Mušičarska Liga 2015

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Tihi i ti i ja i Oboli i Marko i verujem 99% nas se prijavilo da podržimo ligu niko nije ni razmišljao o svetskom niti sad razmislja.Nama je liga Prioritet Kao i Druženje,i sve ostalo

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Polako videces kad krene takmicenje i liga. U Bosni su se svi posvadjali medju sobom, koliko znam i u Hr takodje.
Za druzenje je Ada ili neko opusteno pecanje na Gradcu. Nikad nisam kapirao te koji kazu vazno  je ucestvovati. Ako si takmicar bori se da budes najbolji, prijavi svaku nepravilnost u sudjenje, grizi...

Markovic

Full member
Učlanjen(a)
11.02.2008.
Broj reagovanja
0
  аман бре, Бојане и појединци што сте бре толико негативни?

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
simpson H je napisao(la):
svrha domace lige u fudbalu i jeste LS i LE i ulazak u njih. Kao i sto je svrha ABA lige ucestvovanje u Euroligi. Sport je odavno svuda u svetu izasao iz okvira amaterizma. Ti razmisljas kao da je Tito jos medju nama. A sto po tebi pistoji JSL i sta je cilj Zvezdi, Partizanu ili Jagodini? Da nije fizicki razvoj omladine? :)
pojma nema o cemu se radi ali zadnje vreme se apsolutno slazem sa bojanom  :D cemu domaca liga ako nije cilj ucestvovanje na daljim takmicenjima ? druzenje? gde ide druzenje i ribolov ? pecanje je individualna aktivnost i do pune satisfakcije dolazi kada ti niko ne smeta na reci .
resenje problema je jednostavno . treba organizovati domacu ligu i treba ljudi da ucestvuju . ali treba svi koji ucestvuju da budu svesni cinjenice da sigurno neko od ucesnika ima sredstava i volje da ide na dalja takmicenja . ko nema para jer je ocigledno da se radi o samofinansirajucem sportu neka bude spreman na cinjenicu da ce verovatno neko otici dalje i ako se nije plasirao . kome to smeta nemoj ni da ucestvuje i resen problem ili neka nadje lovu i neka ide .  ja nikada ne bi mogao od sramote da odem na svetsko prvenstvo jer je neko odustao a da budem ispod crte  , ali mozda nekome to nece biti problem .

Salezupa

Junior member
Učlanjen(a)
07.03.2015.
Broj reagovanja
0
Nije mi jasno zašto se uvek debelo skrene od teme?

Tačno je da takmičenje treba da se održi na nekoj/nekim rekama,ali je po tom pitanju Savez totalno sklonjen iz Zakona.I nema nikakvu ingerenciju ni po pitanju gazdovanja ni po pitanju raspolaganja sredstvima od uplate dozvola.I to nemojte mešati ovde.
I da,tačno je da su mnoge reke totalno uništene lošim gazdovanjem ili gradnjom hidrocentrala na njima.Ali,to nije tema za ovde.

Takmičnja će održati,pa ne vidim čemu ovoliko dizanje frke oko nekih stvari o kojima ovde ne treba da se raspravlja uopšte.
Nekoliko nas koji smo se takmičili prethodnih godina,nećemo učestvovati ove godine.Bar ne kao takmičari.Što ne znači da svojim znanjem ne treba pomoći oni koji žele da čuju koju pametnu iz godina iza nas.
Labobo je bio jedini takmičar na SP u Sloveniji,pa kao takav može da kaže nešto svoje.Ja sam jedini bio na EP u Bosni,pa iz svog ugla mogu da kažem svoje mišljenje.Ako to ikoga zanima,naravno.

Jedna istina u celoj priči stoji-za sva takmičenja treba para.U svim vidovima ribolova,pa i u mušičarenju.

Markovic

Full member
Učlanjen(a)
11.02.2008.
Broj reagovanja
0
simpson H je napisao(la):
Kako bre negativan, pa ja po prvi put bas podrzavam organizaciju lige.
Овако како пишете ти, СалеТС и МиланВБ никако не поажете, само још више буните људе који су заинтересовани за лигу.
Што се лепо не пријавите за лигу, кад сте тако добро намерни. Кажете да вас такмичење не интересује а овде ви дижете највећу ђеву.
Мислим да располажете са полу информацијама које сте само начули и преувеличали.

