Mušičarska Liga 2015

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Baki-Pa je napisao(la):
Канапима за мушичарење  није дозвољено додавати додатке за тоњење или плутање

Tipet ring tone

На предвезе и канапе није дозвољено додавати додатке отежања ни пливајуће индикатореĥĊ

Tvoje tumcenje, moj tipet ring ne tone!

Sent from my iPhone using Tapatalk

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Nemam ja sta da volim ili ne volim mixa ali necu da me neko pravi budalom . Eno ga sad pise da on nije bio za to da mita dobije crveni karton,pa ko je ovde bre lud.
To i jos po nesto mi je u startu bilo dovoljno da se odredim u ovom slu aju. Pa kod njega sad ide ono e sad necu ni kako ja hocu.

Cini mi se da nisam jedini koji tako misli o selektoru.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
fandjolfc je napisao(la):
Upravo sam to skontao i to me je i navelo da napisem to sto napisah... mogu da me resetaju nije problem jer me to ne dotice jer nit sam ucestvovao nit cu ucestvovati... kao sto isto tako ne svadjam se preko tastature ... al ubise svi i jedni i drugi... da bar vreme sluzi pa da sam na vodi nego sam prinudjen da citam forume.... a onda dobijam transfer blama... realno kontao sam da se ovo desava kod plovkarosa kad ono ispade oni ljudi gospoda za nas

Druze niko te ne reseta, i to se desava na svim takmicenjima a ne samo kod plovkarosa. Desava se i kod sarandzija i fiderasa i musicara. Sasvim normalno, takmicenje budi kod nekih bolesne ambicije pa cesto ispoljavaju one najgore ljudske osobine kao sto je zavist, ljubomora,... Ide dotle da se ne biraju sredstva da se eliminise konkurencija. Naravno, ima i onih koji ostaju ljudi do kraja.
Tako da nemas ama bas ni jedan razlog za taj "transfer blama" koji prezivljavas.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Tihi83 je napisao(la):
Tvoje tumcenje, moj tipet ring ne tone!

Cekaj, ako ne tone onda pliva? Ako pliva onda je indikator :hammer:

Kako god posmatras zabranjeno je, tako da svi koji su koristili tipet ring treba da budu kaznjeni na isti nacin.

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Jbg Tihi, tako je. Ali recimo za onaj čvor nigde ne piše koliko moraju da budu slobodni krajevi. 5mm, 10mm ....2mm to nigde ne piše.

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Baki-Pa je napisao(la):
Jbg Tihi, tako je. Ali recimo za onaj čvor nigde ne piše koliko moraju da budu slobodni krajevi. 5mm, 10mm ....2mm to nigde ne piše.

Baki druze, sa tobom pricam uz ladno pivo, ja castim... ;)

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Ja bi, recimo, i to ubacio u pravilnik. Takođe bi odredio dužinu omče kad se spaja predvez i tipet.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
27
hahaha :D katastrofa ali totalna  :doh: kada odes na takmicenje i kazu ti da moras da imas roze kacket , imas dva izbora ...da stavis roze kacket ili da ides kuci . posle se buni ako hoces ili cuti  :D jednostavno prihvati pravila igre ili ne prihvati i napravi sebi problem bez problema  :(

Vrh Dno