simpson H je napisao(la):Sta DA to kazem, pricas sa pogresnim ljudima.
jBaki-Pa je napisao(la):Sasats, niko se ne svađa, samo diskutujemo. Bar se ja ne svađam .... Mada, da budem iskren, sad bi tako rado odvalio onom ludom mixeru šamarčinu jer lupeta do iznemoglosti. Njemu baš nije dobro, definitivno ....
pera je napisao(la):j
baki ,ne vredi se nervirTi zbog testisa 121(osobe.koju si naveo) njemu je dusevna hrana da se tako ponasa a najjaci argument na zamerku boboove udice je odgovor on je to kod mene smirglao i kraj. Svi su ludi samo je.selektor pametan i posten. Znao sam sta ce biti na.kraju samo nisam znao od cega ce to poceti.
Sale, radi se o LOSE PREVEDENOM pravilu, nebitna su imena. Kapiras DA su pravila kod nas u suprotnosti sa fips mouche pravilima, KO to kod nas uvek smislja "bolja" pravila. Nije se Mita krio DA bi bio uhvacen, mogu DA ga uhvate za qrac svi kojima je mozak ispran I razmisljaju tudjim mozgom.sasats je napisao(la):sta bi bilo da je umesto milanceta mixmaster uhvacen sa takvim predvezom ? kakvi bi tek ludi komentari bilia najbolje bi bilo uporediti komentare sada i tada
![]()
to bi bila zabava nevidjena .
![]()
simpson H je napisao(la):Sale, radi se o LOSE PREVEDENOM pravilu, nebitna su imena. Kapiras DA su pravila kod nas u suprotnosti sa fips mouche pravilima, KO to kod nas uvek smislja "bolja" pravila. Nije se Mita krio DA bi bio uhvacen, mogu DA ga uhvate za qrac svi kojima je mozak ispran I razmisljaju tudjim mozgom.