Musicarska druzenja u Beogradu

rabbit

Full member
Učlanjen(a)
07.07.2007.
Broj reagovanja
0
Ne bih da ti preporučim neke dijelove zeca,HA.
A od ovog bi se zeca najeo bataljon vojske.Mene kad su primili u kasarnu prvo im je pitanje bilo ; Kakvi su kod vas volovi kad si ti zec.

vlajkoni

Senior member
Učlanjen(a)
14.06.2007.
Broj reagovanja
2
Postovane kolege,
Imam zadovoljstvo da Vas pozovem na musicarsko druzenje 9. X 2007. godine, od 20,30h u prostorijama SRD "Galovica". Prostorije Galovice se nalaza na Novom Beogradu u ulici Bul. Dr. Zorana Djindjica br 166 (bivsi Bul. AVNOJ-a) skoro na raskrsnici sa ulicom "Tosin bunar". To je soliter koji je najblizi studenjaku a prostorije se nalaze u prizemlju (pravo pored lifta).
Znaci to je udruzenje ribolovaca, nije nista fensi, ali moze da bude interesantno (bar nekom). Ima pivo, kola, sok... cene popularne.
Ovo druzenje ima za cilj da se upoznamo, razmenimo iskustva i popricamo. Svi su dobrodosli.
Bilo bi dobro da mi se zaintersovani jave na PM da bi otprilike znao koliko ce nas biti. Odgovore ocekujte od ponedeljka jer za vikend nisam pri racunaru.
Pozdrav svima
Vladimir Nikolic

Jr

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
15.06.2007.
Broj reagovanja
144
Lepo se provedite, kolege mušičari. Želim vam da vam ta okupljanja pređu u naviku pa da vas i ja posetim kad budem u Beogradu. Ne zaboravite neku sliku...

vlajkoni

Senior member
Učlanjen(a)
14.06.2007.
Broj reagovanja
2
Ako se neko izgubi u dzunglama Novog Beograda u potrazi za Galovicom
063/8467-654
Vlada

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
Najzad se i to dogodilo okupili smo se u velikom broju (nas osmorica), uz ogromno NS pojacanje  :yeswink:
IMG_0010.jpg

S leva na desno Vuk Janackovic, Zoran Premcevski (Zox), Jovan Tosic (100ka), Vladimir Nikolic (vlajkoni), Sasa Zec (rabbit), Pedja Simonovic (pedjabg), Ivan Dragojlovic (ivandrago) i Goran Grubic.
Sledece druzenje za 2 nedelje. Pa ko voli nek izvoli  :bye:

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
Cestitke za uspesno okupljanje! Pa da ih bude sto vishe!

pedjabg

Hero member
Učlanjen(a)
31.05.2007.
Broj reagovanja
5
Bilo je jako ugodno, sa pricom uvek bar na tri strane, usi su mi postale kao kod macke! rec rec sustize. Bez ikakve formalnosti i obaveze, sa malo razjasnjavanja stavova i dogovaranja. U Beogradu sigurno ima jos musicara i ovo okupljanje gotovo dalici na ona pored Drine, npr. (samo nedostaje zubor vode).
Moze se desiti da sledeci put krene i neko vezivanje muva. oca 100ka Tups  :D nam je pokazao svoj set Cabela's-a sa stegom, udicama (vrrrlo fine) i materijalima (stosta upotrebljivo, ali vise znacajno kao primer za dalje). Ivan je mongloskim dozivljajima privukao dosta paznje, malo smo diskutovali teorijski o vezivanju, o zabacivanju... Zacas dodje pola dva ujutro, pa ispratismo Zeku na autoput, a mi kud koji.
Posebno treba naglasiti Jocinu inicijativu i Vlajkonijevu realizaciju i organizaciju ovog okupljanja musicara koje bi moglo da postane tradicionalno, svake narene druge nedelje, utorkom od 20.30 (kad nema utakmica Lige sampiona), na istom mestu.

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
2
Svaka Vam cast drugovi musicari. Veoma mi je drago sto ste raelizoval i skupi jos mi je draze da ce postati redovno. Forum je za forum, uzivo prica donosi druge stvari, ljudi se bolje pokapiraju i ostalo.
Zato Vam ja slutiram!
Samo vidim dosta pivdzana oko vas. Neverujem da je bilo samo o musicarenju razgovora. Nemojte da me razcaravate! ;)

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Odlična akcija. Mogu da zamislim kako je zabavno bilo. :yeswink:

Vrh Dno