Mafke Fly

Full member
Učlanjen(a)
17.04.2014.
Broj reagovanja
1
  Stvarno sam neupucen po pitanju odabira takmicara za SV. Secam se  nekih starih fotosa sa takmicenja gde je Vanja pobedio ,Mix bio 2. ili 3. nisam siguran. Gde su se ta ''domaca'' takmicenja odrzavala i koliko je potrebno takvih takmicenja da bi se suzio izbor takmicara i na kraju saznalo ko su favoriti za inostrano takmicenje npr EU tipa.
Paracinci su davno imali MS ''POSEIDON'' i 15-16 takmicara. Kako dalje ide ? Jel se iz raznih  klubova biraju najbolji i tako dalje i tako blize ?
Nislija trenutno ima najvise i imaju najjacu sekciju po br. clanova (veliki je i grad ),jel to znaci da mogu oni obezbediti i veci broj takmicara ?

Nikada nisam pratio takmicenja,a za naozbiljnijeg  sam cuo da je Pop trenutno.

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
Kako mi mozemo da bunimo nekog ko hoce da ucestvuje u ligi?
Neznam kako vi dozivljavate ovu diskusiju?
Poenta je da li zelimo ovakav sistem, u kom ide onaj ko ima kesa a onaj sto je najbolji sedi kuci jer nema kes...
Poenta je da je cela prica totalno neorganizovana od pocetka do kraja...
Poenta je da li treba da se takmicimo ili treba da radimo nesto drugo...
Dobro je sto se javio Salezupa, daj da damo coveku malo prostora da cujemo sta on ima da kaze...

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Prvih 10 u ligi imaju status reprezentativca., baš zbog toga što mnogi odustaju od najjačih takmičenja, iz ovog ili onog razloga.

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
I zato, kao vas bude samo 10 u ligi, Marković ode na svetsko ....  :yeswink:

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
Markovic je napisao(la):
Овако како пишете ти, СалеТС и МиланВБ никако не поажете, само још више буните људе који су заинтересовани за лигу.
Што се лепо не пријавите за лигу, кад сте тако добро намерни. Кажете да вас такмичење не интересује а овде ви дижете највећу ђеву.
Мислим да располажете са полу информацијама које сте само начули и преувеличали.
kako bre ja bunim ljude ? i kakve veze ima sto nisam takmicar . svako ima pravo da napise ovde sta misli jer ovaj forum nije sluzbeno glasilo takmicara . i o kojim je poluinformacijama rec ? ja sam ovde procitao i razumeo da je domaca liga kvalifikacija za reprezentaciju i da neki kao tihi koji je ucesnik i organizator nisu obavesteni da nece pobednici automatski biti u ekipi ako nemaju kes da se samofinansiraju . ako je to tacno onda tihi raspolaze polu informacijama , a ako nije tacno lepo napisi sta je istina . ja sam u najmanje tri posta napisao da ne mogu da verujem da je tako i da cekam da neko ponudi potpunu informaciju ?
evo ti ovde prostor da ponudis informacije koje ce nadam se dokazati da sam se lose informisao citajuci sta se ovde pise  :tbumb:

Markovic

Full member
Učlanjen(a)
11.02.2008.
Broj reagovanja
0
Milan VB je napisao(la):
Kako mi mozemo da bunimo nekog ko hoce da ucestvuje u ligi?
Neznam kako vi dozivljavate ovu diskusiju?
Poenta je da li zelimo ovakav sistem, u kom ide onaj ko ima kesa a onaj sto je najbolji sedi kuci jer nema kes...
Poenta je da je cela prica totalno neorganizovana od pocetka do kraja...
Poenta je da li treba da se takmicimo ili treba da radimo nesto drugo...
Dobro je sto se javio Salezupa, daj da damo coveku malo prostora da cujemo sta on ima da kaze...
а ман човече, кад морам да будем тако неумесан
па да ти кежем .
Коси бре да ти да причас о било какавом систему а не учествујеш у њему. Приче по форумима су тотално безвезе и немају никаквог смисла. Уђи те у систем па онда мрсите муда.
Неколико људи се заиста помучило(финансиски и килограми живаца) да покрене било какву причу.
Априча мора да иде преко савеза па наопако.

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Baki-Pa je napisao(la):
I zato, kao vas bude samo 10 u ligi, Marković ode na svetsko ....  :yeswink:

Ups, Vlado izvini, mislio sam na Marića. Izvinjavam se još jednom.

Vrh Dno