Mušičarska Liga 2015

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
76
sasats je napisao(la):
i pod tri da mu useres cuvarku kao onoj dvojici  :doh: jel ima jos nesto? ja bi pod ovim uslovima stavio gajbu ali sumnjam da ce simpson da prihvati  :nowink:

Topla preporuka...mada bih voleo da mu se i Oholi(majstor u Flykenjanju) posere...taj je jos davno upao u kacu govana...em zna em ga sere!!!!A da ste mu dali sta da calabrcne pored staze, neka marenda ili sta vec...usio bi on sve takmicare...ne sto je moj, nego... :doh:

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.479
E to proticu, pojeo sam masan burek u soko banji i pola litra jogurta, tek kad sam ga provukao kroz sistem me krenulo hahahaah
Reka je bogata ribom jer obzirom na uslove riba se lovila. Jedino sto je jako obrasla pa se neko malo teze snalazio. Nije to reka za klasicno musicarenje, ona je samo za zaljubljenike u malo ekstremnije pecanje jer treba se provlaciti kroz zaraslu obalu. Mana je smece ali nije tragicno. Meni se licno dopalo, a organizatori ako izuzmem manjak kotlica su bili na nivou :)

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
374
Pa ti samo gurnuo na vrh umesto do balcaka Xaxaxaxa  :hammer: :hammer:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
374
Al bio se umisio prva dva kola al u trecem cim je uhvatio odmah kez od iva do uva xaxaxa

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
374
:) imam stav jos samo da naucim ima ko profa da pecam sa rukom na boku :)

Prilozi

• 1secmp.jpg
    1secmp.jpg
    131,6 KB · Pregleda: 108

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
76
Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kaki si, sav transparentan....zelenkasti komb....braon jashar a brus ti siv  :bleh: :bleh:
kakav si gej, Kasijus Klej  :bleh:

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
76
maric je napisao(la):
:hammer: :hammer: :hammer: :hammer: Pazi to je Galovicka skola  :hammer: :hammer: :hammer:

A ne, ne bratac.....to si izbegavao u sirokom luku...."G.U."je ujedinjena u dobru i u zlu, strogo Patagonija ili Simms u kompletu, Chota i Traun kombinaciji... :bleh: :bleh: Sage, Rio..  :smoke: :smoke:

@Oholi....."burek"- pa zar on nije zabranjena supstanca na takmicenjima???Pazi, sad me podseti...jos pre par gdina, kad smo ono jednog momka prvi put poveli sa nama na jutrenje  :nowink: na Drinu, muharenju ga poduciti na nasoj lepotici...obeca nam jos tada proizvod zlata vredan iz njegove poslovne jedinice..."Avganistanski rekbu"!!!!Daaaaaaaaaje ti kriiiiiiiila!!!!!Uuuuuuuu, maznes njega pred Gradac, kenjaza Maricu u cuvarku(cisto da mazne to pivo/Bojan ga u svakom slucaju ne ispiva) a Perica i Ja u neku ladovinku da to iscugamo.. :tbumb: :tbumb: :tbumb:
Svima zagarantovan dobitak...

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
76
maric je napisao(la):
Jel pokupio Mita cekrk za tebe Baki od Marka???

http://www.musicarenje.org/forum/index.php?topic=5898.15

A nijesam corav, nego si mi se ti ujsarao kao paun kakav...kocoperis mi se,kako li je sudac izdrzao pored tebe i tvog ledenog pogleda??

Vrh Dno