Mušičarska Liga 2015

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
moram da se slozim sa tobom . potpuno si u pravu . vremenom ce se  " iskristalisati " kako ti kazes . a posteno je i ovo sto ti pises da neko ne bude u zabludi da ce pobediti i ici dalje ako nema lovu. treba otvoriti karte i to je po meni najbolji pristup . ko nema kintu nemoj ni da se takmici . a ne da sutra bude npr oholi prvak a u startu je najavio da nece ici dalje , a da neki autsajder ode umesto njega ...ovo sam napisao cisto kao primer , da se neko ne uvredi

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
Salets se slozio sa Simsonom  :D znaci propast u najavi....
Bojane, ja samo kazem da Srbiju treba da predstavlja najbolji...
Ti i slicni tebi hoce da budu selektori kada suzavaju izbor na one koji imaju kes!!!
Iza najboljeg treba da stoji telo koje je organizovalo ligu i koje treba da obezbedi sredstva da najbolji ide... Ali kapiram da je to veliki problem jer je liga nastala tako sto je "nas nekoliko nesto pricalo"  :doh:

Sredstva nije tako tesko obezbediti, samo treba da ima neko ko je bar malo sposoban, da li ce to da bude lobiranje u savezu da oni plati ili ce da nadje sponzore ili ce ako je dobar menadzer da povede Jovana Memedovica da napravi emisiju o Svetskom prvenstvu u musicenju pa u dilu sa RTS-om da se napravi neki aranzman sa njihovim sponzorima...
Nisu to bre ljudi neke pare da se svi brukamo da nas ne prvenstvu predstavlja onaj ko ima najvise kesa, pa bilo to i prvenstvo u pecanju...

Hahahahah klasicna Srpska diskusija, nemamo ni ligu a raspravljamo se o prvenstvu sveta :D

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Milane, ja bih voleo da odem. Al prosta je stvar ako nema dovoljno ljudi za ligu, nema lige, nema reprezentacije.....niko ne ide, bez obzira na novac. To sa memedovicem mi se dopada kao ideja, moglo bi da se proba.

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Koliko može da košta odlazak cele ekipe na takmičenje? Nekoliko desetina hiljada evra?

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Milan VB je napisao(la):
Ti i slicni tebi hoce da budu selektori kada suzavaju izbor na one koji imaju kes!!!
Iza najboljeg treba da stoji telo koje je organizovalo ligu i koje treba da obezbedi sredstva da najbolji ide... Ali kapiram da je to veliki problem jer je liga nastala tako sto je "nas nekoliko nesto pricalo"  :doh:

Sredstva nije tako tesko obezbediti, samo treba da ima neko ko je bar malo sposoban, da li ce to da bude lobiranje u savezu da oni plati ili ce da nadje sponzore ili ce ako je dobar menadzer da povede Jovana Memedovica da napravi emisiju o Svetskom prvenstvu u musicenju pa u dilu sa RTS-om da se napravi neki aranzman sa njihovim sponzorima...
Nisu to bre ljudi neke pare da se svi brukamo da nas ne prvenstvu predstavlja onaj ko ima najvise kesa, pa bilo to i prvenstvo u pecanju...

Hahahahah klasicna Srpska diskusija, nemamo ni ligu a raspravljamo se o prvenstvu sveta :D

Ma bre od A do Sh sve izmisljas i pricas nebuloze. Prvo, ne postavljam se u ulogu selektora , samo prihvatam relano cinjenicno stanje. Ne zmurim. Drugo, kakvo bre telo, ta tela su produkt samoupravljanja, od kog qrca da savez finasira takmicenje, koji je to izvor prihoda saveza? Vidis li bre sta se desava uopste, osvrni se malo.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
oholi je napisao(la):
ako nema dovoljno ljudi za ligu, nema lige, nema reprezentacije.....niko ne ide, bez obzira na novac.
a sta ti imas onda od svega toga? da trosis svoj novac da bi ucestvovao u domacoj ligi , da se kvalifikujes kao sto hoces u to smem da se kladim ...i da imas moralnu satisfakciju da je gori od tebe otisao?
ako sve ovo tako funkcionise a nadam se da ne funkcionise onda je totalno jednostavno kako napraviti ligu  :yeswink:
skupi se 7 ili koliko vec treba za ekipu  ljudi koji su finansijski najjaci i imaju zelju da ucestvuju . oni lepo pozovu javno jos koliko im treba ljudi za domacu ligu pod uslovom da nam pokriju troskove puta , klope i po neko pivo . a kada se sve zavrsi mi im ustupimo mesta i oni idu dalje . sve posteno i uredno . mozemo cak i da se dogovorimo da nastelujemo rezultate pa da ispadne da su zasluzeno otisli  :tbumb:
ljudi , citate li vi sta ovde pisete ? ako sve ovo bas ovako funkcionise , onda je ovo nevidjena farsa i manipulacija  :D  nadam se da mi samo mlatimo i da je istina sasvim drugacija  :yeswink:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Ja ako budem u toj cifri ( ne znam koliko se ljudi kvalifikuje ) za reprezentaciju idem  :D zalosno je to sto nam je svetsko prvenstvo tako blizu a ne mozemo da odemo ( mislim na pobednike repulickog ) kao sto verujem da ima minimum 50 musicara koji su bolji od mene a nisu se prijavili za takmicenje jbg..

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Sale, imam satisfakciju ne moralnu vec samo licnu, mozda je to i sujeta. Imam par ideja gde bih mogao da probam da se snadjem za nazovimo to sponzorstvo, a ako ne probam mogu samo da ostanem na mastanju. Dodao bih jos jedno, ti sa morave cak i da nemas iskustvo u lovu salmonida bi lepo njih lovio poucen iskustvom sa morave, naravno uz korekciju izbora muva. Neko ko lovi ciljano skobalja i mrenu je za mene nimfaros za postovanje, jer mnogo mu vise treba da se lepo nalovi

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Problem Srbije su vode.
Ima još tu puno problema ali ovaj je glavni kamen spoticanja.

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Simpson je 100% u pravu. Sve je baš tako kako je napisao. Kao da ne znate u kojoj zemlji živimo. One koji se kvalifikuju čeka, možda i teži posao, a to je pronalaženje sponzora ili zavlačenje ruke u sopstveni džep. Tako je, kako je.... Bosna nije daleko i sigurno ne košta kao neka Engleska, Belgija, Francuska itd. Dakle, sve je vrlo izvodljivo uz malo više truda i malo sreće. Da ne tupim preširoko, ko ne veruje da je to moguće, neka pogleda ovo:  https://www.youtube.com/watch?v=aZKYwlmi0Uo

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
Sta je bre Simson u pravu?
Da treba da ide onaj ko ima pare a ne najbolje plasirani??
Ja ne mogu da verujem da vi ljudi tako razmisljate, pa valjda treba da se borimo da menjamo stvari na bolje a ne da trazimo opravdanja zasto smo najveci debili u evropi....
Pa bas zato sto je Bosna u pitanju i zato sto ne treba mnogo para, treba da se obezbedi kes da ide najbolji...

Mafke Fly

Full member
Učlanjen(a)
17.04.2014.
Broj reagovanja
1
Milane,jako cenim tvoje pravednicko srce i istinoljubivost  :tbumb: Na zalost,ne moze se  kod nas nista pravdom.

Stara narodna: ''Konja ne jase kom lici,nego ko ga ima'' :'(

Vrh Dno