Mušičarska Liga 2015

eko

Hero member
Učlanjen(a)
19.02.2009.
Broj reagovanja
95
Sve je to Ok Mito, ali veliki broj riba ostace nam van domasaja.
Barem koliko mogu na osnovu slika da zakljucim.

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Sto se Gradca tice mislim da se pobednik vec zna,a on ce se prepoznati u ovim redovima. Ukratko da ne duzim stize sir iz.prestonice sira . Mito olivere jebi ga ,pusa :bleh: :bleh:

Kuzma

Hero member
Učlanjen(a)
08.12.2005.
Broj reagovanja
15
Milanče je napisao(la):
Da, ali svima je isto...
Eko, na velikim takmičenjima su dužine staze za svakog takmičara po 200m. Nema rotacije i ti na svojih 200m radi šta hoćeš. Plivanje zabranjeno!
Gradac je mali, dužina svakog mesta je oko 30m. Zamisli ko bi šta mogao da uhvati kada bi prvi takmičar za svojih pola sata pregazio celo svoje mesto... Sa druge strane ako nema rotacije svaki takmičar bi pecao sat i po na svojih 30m... I da gaziš i da ne gaziš smorio bi se posle pola sata. Osim toga mesta su jako neravnopravno popunjena ribom tako da bi mogao gadno da najebeš sa lošim mestom. Ovako ih promeniš 3 za sat i po tako da je bar koliko-toliko realno i imaš šansu da dođeš na mesto koje još ima raspoloženih riba i nije pregaženo...
na Gradcu ce biti 'vako
takmicenje -3 kola
jedno kolo traje 2x45 min. Prvog dana dva kola i narednog dana jos jedno kolo.
posle svakog kola takmicar menja sektor.
peca se u 3 sektora, kako bi clanovi istog kluba bili u razlicitim sektorima

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Kuzmo,jel onda po 15 min po sektoru u jednom krugu,ako sam te dobro razumeo ,ili ?
onda se mora e ukalkulisati odlazak sa zadnjeg broja na prvi broj posbno ako se peca samo 15 min,realno treba nekoliko minuta za to,a kada imaš 15 ukupno to je onda veliki hendikep za takmičara kome to zapadne.
Ne znam ko će praviti stazu i ko će misliti o pravilima ali ovo bi trebalo uzeti u obzir.

Kuzma

Hero member
Učlanjen(a)
08.12.2005.
Broj reagovanja
15
ne Pero lose si razumeo
u toku jednog kola dva puta se menjaju pozicije, tj samo jedna rotacija.
vreme takmicenja 45 min, pa rotacija, pa jos 45 min

znaci nije 15 min kako si ukapirao nego 45
pravila vec postoje u zvanicnom pravilniku i nema nikakih nepoznanica

Salezupa

Junior member
Učlanjen(a)
07.03.2015.
Broj reagovanja
0
Zamolio bih pojedince,a ne bi da ih imenujem,da ne stvaraju zabunu gde je nema.
Pecaće se na BL udicama i tu je kraj priče.Neće biti moguće da peca na udice ko kakve ima i kakve mušice ima.
Ako se zna da godima na takmičenjima trebaju BL udice,mislim da je tu sve jasno.

Jedno kolo je tri sata pecanja,odnosno lova ribe.A ne sat i po.Sat i po je jedan sektor,plus sat i po drugi u okviru jednog kola.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
niko ne stvara zabunu oko udica i nije istina ovo sto sada pricas da je godinama unazad potrebna barbles udica jer si sam 4 marta napisao da je to jedna od novina .
http://www.musicarenje.com/forum/viewtopic.php?f=18&t=4654&start=30
ako moraju takve da budu onda moraju da budu i niko nije rekao da mogu i drugacije

Salezupa

Junior member
Učlanjen(a)
07.03.2015.
Broj reagovanja
0
Nemam nameru da se raspravljam ni sa tobom ni sa bilo kime ni ovde niti na bilo kom drugom forumu.
Sam si napisao da treba dozvoliti da peca ko kakve udice i mušice ima.Ne može i tu je kraj priče.

Nekoliko ljudi koji su vrlo ozbiljno shvatili takmičenja prethodnih godina,lovili su ribu samo na BL udice.Svesno pišem nekoliko,jer je to istina.Jednom to mora da se preseče,a to će biti ove godine.
Znam da je to trošak,ali će pravila morati da poštuju.

Koliko večeras biće postavljene i neke imitacije mušica na koje neće moći da se lovi na takmičenjima.
Biće postavljena i slika meredova,odnosno mežice kakva će morati da bude na njima.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
E pa kurac moj sad ću morati i meredov da kupim izgleda pošto neće moći garant onaj moj Novozelandsku.Sve novine a takmičenje 2 kola e jebem ti ja to

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
Salezupa je napisao(la):
Nemam nameru da se raspravljam ni sa tobom ni sa bilo kime ni ovde niti na bilo kom drugom forumu.
Sam si napisao da treba dozvoliti da peca ko kakve udice i mušice ima.Ne može i tu je kraj priče.

Nekoliko ljudi koji su vrlo ozbiljno shvatili takmičenja prethodnih godina,lovili su ribu samo na BL udice.Svesno pišem nekoliko,jer je to istina.Jednom to mora da se preseče,a to će biti ove godine.
Znam da je to trošak,ali će pravila morati da poštuju.

Koliko večeras biće postavljene i neke imitacije mušica na koje neće moći da se lovi na takmičenjima.
Biće postavljena i slika meredova,odnosno mežice kakva će morati da bude na njima.
niti bilo ko ima nameru da se raspravlja sa tobom zato vodi racuna sta pises jer nastupas ovde zvanicno kao organizator i sudija . uopste nije primereno da me upozoravas da sirim zabunu jer to ne radim . ja sam napisao sta bi po meni bilo korektno ako je moguce i moja izjava je sugestija i ujedno pitanje  . tvoje je da odgovoris ako hoces ili ne odgovoris ako neces

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
maric je napisao(la):
E pa kurac moj sad ću morati i meredov da kupim izgleda pošto neće moći garant onaj moj Novozelandsku.Sve novine a takmičenje 2 kola e jebem ti ja to
E Maricu, kad voli mora i da boli:)

Salezupa nateraj ih da kupe meredove sa silikonskim mrezicama pa da niko ne stigne da ga nabavi na vreme.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Xaxaxaxa pa Jbt carevi menjaju u zadnji cas..jos uzeo meredov McLean

Vrh Dno