Mušičarska Liga 2015

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
78
japanac je napisao(la):
Ohohoooo evo ga jos jedan kandidat za Parove.  :hammer:

Izvolte, izaberi nick.  :D

Pa ako ce da mi bude Akter par, za njega sam Ron Jeremy... :hammer: :hammer: :hammer:
Odma ce padme peglanje,kad ga brka iz Shipova dohvati...iihhhhhhhhhhhh...ima da zavrsi u decijem programu, kod sundjer Boba  :bleh:

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
23
Leleeee vec zamisljam kako ona veverica iz Ice Age pokusava da pobegne iz kandzi tasmanijskog djavola koji je metje na svoj trbuh.  :doh: :hammer: :hammer:

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.479
ivke037 je napisao(la):
Sada ozbiljjno.
U pravu si Oholi. Nadjite nekog prevodioca ( to danas nije tesko) da prevede taj Evropski i Svetski pravilnik. Obucite sudije da rade posao kako treba i udrite.  Mnogo se, bre, digla prasina oko svega nepotrebno. A izgleda da nas koji nismo ucestvovali mnogo boli tudj qurac.
P.S. Znao sam da corba u kojoj je "Mix" zaprska nece valjati.

evo i ja se nudim, da prevedem ceo ili deo....moze da mi pomaze ko hoce. Mita.... Saveti od npr Ivice Rajkovica, Zeljka... da se to prevesti i uskladiti....pa da kad se uradi kaze se to je to i tako mora, pa kome se svidja super kome se ne svidja ko ga jebe...prsto... ako treba dopisivacu se sa nekim ko je voljan iz tog fipsa....

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
78
oholi je napisao(la):
evo i ja se nudim, da prevedem ceo ili deo....moze da mi pomaze ko hoce. Mita.... Saveti od npr Ivice Rajkovica, Zeljka... da se to prevesti i uskladiti....pa da kad se uradi kaze se to je to i tako mora, pa kome se svidja super kome se ne svidja ko ga jebe...prsto... ako treba dopisivacu se sa nekim ko je voljan iz tog fipsa....

Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ti ne, ti si skup....ko ce tebe naraniti, skupe rezije,odrzavanje...servis...a ovo ce potrajati  :bleh: :bleh: :hammer: :whistle: :yeswink:

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
78
Psssssssssssssssssssssssssst ljudi, tetsis/tetris je medju nama...evo ga ulogovan....c,c,c,c,c,c,c,c... :tbumb:
Otkrice paklen plan koji mu spremamo na Gradcu  :bleh: :bleh: :bleh:
Dron je spreman...zastava je tu...veverica takodje....Ledeno doba se primice.... :-X :p :nowink:

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
23
Veverici cu ja da platim prevoz, ako zatreba, posto pretpostavljam sta moze da ocekuje npr. neki takav socioloski autsajder, marginalni umetnik, bespotrebni advokat, priuceni musicar, devijantni kriticar, izbruseni poltronchic i preko svega veverak, na takmicenju na Gradcu.  :hammer:  :smoke: :hammer:

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
PROTA71 je napisao(la):
Pa kad tu nisu okoreli profesionalci renomiranih sudijskih kvoruma, prekaljeni asovi dokazani u mnogim teskim situacijama(setite se samo proslogodisnje kise na Gradcu...secas li se Tihi)...i ko je tu stajao, ko pitam Ja vas...???

Kazandzije, eto ko...moj dobri Petar i moja malenkost....
Mnogi su imali sta da nauce od nas dvojice..Mnogi!!!!Mnogi su naucili i u nedelju...naucili da bez nas dvojice nema ni regularne lige..
Ali evo obecavam ,, bicemo na Gradcu...naravno bicemo kod kazana...tamo gde se nesto krcka bicemo i nas dvojica..
Samo Mix, nece pa nece...nece covek iz opanaka, prosto ljakse je ljakse...praziluk mu iz bulje viri, a Vas je lepo uhvatio na svoj predvez...sa sve indikatorima, alkicama, kontra kukama i cvoricima..zato ce i da padne na popravni..avgust bre, a i to ce tesko da polozi..znaci opet okinava..

Uzdignite se ljudi iznad njega...sitna je on kvarna dusa, veliki u svom selu, mali mimo njega...alo,pa on na Drini nije uspeo da se raspetlja...da zagazi u vodu, valjda neplivac...
Sto kaze Oholi, smirite situaciju...opustite se, Tihi, brate ne prepoznajem te...potpuno si drugaciji od nadimka  :nowink: :nowink: :yeswink: :doh:

to sam i ja pomislio(ipak smo ja i ti začin C u svakoj čorbi),
a sad  ozbiljno,da li se iko ikad na Gradcu žalio na sudije,upisivanje riba,centimetara i bilo šta? Ne kažem ovo zbog sebve jer sam i sam bio sudija,bio i sam takmičar isto tako i samo hoću da kažem da sve zavisi i od ljudi koji učestvuju u svemu tome,od organizatora ,preko sudija,takmičara i na kraju ali ne najmanje važno KOMORE .
Vi sad vidite razliku između toga i mislim da će biti jasno ko muti vodu u svemu ovome.
Isuviše često se ponavljaju neke stavri sa istim ACTERIMA,kako loše negde tamo ,tako i dobre negde ovamo.

Jel tako Slaviša ime moje???

ivke037

Hero member
Učlanjen(a)
11.06.2009.
Broj reagovanja
252
pera je napisao(la):
to sam i ja pomislio(ipak smo ja i ti začin C u svakoj čorbi),
a sad  ozbiljno,da li se iko ikad na Gradcu žalio na sudije,upisivanje riba,centimetara i bilo šta? Ne kažem ovo zbog sebve jer sam i sam bio sudija,bio i sam takmičar isto tako i samo hoću da kažem da sve zavisi i od ljudi koji učestvuju u svemu tome,od organizatora ,preko sudija,takmičara i na kraju ali ne najmanje važno KOMORE .
Vi sad vidite razliku između toga i mislim da će biti jasno ko muti vodu u svemu ovome.
Isuviše često se ponavljaju neke stavri sa istim ACTERIMA,kako loše negde tamo ,tako i dobre negde ovamo.

Jel tako Slaviša ime moje???
Prota i ti ste ukusan i kvalitetan zacin :tbumb:

Bahus

Full member
Učlanjen(a)
05.07.2011.
Broj reagovanja
0
20150329124915.jpg

Vrh Dno