Mušičarska Liga 2015

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Jako je važno da se pokrenulo. Biće ove godine dosta problema, što zbog vremenske stiske, što zbog diskontinuiteta takmičenja. Kako god da prođe ova godina, sledeća će biti mnogo lakša i bolja. Iz ove treba izvući pouke i iskustvo za naredne godine. Ne treba odustati već nastaviti i napraviti neki okvirni plan za naredne godine. Možda najvažnija stvar u svemu tome je napraviti kontinuitet u takmičenjima, da se održavaju svake godine. Tada će sve biti mnogo lakše u svakom pogledu.

ermedin

Senior member
Učlanjen(a)
04.02.2012.
Broj reagovanja
0
Radojica-pop je napisao(la):
Ae jedan koristan savet za sve takmicare. Izvucete startnu poziciju, ubedite sebe ako tu uhvatite ribu prezivecete a ako ne mrtvi ste. Grebi i budi najbolji ae drzim  :tbumb:

Psihicka priprema dovodi do uspeha. Savet za 10 +. Bravo druže  "Svešteniče".  :tbumb: :tbumb: :tbumb:

jesko78

Senior member
Učlanjen(a)
29.10.2014.
Broj reagovanja
4
Baki-Pa je napisao(la):
Jako je važno da se pokrenulo. Biće ove godine dosta problema, što zbog vremenske stiske, što zbog diskontinuiteta takmičenja. Kako god da prođe ova godina, sledeća će biti mnogo lakša i bolja. Iz ove treba izvući pouke i iskustvo za naredne godine. Ne treba odustati već nastaviti i napraviti neki okvirni plan za naredne godine. Možda najvažnija stvar u svemu tome je napraviti kontinuitet u takmičenjima, da se održavaju svake godine. Tada će sve biti mnogo lakše u svakom pogledu.
Konacno da neko spomene i planiranje  :respect: :respect: :respect:

emporio djuzini

Senior member
Učlanjen(a)
21.07.2010.
Broj reagovanja
0
Da li hoce ili nece?!

Ipak.

Danas je Takmicarski forum SSRS
prihvatio predloge inicijativne zajednice musicarskih klubova i sekcija
i uz saglasnost korisnika voda usvojio kalendar takmicenja za 2015. godinu
u disciplini musica
za "izborno pojedinacno takmicenje"

1. i 2. kolo / nedelja / 29.mart / reka Moravica / domacin OSR Nisava Nis
3.4. i 5. kolo / nedelja / 18. i 19. april / reka Gradac / domacin OSR Smudj Pozarevac

Za sada prema preliminarnim informacijama bice 20.ak takmicara

Musicari su od danas u zvanicnom kalendaru SSRS.

Za sada toliko!

Srdacan pozdrav

Vladisav Vlada Todorovic
predsednik
Inicijativne ZMKS

Kuzma

Hero member
Učlanjen(a)
08.12.2005.
Broj reagovanja
15
Pa jednostavno gazda Ivke, u Gradcu ima najkrupnijih smuđova ;)

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
ivke037 je napisao(la):
Kakve veze ima " SMUDJ " sa rekom Gradac?

Ivke ne preteruj, OSR iz Pozarevca se zove kako se zove, a njena musicarska sekcija se takmici. Nisu musicari davali ime svojom maticnom udruzenju.

eko

Hero member
Učlanjen(a)
19.02.2009.
Broj reagovanja
95
Zaista mi je drago što se sve do sad odvija kako treba, što se tiče saradnje sa savezom i same organizacije takmičenja.
Jedina stvar koja mi je zasmetala jeste što na vreme nismo dobili od saveza šta je sve potrebno da bi klub prijavio takmičara-ekipu.
Tako da bukvalko iz nedelje u nedelju uvijek treba još po nešto da se uplati.
Tako sad i pored plaćene članarine kluba i sekcije savezu, plaćene licence za takmičare, takmičari moraju imati republičke dozvole i nešto zadnje što nam traže jeste 5000 dinara kotizacije po takmičaru.
Nemam ništa protiv te kotizacije ali problem je što takmičar kada bude pecao na Gradcu moraće ponovo da plati dnevne dozvole kao i da da novac za noćenje i verovatno za još nešto.
Najbolje bi bilo da je organizator svim klubovima javio kolika je ukupna kotizacija, što za savez što za dozvole i sve ostalo što je potrebno, da sve objedini u jedno.
Tako da kad mi dođemo na vodu nemamo više problema sa tim.

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Ne bi trebalo da takmičari plaćaju dnevnu dozvolu za samo takmičenje.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Ne placaju na gradcu ako imaju gradacku godisnju. Za moravicu ne znam. Ovo za gradac sam sa Kizom video i on je tako meni preneo. Ko nema gradacku placa dnevnu...

ivke037

Hero member
Učlanjen(a)
11.06.2009.
Broj reagovanja
228
simpson H je napisao(la):
Ivke ne preteruj, OSR iz Pozarevca se zove kako se zove, a njena musicarska sekcija se takmici. Nisu musicari davali ime svojom maticnom udruzenju.
Pa sto nisu Valjevcani domacini na Gradcu a " SMUDJ " na Mlavi, recimo?3

Markovic

Full member
Učlanjen(a)
11.02.2008.
Broj reagovanja
0
Ивке у том тренутку Ваљевчани се нису организовали. Па је морао неки клуб да буде "домаћин "
И  да се неби зезали са папирологијом остаде ОСР "Смуђ"

ivke037

Hero member
Učlanjen(a)
11.06.2009.
Broj reagovanja
228
Mene Liga tj. takmicenje ne interesuje ali nemam nista protiv. Cak sta vise, voleo bih da budete i Svetski Prvaci. Mada je to u ovom trenutku "science fiction". Ali za neku godinu, Bogami !? Ali imate vi dosta kocnicara (demagoga) u samim organizatorima i sa njima treba da rascistite da bi u buducnosti bili Prvaci Sveta. :tbumb:

Vrh Dno