Mušičarska Liga 2015

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
23
Daj Baki neki screenshoot, ako odem tamo, banovace mi I jedini preostali nalog iako nista ne pisem nikada, jebi ga. :whistle:

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Tihi83 je napisao(la):
Po karakteru da, ovo je najbolje od srbije, po pecanju ne ima dosta boljih...

Ovo je 15 ljudi sa najvecim mudima, smeli su da izadju jedni drugima na crtu!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nisi u pravu jer pouzdano znam jos 10 ljudi koji bi vrlo rado na crtu sa vama ali nemaju finansijskih mogucnosti.Ja sam samo jedan od njih...
Znaci nisu u pitanju muda...nikad nisu ni bila.

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
pera je napisao(la):
sa ovim s e ne slazem,ja recimo nisam imao sredstava da ispostujem neke korake inace bih vrlo rado izasao svima na crtu jer nemamstrah a imam muda,bar sam ih imao zadnji put kada sam proveravao. Mozda je jos neko bio u takvoj situaciji kao i ja i zato se ne slazem sa tobom,ali to ne znaci da ide ricinus u pasulj pa da diskutujemo sa.cucavca

Izvinjavam se izuzetcima koji su iz nekog opravdanog razloga odustali...

ivke037

Hero member
Učlanjen(a)
11.06.2009.
Broj reagovanja
252
Jeli , bre, Tihi !!! Jer ti mislis da samo vas 16-torica znate da pecate u Srbiji?

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
crni je napisao(la):

Nisi u pravu jer pouzdano znam jos 10 ljudi koji bi vrlo rado na crtu sa vama ali nemaju finansijskih mogucnosti.Ja sam samo jedan od njih...
Znaci nisu u pitanju muda...nikad nisu ni bila.

Izvinavam se jos jednom svima koji se nisu takmicili iz opravdanih razloga...

Verujte vodim evidenciju za sledece takmicenje,  moj klub ce da prihvati sve kvalitetne i postene takmicare i da ih podrzi i finansiski i materjalno... :)

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
ivke037 je napisao(la):
Jeli , bre, Tihi !!! Jer ti mislis da samo vas 16-torica znate da pecate u Srbiji?

DA TO MISLIM, SVI OSTALI STE GLUPI I NE ZNATE STAP U RUCI DA DRZITE!!!

Ako ti intelgencija ne dozvoljava da iz mog pisanja ukapiras kako razmisljam vrlo rado cu ti to i normalnom razgovoru objasniti.

A sujetu leci na nekom drugom...

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.479
a da svi malo ohladite glave....
malo sam duze u musicarenju, forumu, poznajme dobar deo vas... samo se lose kapirate preko tastature...ljudi ajmo malo konstruktivnih predloga kako unapediti sve

ostavite odluku ko vec odlucuje o njoj

ko ima sta pametno da predlozi nek kaze, da se neke stvari iskristalisu do gradca
ovako samo palamudimo i idemo skroz na neko pogresno mesto....ako se ovako nastavi bice sranja, a teze je popraviti sve to posle

ivke037

Hero member
Učlanjen(a)
11.06.2009.
Broj reagovanja
252
Sada ozbiljjno.
U pravu si Oholi. Nadjite nekog prevodioca ( to danas nije tesko) da prevede taj Evropski i Svetski pravilnik. Obucite sudije da rade posao kako treba i udrite.  Mnogo se, bre, digla prasina oko svega nepotrebno. A izgleda da nas koji nismo ucestvovali mnogo boli tudj qurac.
P.S. Znao sam da corba u kojoj je "Mix" zaprska nece valjati.

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
78
oholi je napisao(la):
a da svi malo ohladite glave....
malo sam duze u musicarenju, forumu, poznajme dobar deo vas... samo se lose kapirate preko tastature...ljudi ajmo malo konstruktivnih predloga kako unapediti sve

ostavite odluku ko vec odlucuje o njoj

ko ima sta pametno da predlozi nek kaze, da se neke stvari iskristalisu do gradca
ovako samo palamudimo i idemo skroz na neko pogresno mesto....ako se ovako nastavi bice sranja, a teze je popraviti sve to posle

Pa kad tu nisu okoreli profesionalci renomiranih sudijskih kvoruma, prekaljeni asovi dokazani u mnogim teskim situacijama(setite se samo proslogodisnje kise na Gradcu...secas li se Tihi)...i ko je tu stajao, ko pitam Ja vas...???

Kazandzije, eto ko...moj dobri Petar i moja malenkost....
Mnogi su imali sta da nauce od nas dvojice..Mnogi!!!!Mnogi su naucili i u nedelju...naucili da bez nas dvojice nema ni regularne lige..
Ali evo obecavam ,, bicemo na Gradcu...naravno bicemo kod kazana...tamo gde se nesto krcka bicemo i nas dvojica..
Samo Mix, nece pa nece...nece covek iz opanaka, prosto ljakse je ljakse...praziluk mu iz bulje viri, a Vas je lepo uhvatio na svoj predvez...sa sve indikatorima, alkicama, kontra kukama i cvoricima..zato ce i da padne na popravni..avgust bre, a i to ce tesko da polozi..znaci opet okinava..

Uzdignite se ljudi iznad njega...sitna je on kvarna dusa, veliki u svom selu, mali mimo njega...alo,pa on na Drini nije uspeo da se raspetlja...da zagazi u vodu, valjda neplivac...
Sto kaze Oholi, smirite situaciju...opustite se, Tihi, brate ne prepoznajem te...potpuno si drugaciji od nadimka  :nowink: :nowink: :yeswink: :doh:

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
23
Ohohoooo evo ga jos jedan kandidat za Parove.  :hammer:

Izvolte, izaberi nick.  :D

Vrh Dno