na Gradcu ce biti 'vakoMilanče je napisao(la):Da, ali svima je isto...
Eko, na velikim takmičenjima su dužine staze za svakog takmičara po 200m. Nema rotacije i ti na svojih 200m radi šta hoćeš. Plivanje zabranjeno!
Gradac je mali, dužina svakog mesta je oko 30m. Zamisli ko bi šta mogao da uhvati kada bi prvi takmičar za svojih pola sata pregazio celo svoje mesto... Sa druge strane ako nema rotacije svaki takmičar bi pecao sat i po na svojih 30m... I da gaziš i da ne gaziš smorio bi se posle pola sata. Osim toga mesta su jako neravnopravno popunjena ribom tako da bi mogao gadno da najebeš sa lošim mestom. Ovako ih promeniš 3 za sat i po tako da je bar koliko-toliko realno i imaš šansu da dođeš na mesto koje još ima raspoloženih riba i nije pregaženo...
niti bilo ko ima nameru da se raspravlja sa tobom zato vodi racuna sta pises jer nastupas ovde zvanicno kao organizator i sudija . uopste nije primereno da me upozoravas da sirim zabunu jer to ne radim . ja sam napisao sta bi po meni bilo korektno ako je moguce i moja izjava je sugestija i ujedno pitanje . tvoje je da odgovoris ako hoces ili ne odgovoris ako necesSalezupa je napisao(la):Nemam nameru da se raspravljam ni sa tobom ni sa bilo kime ni ovde niti na bilo kom drugom forumu.
Sam si napisao da treba dozvoliti da peca ko kakve udice i mušice ima.Ne može i tu je kraj priče.
Nekoliko ljudi koji su vrlo ozbiljno shvatili takmičenja prethodnih godina,lovili su ribu samo na BL udice.Svesno pišem nekoliko,jer je to istina.Jednom to mora da se preseče,a to će biti ove godine.
Znam da je to trošak,ali će pravila morati da poštuju.
Koliko večeras biće postavljene i neke imitacije mušica na koje neće moći da se lovi na takmičenjima.
Biće postavljena i slika meredova,odnosno mežice kakva će morati da bude na njima.
E Maricu, kad voli mora i da bolimaric je napisao(la):E pa kurac moj sad ću morati i meredov da kupim izgleda pošto neće moći garant onaj moj Novozelandsku.Sve novine a takmičenje 2 kola e jebem ti ja to