pojma nema o cemu se radi ali zadnje vreme se apsolutno slazem sa bojanomsimpson H je napisao(la):svrha domace lige u fudbalu i jeste LS i LE i ulazak u njih. Kao i sto je svrha ABA lige ucestvovanje u Euroligi. Sport je odavno svuda u svetu izasao iz okvira amaterizma. Ti razmisljas kao da je Tito jos medju nama. A sto po tebi pistoji JSL i sta je cilj Zvezdi, Partizanu ili Jagodini? Da nije fizicki razvoj omladine?![]()
Овако како пишете ти, СалеТС и МиланВБ никако не поажете, само још више буните људе који су заинтересовани за лигу.simpson H je napisao(la):Kako bre negativan, pa ja po prvi put bas podrzavam organizaciju lige.
kako bre ja bunim ljude ? i kakve veze ima sto nisam takmicar . svako ima pravo da napise ovde sta misli jer ovaj forum nije sluzbeno glasilo takmicara . i o kojim je poluinformacijama rec ? ja sam ovde procitao i razumeo da je domaca liga kvalifikacija za reprezentaciju i da neki kao tihi koji je ucesnik i organizator nisu obavesteni da nece pobednici automatski biti u ekipi ako nemaju kes da se samofinansiraju . ako je to tacno onda tihi raspolaze polu informacijama , a ako nije tacno lepo napisi sta je istina . ja sam u najmanje tri posta napisao da ne mogu da verujem da je tako i da cekam da neko ponudi potpunu informaciju ?Markovic je napisao(la):Овако како пишете ти, СалеТС и МиланВБ никако не поажете, само још више буните људе који су заинтересовани за лигу.
Што се лепо не пријавите за лигу, кад сте тако добро намерни. Кажете да вас такмичење не интересује а овде ви дижете највећу ђеву.
Мислим да располажете са полу информацијама које сте само начули и преувеличали.
а ман човече, кад морам да будем тако неумесанMilan VB je napisao(la):Kako mi mozemo da bunimo nekog ko hoce da ucestvuje u ligi?
Neznam kako vi dozivljavate ovu diskusiju?
Poenta je da li zelimo ovakav sistem, u kom ide onaj ko ima kesa a onaj sto je najbolji sedi kuci jer nema kes...
Poenta je da je cela prica totalno neorganizovana od pocetka do kraja...
Poenta je da li treba da se takmicimo ili treba da radimo nesto drugo...
Dobro je sto se javio Salezupa, daj da damo coveku malo prostora da cujemo sta on ima da kaze...
Baki-Pa je napisao(la):I zato, kao vas bude samo 10 u ligi, Marković ode na svetsko .... :yeswink: