Mušičarska Liga 2015

ermedin

Senior member
Učlanjen(a)
04.02.2012.
Broj reagovanja
0
Oholi , ja tek sad primetih gde si drzao flasicu za vodu. Znaci to je bio presudan faktor  :hammer: :hammer: :smoke:

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
77
Ja sam te upozorio a ti vidi kako ćeš,,,,nemoj da nisam na vreme  :hammer:

eko

Hero member
Učlanjen(a)
19.02.2009.
Broj reagovanja
95
Danas me par takmicara kontaktiralo i pitali su me o nekom snimku sto postoji.
Na tom snimku se vidi kako neko od takmicara koristi neki indikator (plovcic) i smatraju da je to neko od ekipe iz Novog Pazara.
Ja odgovorno tvrdim da niko iz nase ekipe nije nista tome slicno koristio i zahtevam da se taj snimak objavi.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Vidim samoproglaseni predsednik ustavnog suda I kvaziselektor gleda na sve moguce nacine DA ospori Mitinu pobedu. Cak ide toliko daleko DA huska takmicare jedne protiv drugih DA potpisuju nekakve izjave. Ne nasedajte na to pobogu!

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Ako je pre takmičenja pitao sudiju i ovaj mu odobrio korišćenje sistema, onda tu jedino sudija može da se kazni.  Pošto sudije nisu licencirane pa ne mogu da se kazne zabranom suđenja ili novčano, dolazi se do situacije pojeo vuk magarca ...

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
27
simpsone i ja sam, potpisao izjavu . naveden sam kao svedok da je posle zavrsenog drugog kola sudija gledao mitin predvez na prigovor nislija i da je on potvrdio da je pecao na njega . to se dogodilo na metar od mene i tako je bilo i ja necu lazno da svedocim makar bilo i na moju stetu ili bilo ciju korist .mita neka javno napise ako ovo nije tacno . ja protiv coveka nemam nista i nisam bio prisutan za vreme trajanja takmicenja i ne bi znao kako se tacno sve odigralo . moj takmicar markovic je pecao na potpuno ispravan pribor i muve , bas kako pise u pravilniku i ribe su mu izmerene u prisustvu sektorskog sudije i slikane ...cak sam ih i objavio na forumu  . jedino sto je meni bitno je da sam potpuno ispravan mada sam se razocarao jer sam ocekivao da takmicenje prodje bez problema jer se vecinom svi poznajemo

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
http://www.ribolovci.org.rs/images/2015_PRAVILNIK_TAKMICENJA_I_SUDJENJA_U_DISCIPLINI_MUSICARENJE_konacno.pdf

Pročitajte član 34.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
374
Ja kao clań komisije sam naveo ( i salu zupi,mixu,emporiju i clanovima ssrs) sledece:
da li su kad su kontrolisali predvez videli sporan detalj- kazu nisu i da su videli posle drugog kola i slike Zakuline
Pitao sam sto Zakula nije opomenuo Mitu ili nije zvao sudije da mu dodele zuti karton i naloze da skine predvez zasto se cekao drugi krug i zasto kada ga je ovaj pitao da li sme da peca odgovorio są da.
Procitao sam izjave koje se odnose na uvid u pribor posle drugog kola.
Predlagala se diskvalidikacija ja sam rekao da je moj stav takav da necu glasati za diskvalifikaciju ( evo i ovde javno kazem) da treba da se kazni (zuti karton) plati kaznu i da mu se obrise riba iz prvog kruga. tada su ljudi iż saveza spustili loptu i odlucili da za kaznu glasaju forum klubova i Savez

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
374
Neki su bili nezadovoljni mojim stavom. Ocekujem uskoro i Mitu da se oglasi povodom ove cele Price.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
374
Da je pogresio pogresio je, s namerom ili ne necu da ulazim u to, da je pitao pitao je jel sme da peca na takav predvez, da su ga kontrolisali jesu al nisu videli, da u pravilima FIPSA pise da moze takav predvez może ( al npr tipet ring ne sme )..da treba da se kazni treba al diskvalifikacija je preostra po meni. Izvini Profo al to je moje misljenje pa makar i moj matori to uradio.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
374
Da sam poslednji nisam poslednji na tabeli, mozda na papiru al 3 su 3 :)

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Nemoguce je da se nesto desi u ovoj jebenoj drzavi a da se od toga ne napravi cirkus...u tome smo nenadjebivi!!!

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Baki-Pa je napisao(la):
http://www.ribolovci.org.rs/images/2015_PRAVILNIK_TAKMICENJA_I_SUDJENJA_U_DISCIPLINI_MUSICARENJE_konacno.pdf

Pročitajte član 34.
Baki i sta nam govori ovaj clan???

Sudije su krive i o tome nema diskusije!!!

Ali to ni na jedan nacin ne oslobadja Mitu krivice!!! Ne mesajte babe i zabe!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
sasats je napisao(la):
simpsone i ja sam, potpisao izjavu . naveden sam kao svedok da je posle zavrsenog drugog kola sudija gledao mitin predvez na prigovor nislija i da je on potvrdio da je pecao na njega . to se dogodilo na metar od mene i tako je bilo i ja necu lazno da svedocim makar bilo i na moju stetu ili bilo ciju korist .mita neka javno napise ako ovo nije tacno . ja protiv coveka nemam nista i nisam bio prisutan za vreme trajanja takmicenja i ne bi znao kako se tacno sve odigralo . moj takmicar markovic je pecao na potpuno ispravan pribor i muve , bas kako pise u pravilniku i ribe su mu izmerene u prisustvu sektorskog sudije i slikane ...cak sam ih i objavio na forumu  . jedino sto je meni bitno je da sam potpuno ispravan mada sam se razocarao jer sam ocekivao da takmicenje prodje bez problema jer se vecinom svi poznajemo

Jos bi dodao, Mita je sam dao povod za to i jasno nama svima rekao da je znao sta radi i da je to namerno uradio!!! Mislim na prekrsaj koji je uradio, jer je kako je sam reko nas pravilnik glup!!!
I ja se licno zalazem za njegovu diskvalifikaciju jer je od 15 takmicara pokusao da napravi magarce jer postuju pravila!!!

I sam uradio ono sto je pricao za druge, a to je da unistava neci rad i trud, nisu mi jasni njegovi razlozi jer ga cenim kao coveka i pecarosa. Mislim da je on najbolji takmicar madju nama, ali to mu ne daje pravo da nepostuje pravila, ona su ista za sve!!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.479
Ermedine flasa ispala kad sam meredov vadio, da je ne bi voda odnela ja je drzao tokom borbe :D

Vrh Dno