Mušičarska Liga 2015

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Nemoj molim te iznositi ne istine,  ja nisma nigde postavio potanje "ko ste vi da diskutujete ligu..." Svi imaju pravi da je diskutuju!!!

Ja sam ravnopravni clan foruma i ako neces da diskutujes onda iskuliras, ja sam ama bas niko i nista, ali ne znam sta je sa vama imate neki problem sa tudjim misljenjima!!!

Ponovicu apsolutno sam nebitan lik, ali imam prava da se suprostavim neistomisljenicima, e sad ti nisi medju njima jer nemas formirano misljenje.

Sve sto radis je vredjanje drugih ljudi koji sa tobom udju u diskusiju!!!

I ja stvarno nemam sta sa tobom dalje da komentarisem...

Pozdrav,

Sent from my iPhone using Tapatalk

Radojica-pop

Senior member
Učlanjen(a)
21.10.2010.
Broj reagovanja
0
Milan VB je napisao(la):
Srbiju ne moze da predstavlj onaj ko ima najvise para!
Srbiju moze da predstavlja samo onaj ko je najbolji tj ko zasluzuje!
Nikako neko ko ima kes i kome se digla kita da nastupa za Srbiju...
Jednom sam bio najbolji i jednom zamalo najbolji  :) i samo sam jednom bio na kupu jadransko podunavskih zemalja ( tad sam imao para  :) ) i vise nikada jer nisam imao para za kotizacije. Idu oni koji imaju para jer SAVEZ, DRZAVA,....... nece da daju PARE. To ti je istina.

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Ja mogu da razumem da svi vi ne volite Boskovica, ali ti sto vi njega mrzite i neradite nista vi njega pomazete, nista mu ne odmazete!!!

Ko kaže da se ništa ne radi? Prvo se malo bolje informiši kako trenutno funkcioniše savez. Ko donosi odluke i na koji način. Da si malo pažljivije čitao moje postove, mogao si dosta toga da skapiraš.

Radojica-pop

Senior member
Učlanjen(a)
21.10.2010.
Broj reagovanja
0
Ae jedan koristan savet za sve takmicare. Izvucete startnu poziciju, ubedite sebe ako tu uhvatite ribu prezivecete a ako ne mrtvi ste. Grebi i budi najbolji ae drzim  :tbumb:

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Stani bre baki, jel sad savez radi kako treba ili ne?

Ti pricas da su stvari sredjene svi ostali se zale na savez. Vratio sam se i procitao sve postove i ono sto vidim je da kazes da se drma stolica i da on u nama vidi neku slamku spasa, iskreno se nadas da nije to...i ja se iskreno nadam da nije to.

Mene trenutno savez ne zanima, i da li se boskovic nesto pita ili ne... A da li je savez dobar ili ne ostavljam vama da sudite i necu o tome polemisati jer tu ama bas ne znam nista.

Sto se tice lige Savez je za sada odradio sve potrebno, opet ponavljam po meni i za sada, da li ce sutra biti zid ko sto se prica ili ne ostavimo da vidimo.

Ja zasigurno sad ucestvujem u ligi posto su promenjeni termini, i voleo bi da dodje i moj zema Radojca, da pecamo takmicimo se pa sta bude... A onda videti sta dalje, po meni je cilj za ovu godinu liga pa ako bude nesto vise odlicno ako ne, zategnuti stvari jos bolje za sledecu godinu.

Netreba postavljati visoke ciljeve!!!

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
A onda videti sta dalje, po meni je cilj za ovu godinu liga pa ako bude nesto vise odlicno ako ne, zategnuti stvari jos bolje za sledecu godinu.

:tbumb:

ivke037

Hero member
Učlanjen(a)
11.06.2009.
Broj reagovanja
228
Da bi se neko takmicio, sa uspehom, podrazumeva da ima para. Trebaju mu gomila musica na udicama bez kontra kuke, waders, cokule, meredov po propisu, vise stapova razlicitih duzina i klasa itd. Pa mu trebaju pare da bi trenirao tj. odlazio na salmonidnu reku, na potok i jezero. Sve ovo nas dovodi do uzrocno posledicne veze da ko ima para taj ce i da se takmici.

Kuzma

Hero member
Učlanjen(a)
08.12.2005.
Broj reagovanja
15
toliko se promena oko lige desava da mi sve ovo lici na veeliku zajebanciju, i na tradicionalno neuspevanje ostvarivanja kasvetnog cilja

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Otkud sad Moravica u kalendaru? Mislim ok je to za pecanje ali je pitanje koliko je to reka za 20 takmicara.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Nekom nije u interesu da se ovo odrzi. A I mi smo prokleti umesto da poguramo ligu zinulo nam dupe zq Svetsko prvenstvo a 99 % nema lovu da ga finansira verujem da se dosta nategnulo da I ovo ispostuje.

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Tihi83 je napisao(la):
Prvo treba imati drzavu, normalnu...
To ja i kažem.Mnogo preduslova treba da se sredi da bi bilo kakvo takmičenje na kraju odražalo se kako treba.Ako se sve radi stihijski i na trku ne vjerujem da će neki konkretan rezultat da se ostvari.
Svaka Vama čast koji ste ovo sve pokrenuli ja se ne bih upuštao u takve avanture  :tbumb:

Bahus

Full member
Učlanjen(a)
05.07.2011.
Broj reagovanja
0
Trla baba lan, trlja baaba lan,trlja trlja baba lan ,da joj prodje dan,sta se bre ovde lomatate kad dobar deo zajedno samnom se i ne takmici,pa sta vas boli kufer ,sta to tamo neko radi,ajd da ste deo price pa da razumem.Sta je izgleda da pojedince ,neka sto im dupe nemoze, nego bi i da iznaode,mesto da podrze nesto na nebu musicarenje i da puste vreme i ove momke koji se trude da skrenu paznju na ovaj sport,oni buruzetaju,prosto mi se cini da pojedinci pucaju od ljubomore i zavisti.I to po principu ,,kad ja nemogu ,nece ga ni on,,bla bla.
Izvinjavam se ako se neko pronasao u tekstu. :whistle:

Vrh Dno