Pa kad tu nisu okoreli profesionalci renomiranih sudijskih kvoruma, prekaljeni asovi dokazani u mnogim teskim situacijama(setite se samo proslogodisnje kise na Gradcu...secas li se Tihi)...i ko je tu stajao, ko pitam Ja vas...???
Kazandzije, eto ko...moj dobri Petar i moja malenkost....
Mnogi su imali sta da nauce od nas dvojice..Mnogi!!!!Mnogi su naucili i u nedelju...naucili da bez nas dvojice nema ni regularne lige..
Ali evo obecavam ,, bicemo na Gradcu...naravno bicemo kod kazana...tamo gde se nesto krcka bicemo i nas dvojica..
Samo Mix, nece pa nece...nece covek iz opanaka, prosto ljakse je ljakse...praziluk mu iz bulje viri, a Vas je lepo uhvatio na svoj predvez...sa sve indikatorima, alkicama, kontra kukama i cvoricima..zato ce i da padne na popravni..avgust bre, a i to ce tesko da polozi..znaci opet okinava..
Uzdignite se ljudi iznad njega...sitna je on kvarna dusa, veliki u svom selu, mali mimo njega...alo,pa on na Drini nije uspeo da se raspetlja...da zagazi u vodu, valjda neplivac...
Sto kaze Oholi, smirite situaciju...opustite se, Tihi, brate ne prepoznajem te...potpuno si drugaciji od nadimka

:yeswink: