Mušičarska Liga 2015

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Bojane razmisljam iskljucivo u svoje ime i sve sto napisem je moje licno misljenje!!!

Sve zamene teza i razmisljanje u ime drugih zaboravi i izvinjavam se ako sam tim negde nekog uvredio!!!

Ali ono sto sam rekao iza toga cvrsto stojim, mislim da je tebi veoma jasno sta sam ja hteo reci.

A da li ce da bude revolucija ili ne savrseno me boli...., ono sto mislim uvek cu reci svima otvoreno!!!

I ponavljam ako je moto lige BOLJE IKO NEGO NIKO povlacim se iz bilo kakve pomoci organizovanju neke smesne lige...(moje licno misljenje je da ce to biti cirkus ako je moto takav)

Naravno da se necu povesti nicijom predpostavkom ovde nego cu se obratiti ljudima koji su me zvali za ligu i predstavili mi nesto totalno drugacije.

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
Cekaj Tihi, pa gde ces veci cirkus...
Odrzava se liga a realno imamo 1 reku na kojoj koliko-toliko moze da se peca...
Liga nastaje tako sto je "nas nekoliko nesto pricalo"
Liga kao odredjuje reprezentaciju ali se unapred zna ko ce da ide...
Nema nikog da se oglasi i nije jasno ko stoji iza te famozne lige
MFS prakticno ne postoji i u stalnom je sukobu oko pitaj boga cega sa bilo kom ko hoce nesto da radi, non stop neke podele na nas i vas a realno imamo jednu veliku k...inu
Reke koje su nekad bile potencijalno mesto za odrzavanje nekog kola su unistene...a o tome niko nista ne prica, sta je sa Drinom, Rzavom, Djetinjom, Moravicom Golijskom???
Interesantno da su reke u zapadnoj Srbiji sve do jedne unistene, a neki se hvale nekim uspesima u tim krajevima???
O tome treba da se prica, gde su pare, sta se radi, ko su korisnici, sta dobijaju od drzave, sta je sa planom gazdovanja? kakvo je trenutno stanje??
Kakva bre liga, imamo mi preca posla...

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Tihi83 je napisao(la):
I sto bi morali odma da se pojavimo na nekom ozbiljnom takmicenju, ajde da ove godine odrzimo ligu, nadjemo takmicare koji ce vezbati uciti jedni od drugih druziti se.

:tbumb:

Tihi83 je napisao(la):
Sta je poenta nase lige da na takmicenje ode neko, tj da stvorimo uslove da ode neko i predstavljao se kao neki sampion i musicar sampion drzave, nositi grb zemlje i , a ustvari on samo ima pare!!!
Poenta lige ne sme da bude da bude odlazak na takmičenje, već odlazak na takmičenje treba da bude tek moguća posledica lige.

Liga treba da sama sebi bude svrha, uz sve propratne elemente (druženje, zezanje, učenje, takmičenje... pobednik!).

Ako je jedini razlog postojanja lige odlazak na SP, onda ne treba da se zove liga, već kvalifikacije za SP.

Zamisli da je jedina poenta domaće fudbalske lige odlazak u Ligu šampiona i beleženje što boljih rezultata kada se tamo ode.  :blush:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
@Tihi
Po tebi moto treba da bude "bolje niko nego iko". :)

@Milane zasto sad mesas MFS u celu pricu, kakve ona veze ima sa takmicenjem kad je to vec reseno odavno.

@Goci, svrha domace lige u fudbalu i jeste LS i LE i ulazak u njih. Kao i sto je svrha ABA lige ucestvovanje u Euroligi. Sport je odavno svuda u svetu izasao iz okvira amaterizma. Ti razmisljas kao da je Tito jos medju nama. A sto po tebi pistoji JSL i sta je cilj Zvezdi, Partizanu ili Jagodini? Da nije fizicki razvoj omladine? :)

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Moj moto je da onaj ko nije nista uradio nema pravo da prica nista... Ali srbijo majko najvecih demagoga i kriticara havala ti sto postojis....

Od price da se zna reprezentacija i da ce oni koji imaju ici na takmicenje nema nista... Da ce postojati neki kompromis po tom pitanju hoce sigurno.

Ali od price da ce od 10-orice plasiranih na takmicenje ici poslednja 5 zato sto imaju pare nema nista...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
@Milane to sto ti pricas je tacno, ali druze gde ti ode...

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
Rekao sam sta je resenje, mora kompletna prica da se gradi od pocetka...
I to nije problem koji se resava preko noci, mora ozbiljno da se radi pa tek za par godina da se ocekuju rezultati...

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
A sta je sa dva miliona ne prijavljenih kineza?  :D

Pocetak je regrutovanje musicarskih snaga kao prvi korak, pa onda da se napravi organizacija koja ce da zastupa interese tih musicara...
To je pocetak!

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Tihi83 je napisao(la):
Da ce postojati neki kompromis po tom pitanju hoce sigurno.

Ali od price da ce od 10-orice plasiranih na takmicenje ici poslednja 5 zato sto imaju pare nema nista...

Prvo Tihi niko nije rekao da ce od desetorice ici poslednjih 5. I upravo ovo sto sam citirao a sto ti napisa je najveca demagogija. Hvatas se za manje bitne detalje a i sam se slazes sa sustinom. Koja je to sustinska razlika hoce li otici prvi, treci, cetvrti i deveti ili treci, sesti, sedmi i osmi? Po meni nema nikakve razlike.

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Bojane, ja i ti se odprilike ne razumemo, tj ja tebe ne razumem, ajmo sad polako jedno po jedno....

Sta ti vidis kao problem?

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Ja Tihi ne vidim nikakav problem, samo sam jos ns pocetku rekao kakvo je realno stanje. Ja to stanje prihvatam takvo kakvo je, da mi se svidja- jok, ali ne moze se promeniti sa sadasnjim rukovodstvom u savezu ma sta vama pricali razni mixmasteri.

Vrh Dno