavimo sas motke musicarske?  :D

rabbit

Full member
Učlanjen(a)
07.07.2007.
Broj reagovanja
0
EEE.
Računajte na mene,dolazim i ja sigurno,ako sam dobrodošao.A da zakuvamo paprikaš umjesto temice?

Vrh Dno